X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Dzień dobry dziewczynki :-)
    Edycik mam teraz podobnie tez juz powinnam dostac@ i zaczynam cykl z clo mam nadzieje że tym razem cos zalapie.

no to czekamy na te @ i pora zaczynać nowy cykl
    a mój grudniowy miał byc odpuszczony i na totalnym luzie

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku to będziesz mieć radochę z tymi psiakami :)
    włosy hmmm noszę jakie są...ale będę wracać do blond :D

a jednak ;) a wyobrażasz sobie jakbyś te czarne zrobiła tak jak planowałaś? :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby cieszę się że aż tak mi nie odbiło :P niby w tych źle się nie czuję tak bardzo ale jakoś mało pewna siebie jestem :P
    blond to blond :D najlepiej mi w nim

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no może w sobotę się ubiorę w tą jedną co kupiłam przez fb :P to zrobię zdjęcie :D a imiona już chyba mamy :) nasz będzie Prezes :D a Szwagrów Peper :D hahaha

Edycik, Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku świetne imiona :) bardzo mi się podobają.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja na grudzień mam rezerwy cierpliwości, ale po Nowym Roku koniec zabawy! :P
    To tak jak u mnie :) Zwłaszcz, że normalnie kształt mojego wykresu doprowadziłby mnie do łez, a teraz mam to gdzieś ;)
    A do ubierania innych i startowania w programach typu project runway to trzeba mieć więcej talentu i umiejętności ;) Ale pochwalę się jak coś uszyję :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon ale fajnie, że będzie piesek :) A nawet dwa ;) Zawsze to maleństwo do kochania, a jak się dzidziuś pojawi, to też się będzie lepiej rozwijał ze zwierzakiem :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby cieszę się że aż tak mi nie odbiło :P niby w tych źle się nie czuję tak bardzo ale jakoś mało pewna siebie jestem :P
    blond to blond :D najlepiej mi w nim

A pamiętasz jak myslalas nad czarnym?? :-)

Edycik lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa pamiętam :) dobrze że tego nie zrobiłam.Po świętach albo po nowym roku wracam do mojego kochanego blondziku :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka też tak uważam :) a póki nie ma fasolki to będę niańczyć szczeniaka, oby mi tylko nie odbiło ;) a wracając do tematu szycia, widzę w gazetce że od dzisiaj w Biedronce maszyna Łucznik za 289zl, a ile kosztowała ta co w Lidlu kupiłaś?

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja też jestem blondynka :-) kiedyś przefarbowalam się na ciemno i tez zalowalam i to bardzo :-) idę 15stego do fryzjera oczywiście na pasemka blond :-)

Edycik lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) ja do tej pory nie miałam intwernetu w pracy ale na szescie już mam :) Cinamin u mnie w prcy jest pies co sie nazywa prezes
    Agatia nie można sie załamywac dasz rade :) a my bedziemy Cie wspierac...
    Ruby no szacun :) a z jakiej firmy masz te lakiery? ja uzywam z semilaca to sie na spokojnie dwa tygodnie trzymają :)
    ide dzisiaj na wizyte do ginekologa ciekawe jak tam wyniki mojego wymazu...
    Paryzetka tez byłam dzisiaj w lidlu rano kupiłam koszule ale maszyn to chyba juz nawet nie było jak zaszłam...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon 600 lub 700zl. Jakoś tak.

Mundek Ruby ma z firmy Tifton prawdopodobnie :-)

2da6343587.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku moja 599zl ale rok na nią odkładałam i mam ;)
    Mundek ja byłam pierwsza przy maszynach, ale jakoś chętnych nie było. Choć po pracy pewnie już ich ne będzie, nie dziwię się - są o 50% tańsze niż normalnie :)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

U mnie od rana praca wre, ale wpadam do Was się przywitać.

Mama Tuśka- niestety nie mogę się pochwalić bułeczkami : ( chyba ta mąka żytnia się nie nadaje. W ogóle nie urosły i były twarde, a w środku mokra klucha. Następnym razem zrobię z normalną mąką, czułam, że ta żytnia to może być lipa, ale nie miałam innej.

Agatia- przykro mi i przytulam, ale jak tu wszyscy piszą, ja napiszę to samo, postymulujesz się, przeleczysz i będą jajca jak ta lala, więc głowa do góry : )

Kjopa- bardzo dziękuję : )
    Dla faceta do duże przeżycie, mój pewnie też by uciekł ; ), ale masz racje, że dni płodnych nie odpuściłaś, a nuż coś się zadzieje.

Reni- organizm sam się zbuntował, że chłopa nie będzie i postanowił nie pojajeczkować ; ), albo jeszcze Cię zaskoczy później.

Paryzetka- niezła akcja z walką w Lidlu, bez ochroniarza nie warto na takie akcje wychodzić, a jeszcze jak wywalczyłaś maszynę to brawo!
    Pamiętacie słynną walkę o karpia w lidlu w zeszłym roku, co powstało pełno filmików na youtube na ten temat? Brałam w niej udział, więc wiem co to jest za jazda. Poszłam niczego nieświadoma rano przed pracą, przed otwarciem lidla, bo wiedziałam, że mam następnego dnia 20 osób na wigilii i chciałam kupić karpia przed pracą.
    A tam przed sklepem tłumy ustawione w ryzach startowych i po otwarciu sklepu szał. Nawet muszę się pochwailić, że i ja dorwałam się do lodówki i szarpałam tacki miałam niezły ubaw. Mężowi jak opowiadałam, to beczeliśmy ze śmiechu, że o rybę tak walczyłam ; )

Madka- powodzenia u kardiologa,

Cynamon- teraz to ja się wzruszam, wspaniale, cudownie, że będziesz miała owczarka w niedzielę!! zobaczysz, jakie to szczęście taka puchata kulka, niedźwiadek. I nie łudź się Kochana, że Ci nie odbije, zapewniam Ci, że odbije Ci na jego punkcie : ) I rewelacja, że będzie miał kumpla, bo będzie od początku spcjalizowany z innym psem. Przypominam sobie jak nasz był mały. Mój pies to moja wielka miłość, owczarki są super! Poczytaj sobie jak go układać, jak uczyć, bo one bardzo lubią pracę/zajęcie, nie lubią się nudzić : )
    A w niedzielę zdjęcie poprosimy tutaj : )

Ewelinka- dobra żonka z Ciebie, skoro męża do pracy dopchałaś w aucie ; ) żartuję oczywiście, ale w pierwszym brzmieniu zabawny obraz wyrysował się przed moimi oczami, : )

Edycik- odpuścisz i wyluzujesz, jak się " podreperujesz", na razie w 100% popieram Twoje podejście do sprawy : )

No dobra, zabieram się do pracy : )

cinnamon cookie, Edycik, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze Mundek- miałam napisać, że kciuki za wyniki. Jak będzie wynik, będzie wiadomo, czym leczyć, dobrze, że podrążyłaś sprawę.

Mundek lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dziękuję za parę słów :) liczyłam na Ciebie ;) bierzemy braciszków, więc będzie wesoło :) akurat kończą 7 tygodni, więc już można zabierać :) nie mogę się doczekać! :) Mąż ze Szwagrem już widzieli, zrobili zdjęcia, cudne puchate miśki :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon też chcemy zdjęcia puchaty kuleczek :D

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik oczywiście, że wstawię! :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 3 godzin sprzątam u młodej żeby choinkę do czystego pokoju wstawić, jakaś masakra! to dziecię ma 5 lat a potrafi w mig doprowadzić pokój do ruiny...no masakra....:)

Cyna -Prezes iście podniosłe imię -super podoba mi się :) czekam na fotki i prezesa i sukienki ;)

Mundek Zgadza się używam tiftona, chciałam semilac ale za drogie jak na początek a czytałam o tych tiftona bardzo dobre opinie więc zobaczymy czy jest to coś warte ;)

Jaśinowa widziałam na necie te filmiki odważna jesteś i to fest! :)

Idę zjeść i wracam do roboty :)

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ