Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby a kiedy ubieracie choinkę? Dzisiaj?
oooo przypomniało mi się, że przecież kupiłam w Biedronce ciasteczka na choinkę
dziś zawieszę parę
Edycik wdech, wydech.... Bez nerwów :*
Ciekawe jak tam Aga w pracy sobie radzi....Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki to ja się pochwalę, że udało mi się zdobyć wszystkie dokumenty, jupiii
Jutro powinnam sprawę zakończyć
Cinnamonku oj jak ja Ci zazdroszczęMoją miłością są owczarki, ale niestety w bloku w 37 m nie będę takiego męczyć. Koniecznie fotki
Imię genialne!
Ruby pazurki zrobiłaś rewelacyjneJa nawet zwykłym lakierem nie umiem sobie pomalować
Używam tylko takich lekko mlecznych, bo nie widać niedoskonałości
Odkąd pamiętam to ręce trzęsą mi się jak starem alkoholikowi
A co do bałaganu to mój Młody codziennie z własnej woli sam sprząta
Paryzetka ostra Babka jesteś! Przebić się przez tłum, szacunA co do tempki, to cieszę się, że Was posłuchałam, żeby odpuścić mierzenie, bo ja bym zwariowała
Ewelina, mnie też ostatnio dobiła taka sytuacja, przytulamNam się też musi wreszcie udać!
Kjopa współczuję problemów z autkiem, ja bez mojego to jak bez nogiNie wymarznij nam tylko
Jaśminowa nie dawaj się tam w pracy! A jak się czujesz?
Edycik głowa do góry, @ przyjdzie i tak jak napisała Kasia "Nowy cykl, nowe możliwości"
Mundek kciuki za wyniki!
Imię Róży gdzie jesteś? Jak test?
Aga jak w pracy?
Zaraz zbieram się na wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:35
cinnamon cookie, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Też myślałam przed chwilką o Adze,jak tam sobie daje radę i jak rozmowa.
Dzięki Cinnamonku wdech wydech i chcę już sobotę....jutro wieczorem urodziny kolegi i będę na koncercie disco polo zespołu MIG przy okazji więc zabawa gwarantowna, a doczekać się soboty nie mogę lepienia pierożków (moich pierwszych w życiu) i te ciasteczka będę piekła.cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Też myślałam przed chwilką o Adze,jak tam sobie daje radę i jak rozmowa.
Dzięki Cinnamonku wdech wydech i chcę już sobotę....jutro wieczorem urodziny kolegi i będę na koncercie disco polo zespołu MIG przy okazji więc zabawa gwarantowna, a doczekać się soboty nie mogę lepienia pierożków (moich pierwszych w życiu) i te ciasteczka będę piekła.
Najważniejsze to szukać pozytywów, brawoEdycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby- widzę, że wpadłaś w wir sprzątania, będziesz miała wylizaną chatę, zazdroszczę. Pokój Twojej córki mnie nie dziwi, u mnie też pokoje dzieci zazwyczaj wyglądają jak po bombie, walczę z tym, ale z niewielkim skutkiem. Po prostu wkraczam tam raz na jakiś czas : )
Cynamon- nasz psiak pierwszej nocy prawie całą noc nie spał, siedział pod biurkiem u córki. Musiał się przyzwyczaić do nowego miejsca. A mój mąż leżał na ziemi obok niego, aby mały czuł się bezpiecznieNastępnego dnia dzwoniła do nas babka z hodowli, że jego brat piszczał całą noc, prawdopodobnie tęsknił. Dobrze, że Wasz będzie miał towarzysza ze stada tuż obok siebie, to mu ułatwi aklimatyzację.
Ale ogólnie bardzo szybko się dobrze poczuł, już następnego dnia było ok. Właścicielka hodowli nas ostrzegała, żeby na początku dać mu czas się zaklimatyzować, nie ściskać, przytulać od razu, bo musi nas najpierw poznać i się pewnie poczuć. Mamy pozwolić, aby miał własną przestrzeć. Te przestrogi pewnie były dlatego, że widziała, że jesteśmy z dziećmi.
Naszego psiaka na początku dzieci brały do łóżka, to nie chciał, zrobiliśmy legowisko to na nie robił siusiu, a kładł się na kafelkach na gołej ziemi i tak spał, albo wychodził na balkon. Od początku ciągnęło go do chłodniejszych miejsc i bardzo na dwór. Taka wilcza natura w nim drzemała. Do tej pory ma przejcie w drzwiach na dwór i może wchodzić i wychodzić kiedy chce, 99 % czasu spędza na dworzu. Tylko teraz jak jest chłodniej na nocki wchodzi do domu, albo w ciągu dnia na chwilę się przywitać.
Edycik- byle do piątku : )
A apropos walki o karpia, to powstał nawet " oficjalny trajler" na youtube, niezła przeróbka moim zdaniem, po zeszłorocznej akcji " karp":
https://www.youtube.com/watch?v=mS-NTDMnmPE
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa dziękuję za tyle istotnych informacji
sporo już też przeczytałam, ale i tak myślę, że dużo wyjdzie "w praniu"
poza tym jak już pisałam kiedyś, to ulubiona rasa mojego M, kiedyś miał dwie suczki - matkę i córkę - więc już trochę wie na ich temat
dla mnie to bardziej nowość
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
a ja własnie ubrałam firmowa choinke bo jest przestój i nie mam próbek do badania wiec w pracy luuuuzik
a i wziełam swoje filcowe cuda i bede szyła... juz jestem blisko konca wiec nieługo Wam pokaze co wyczarowałam...
Edycik, Ejrene, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Kochane Kobietki po pierwsze przepraszam, że nie można na mnie ostatnio liczyć...ale ten grudzień burzliwie się zaczyna i nie wiem jak skończy. Postaram sie poprawić, obiecuje. Mogę jednak zapewnić, że w myślach i modlitwie zawsze o Was pamiętam:*
Co do mojej pracy, rozmowa z głównym moim przełożonym była rzeczowa i miła. Jestem zadowolona z przebiegu, bowiem miałam możliwość powiedzieć wszystko co chciałam. Wysłuchałam drugiej strony...troche dało mi to do myślenia. Zmiana wiąże się z szansą na mój awans, tu gdzie jestem nie ma takiej możliwośći. Więc zobaczymy jak to sie zakończy. Jestem gotowa już na wszystko. Spokój wrócił
A teraz druga i najważniejsza dla mnie sprawa. Nie piszę nic ostatnio o moim cyklu, oczekiwaniach itp...a to dlatego by się nie nakręcać, za bardzo przeżywam comiesięczne rozczarowania. Pewnie pamiętacie, że miałam zastrzyk ovitrelle, potem monitoring, pękły trzy jajeczka, przyjmuje od tego czasu luteine i duphaston. Jutro wypada dzień w którym mam iść na betę. Jeśli będzie negatywan, to chyba odstawić luteinę, żeby @ mogła przyjść -tego własnie nie jestem pewna, jak któraś wie napiszcie proszę.
Jak wyjdzie pozytywna.... zgłosić się jak najszybciej do ginekologa.
Także dużo na głowie, nadzieja w sercu i lęk....cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik, Natalii00, Paryzetka83, Kjopa3, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cynamon- no faktycznie, przecież pisałaś, że Twój mąż miał kiedyś owczarki, to już wszystko jasne, dlaczego chce właśnie owczarka. Będziecie przeszczęśliwi, gwarantuję Ci to : )
Madka- dziękuję, ale tfu tfu odpukać, dzisiaj jakby lepiej. Od wczoraj zajadam migdały ze skórką i popijak herbatę z imbirem, podobno pomaga na mdłości i tak jakby było lepiej. Choć nie bardzo wierzyłam w te sposoby, okazują się pomocne.
Ale super, że już się zaczynasz urlopować : )
Edycik- zapowiada się niezły weekend, wybaw się tam dobrze : )
Aga- myślimy tu o Tobie, mam nadzieję, że pójdzie gładko rozmowa z szefostwem : )Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Aguś cieszę się,że rozmowa w pracy pokazała nowe możliwości i szanse na awans
to dość istotna kwestia.
Kochana zatem jutro idziesz na betę i mamy kciukać mocno?
Jasminowa jak widać takie sprawdzone sposoby okazują się czasem sprawdzone i pomocne
Ja za pół godzinki - koniec pracy huraaajuż się cieszę
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Też byłam rano w lidlu i widziałam walkę o koszulechciałam kupić ten kardamon do ciastek Edytki ale nie znalazłam.
Ruby i jak paznokcie po takim sprzątaniu? Trzymają się?
Cinamonek też czekam na zdjęcie kulki
Paryzetka fajnie że maszynę kupiłaś. Mi się podoba ten mikser co ma być od soboty ale kurde czemu taki drogi :p
Aga daj znać co tam po rozmowie?
Jaśminowa lepiej się czujesz? A za walkę o karpia podziwiam
Mundek życzę dobrych wieści na wizycie
Edit: Aguś kciuki zaciśnięteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:28
cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za wszystkie miłe słowa:* nadrabiam powoli zaległości.
Edycik pierożki będziesz lepić.... pierwsze w życiu, chętnie bym się przyłączyła, bo może wstyd się przyznać, ale też nie lepiłam nigdy:P
a jeść uwielbiam
Ruby przypomniałaś mi o firmowej choince, idą ją odkurzyć i postawię gdzieś, zawsze milej będzie. No i pazurki pierwsza klasa, kolory moje:D kusisz kusisz żeby sobie sprawić takie cudo.
Cinnamonek czyżby piesek w domku??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:31
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A widzisz Agulek, moze bedzie awans:)
Cinamonku koniecznie zdjecie psiakow, uwielbiam:)
Jasminku fajnie ze maz lezal przy waszym piesku, widac ze mozna na niego zawsze liczyc.
Ryby a twoja corcia nie pomoze w sprzataniu? Ja to bym chyba gonila. Nie cierpie sprzatac.
Edycik, twoja @ juz niedlugo sie zjawi.
Mundek ja ubralam firmowa choinke w poniedzialek:) zadna z dziewczyn nie chciala wiec rozbierac tez bede sama
Ide dzisiaj z dziewczynami z pracy do indyjskiej restauracji, juz mi slinka cieknie na sama mysl o chicken bhuna massala, chyba najlepsze co w zyciu jadlam. A w sobote bede sama chciala to ugotowac. Dopiero co obiadek zjadlam a juz jestem glodna.
AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015