X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na wizycie prawie się na fotelu popłakałam. Zagladałam na monitor czy serduszko bije i widok bąbla machającego rączkami i nóżkami strasznie mnie rozczulił.Ogromna ulga. Krwiak się wchłonął :) a moje szczęście ma już ponad 3 cm :)
    Później jak dzwoniłam do męża to wzruszenie wzięło górę i łzy szczęścia same płynęły po policzku.

madzikk, Edycik, AgaL, Natalii00, cinnamon cookie, Jasminowa, Wiola90, Kjopa3, katiuszaa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene.. cudna wiadomość.... tak to obrazowo opisałaś, że aż sie wzruszyłam :*

Cinnamonek też kiedyś mieliśmy owczarka niemieckiego, jak mieszkałam w domu rodzinnym, Tysona :) przekochany i najmądrzejszy pies.
    A Wasze imię super....śmiać mi się chciało, bo dziś byłam na rozmowie właśnie z Prezesem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:40

Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sama nie lepiłam pierogów a uwielbiam :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk to smacznego :) i baw się dobrze z dziewczynami.

Ejrene kochana to musi być piekny widok i rozczulający ..... :) zazdroszczę kochana :*

madzikk lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę że i Wy w niedługim czasie doczekacie się takiego widoku :* Kibicuje bardzo każdej z Was.

Ciekawe co u Bratka i Katiuszki...

AgaL, Edycik, Natalii00, cinnamon cookie, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:42

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Wierzę że i Wy w niedługim czasie doczekacie się takiego widoku :* Kibicuje bardzo każdej z Was.

Ciekawe co u Bratka i Katiuszki...

I co u Majuuu ?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene <3 cudnie!

Aguś tak, w niedzielę już odbieramy pieski :) imię też nam się podoba, śmiesznie, ale już trochę się przejadły Maxy czy Rexy, chcieliśmy coś innego :) a dla Szwagierki spodobało się Pepe, Szwagier dodał R i będą mieli Pepera ;)

Edycik to u mnie podobnie - pierwszy raz biorę się w tym roku za pierogi, oczywiście na Wigilię z kapustą i grzybami :) mam nadzieję, że wyjdą ;)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny trochę pouciekały... Chyba grudzień tak wciągnął ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL super, że będziesz miała możliwość awansu :) za jutrzejszą betę mocno trzymam kciuki i z całego serca życzę wysokiego wyniku :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia dziękuje:)
    a Ty jak się czujesz dzisiaj?

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- fajnie, że w pracy się poukładało i strach był niepotrzebny i Prezes nie ugryzł ; ), a co do jutra, mocno Ci życzę tej pozytywnej bety. To, że prędzej czy później będzie pozytywna, to jest pewne, ale miło by było, aby to było już jutro : )

Madzikk- baw się dobrze z dziewczynami i smaczności w Indyjskiej restauracji : )

Ejrene- wspaniale, że już słyszałaś serduszko i widziałaś merdające łapki : ) Mam nadzieję, ze w przyszłym tygodniu zobaczę coś podobnego : )

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL czuję się średnio :/ poczytałam trochę i zupełny brak pęcherzyków to jedna z gorszych opcji :/ ale staram się być dobrej myśli. Najgorsze, że organizm płata figle i mam płodny śluz, gdyby nie monitoring to bym myślała, że niebawem owulka. No nic czekam na @, robię badania i zobaczymy co dalej.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- co do walki o karpia, to nie miałam pojęcia, że coś takiego mnie spotka, myślałam, że czasy taranowania sklepów przez tłumy zniknęły dawno temu, ale jak widać, myliłam się ; )

Moja szwagierka też była kiedyś w lidlu były buty dziecięce za grosze. Kupiła dla swoich dzieci, dla mojej córki i widziała jak jeden człowiek odwrócił się sięgnąć coś z półki, a drugi wyciągnął mu z wózka buty i przełożył do swojego : )

AgaL, madzikk, Ejrene lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia czytanie w necie to najgorsza opcja....ja się nakręcałam niepotrzebnie, a wtedy wiesz PRL skacze,co nam też nie służy. Jeśli masz zaufanego ginekologa, bądź dobrej myśli, porób badania, i wydaje mi się, że stymulację Ci zaproponuje, a wtedy musi się udać:*

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL tak lekarka powiedziała, że jeden cykl chce zobaczyć bez leków i z wynikami badań, a następny stymulacja jak będzie co stymulować.

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mocno trzymam kciuki za betę!

Ejrene... popłakałam się...

Madzik udanego i smacznego spotkania :-)

Ja już po wizycie. Nie jestem do końca zadowolona. Zmian żadnych nie ma, serce pracuje w porządku, ale moje objawy pani doktor zbagatelizowała, pomimo tego, że bardzo utrudniają mi funkcjonowanie.

madzikk lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Aga mocno trzymam kciuki za betę!

Ejrene... popłakałam się...

Madzik udanego i smacznego spotkania :-)

Ja już po wizycie. Nie jestem do końca zadowolona. Zmian żadnych nie ma, serce pracuje w porządku, ale moje objawy pani doktor zbagatelizowała, pomimo tego, że bardzo utrudniają mi funkcjonowanie.

Madka a co się dzieje?

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooooo na dzisiaj dość...

Madzikk pewnie, że gonię ale co to za sprzątanie, ona tego nie zrobi dokładnie, tu przełoży, tam schowa, 30 min między tym zobaczy starą zabawkę więc się zabawi :D ale spoko przynajmniej nie widziała co wyrzuciłam ze starych rzeczy :P no a ja wiesz kurze w zakamarkach itp itd + generalny ład w pokoju :)

Agula- trzymam mocno kciuki! za betę i za awans też ;)

Ejrene wszystko zostało powiedziane przez dziewczyny, cudnie nic dodać nic ująć ;)

Madka - może to na tle nerwowym? mój m ostatnio miła zaciskanie w klatce w końcu on który jest anty lekarzowy poszedł bo go serio zaciskało, ekg ok i lekarz mówił że to nerwo -uciski, dostał jakieś proszki na stany zapalne + nerwobóle i po 3 dniach przeszło...

Ja ciągle plamię po wymazie, musiała mi tam nieźle podłubać krowa jedna :P

Ejrene trzymają się o dziwo po sprzątaniu a były dzisiaj mocno eksploatowane ;) ale kusi mnie żeby jednak poprawić lepiej zrobić i kolor inny dać :P

madzikk, AgaL, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka dzięki:*
    a u Ciebie może to brak potasu? moja mama tak ma, wtedy pije taki sproszkowany potas

‹‹ 964 965 966 967 968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ