Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Ruby pazurki superA jeśli to pierwszy raz to mega szacun
Agatia kochana tulę Cię mocno, ale nie wolno się poddawać! Stymulacja Ci wszystko unormuje i będzie dobrze, zobaczysz
Edycik dla Ciebie środa, bo od wtorku pracę zaczęłaś
A ja dzisiaj o 7 byłam w lidlu po maszynę do szycia. I powiem wam, że to co się tam dzieje od rana to jakiś armagedon! Dziki tłum, koleś z wózkiem próbował mnie przepchnąć, ale mój mężczyzna czuwał i mnie obroniłGdyby mi tak nie zależało to bym uciekła
Ruby, Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Tak juz czwartek:) jeszcze tylko dwa dni i weekend. Jeszcze tylko dwa tygodnie i swieta:)
Ruby pazurki super. Chcialam kiedys sobie robic, nawet lampe kupilam ale stwierdzilam ze czasu brak wiec w tym roku lampa wedruje jako prezent dla cory brata. Ma sie zaczac wdrazac, wiec bedzie mi robic jak przyjade:)
Milego dzionka!Ruby lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Kochane, miłego dnia wszystkim. U mnie głowa zaprzątnieta pracą i zawirowaniami .... idę zaraz na rozmowę.
Agatia nie wiem ile miałam wcześniej pęcherzyków,bez stymulacji, ale na pewno mniej.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga trzymam kciuki!
Wiitam Was serdecznie
Ja dzisiaj na urlopie próbuję załatwić niezbędne papiery na jutro. Po południu idę do kardiologa. Ciekawe co przez te nerwy mi wyjdzie.
Miłego dnia!AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Dzień dobry
Ruby no szac po prostu! Jak na pierwszy raz to dałaś radęjeszcze jak ozdoby Ci przyjdą to w ogóle zaszalejesz
Aga powodzenia na rozmowie, trzymam kciuki :*
Jasminowa nie poddawaj się, walcz o swoje i nie daj się namówić na zostanie dłużej!
Agatia głowa do góry :* Dziewczyny już Ci w sumie wszystko napisałybędzie dobrze na pewno, wyrzuć z główki te czarne scenariusze!
Paryzetka Ty bojowa Kobieto! No i brawa dla Twojego osobistego ochroniarza!teraz tylko się chwal tutaj swoimi pracami
Edycik a Ty to zakręcona dopierojak tam włoski Twoje? Przyzwyczajasz się czy będziesz zmieniać?
Aaaaa ja jestem mega happy!w niedzielę już będę mieć synka
- owczarka niemieckiego
Szwagry też biorą więc będziemy mieć dwie puchate kulki w domu
muszę zaraz się zagłębić w temat co i jak, bo dawno nie miałam szczeniaka w domu
a wczoraj nie zaglądałam bo byliśmy z Mężem na Kongresie małżeństwa i rodziny - super sprawa
Edycik, Ejrene, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Edycik mam teraz podobnie tez juz powinnam dostac@ i zaczynam cykl z clo mam nadzieje że tym razem cos zalapie.
Ruby zaproszenie zaakceptowane czekam na pytanka
Aga powodzenia
Mada tobie rowniez życzę powodzenia u kardiologa:)
I wszystkim życzę miłego dnia a ja uciekam do pracyEdycik, madka, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ewelina nie smuć się :* nas też co raz dopada taki humor spowodowany ciążą koleżanki/kuzynki/sąsiadki, najgorzej jeszcze jak nieplanowana lub w ogóle niechciana... Nam też w końcu się uda
Kjopa szczerze współczuję! W taką pogodę to nic przyjemnegoEwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa biedna ty...współczuję ...
Cynamon no to fantastycznie, nie w głowie ci będzie teraz liczenie cyklu itp teraz masz psinkę i będziesz miała co robić!! superimię już macie?
Czekam na sukienki małpo
Aguś powodzenia, trzymam kciuki!
Paryzetka szalejesz normalnie, czekamy na pierwsze prace , jeszcze się u ciebie ubierać będziemy
Ewelina też uwielbiam takie wiadomości...
Kasia seria pytań poszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 10:12
AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość