Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1407 wrote:Dzień dobry dziewczynki
Edycik mam teraz podobnie tez juz powinnam dostac@ i zaczynam cykl z clo mam nadzieje że tym razem cos zalapie.
no to czekamy na te @ i pora zaczynać nowy cykl
a mój grudniowy miał byc odpuszczony i na totalnym luzie -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Ja na grudzień mam rezerwy cierpliwości, ale po Nowym Roku koniec zabawy!
Zwłaszcz, że normalnie kształt mojego wykresu doprowadziłby mnie do łez, a teraz mam to gdzieś
A do ubierania innych i startowania w programach typu project runway to trzeba mieć więcej talentu i umiejętnościAle pochwalę się jak coś uszyję
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cynamon ale fajnie, że będzie piesek
A nawet dwa
Zawsze to maleństwo do kochania, a jak się dzidziuś pojawi, to też się będzie lepiej rozwijał ze zwierzakiem
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka też tak uważam
a póki nie ma fasolki to będę niańczyć szczeniaka, oby mi tylko nie odbiło
a wracając do tematu szycia, widzę w gazetce że od dzisiaj w Biedronce maszyna Łucznik za 289zl, a ile kosztowała ta co w Lidlu kupiłaś?
AgaL lubi tę wiadomość
-
czesc
ja do tej pory nie miałam intwernetu w pracy ale na szescie już mam
Cinamin u mnie w prcy jest pies co sie nazywa prezes
Agatia nie można sie załamywac dasz radea my bedziemy Cie wspierac...
Ruby no szacuna z jakiej firmy masz te lakiery? ja uzywam z semilaca to sie na spokojnie dwa tygodnie trzymają
ide dzisiaj na wizyte do ginekologa ciekawe jak tam wyniki mojego wymazu...
Paryzetka tez byłam dzisiaj w lidlu rano kupiłam koszule ale maszyn to chyba juz nawet nie było jak zaszłam...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Cynamonku moja 599zl ale rok na nią odkładałam i mam
Mundek ja byłam pierwsza przy maszynach, ale jakoś chętnych nie było. Choć po pracy pewnie już ich ne będzie, nie dziwię się - są o 50% tańsze niż normalniecinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Hej Dziewczyny,
U mnie od rana praca wre, ale wpadam do Was się przywitać.
Mama Tuśka- niestety nie mogę się pochwalić bułeczkami : ( chyba ta mąka żytnia się nie nadaje. W ogóle nie urosły i były twarde, a w środku mokra klucha. Następnym razem zrobię z normalną mąką, czułam, że ta żytnia to może być lipa, ale nie miałam innej.
Agatia- przykro mi i przytulam, ale jak tu wszyscy piszą, ja napiszę to samo, postymulujesz się, przeleczysz i będą jajca jak ta lala, więc głowa do góry : )
Kjopa- bardzo dziękuję : )
Dla faceta do duże przeżycie, mój pewnie też by uciekł ; ), ale masz racje, że dni płodnych nie odpuściłaś, a nuż coś się zadzieje.
Reni- organizm sam się zbuntował, że chłopa nie będzie i postanowił nie pojajeczkować ; ), albo jeszcze Cię zaskoczy później.
Paryzetka- niezła akcja z walką w Lidlu, bez ochroniarza nie warto na takie akcje wychodzić, a jeszcze jak wywalczyłaś maszynę to brawo!
Pamiętacie słynną walkę o karpia w lidlu w zeszłym roku, co powstało pełno filmików na youtube na ten temat? Brałam w niej udział, więc wiem co to jest za jazda. Poszłam niczego nieświadoma rano przed pracą, przed otwarciem lidla, bo wiedziałam, że mam następnego dnia 20 osób na wigilii i chciałam kupić karpia przed pracą.
A tam przed sklepem tłumy ustawione w ryzach startowych i po otwarciu sklepu szał. Nawet muszę się pochwailić, że i ja dorwałam się do lodówki i szarpałam tacki miałam niezły ubaw. Mężowi jak opowiadałam, to beczeliśmy ze śmiechu, że o rybę tak walczyłam ; )
Madka- powodzenia u kardiologa,
Cynamon- teraz to ja się wzruszam, wspaniale, cudownie, że będziesz miała owczarka w niedzielę!! zobaczysz, jakie to szczęście taka puchata kulka, niedźwiadek. I nie łudź się Kochana, że Ci nie odbije, zapewniam Ci, że odbije Ci na jego punkcie : ) I rewelacja, że będzie miał kumpla, bo będzie od początku spcjalizowany z innym psem. Przypominam sobie jak nasz był mały. Mój pies to moja wielka miłość, owczarki są super! Poczytaj sobie jak go układać, jak uczyć, bo one bardzo lubią pracę/zajęcie, nie lubią się nudzić : )
A w niedzielę zdjęcie poprosimy tutaj : )
Ewelinka- dobra żonka z Ciebie, skoro męża do pracy dopchałaś w aucie ; ) żartuję oczywiście, ale w pierwszym brzmieniu zabawny obraz wyrysował się przed moimi oczami, : )
Edycik- odpuścisz i wyluzujesz, jak się " podreperujesz", na razie w 100% popieram Twoje podejście do sprawy : )
No dobra, zabieram się do pracy : )cinnamon cookie, Edycik, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa dziękuję za parę słów
liczyłam na Ciebie
bierzemy braciszków, więc będzie wesoło
akurat kończą 7 tygodni, więc już można zabierać
nie mogę się doczekać!
Mąż ze Szwagrem już widzieli, zrobili zdjęcia, cudne puchate miśki
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny od 3 godzin sprzątam u młodej żeby choinkę do czystego pokoju wstawić, jakaś masakra! to dziecię ma 5 lat a potrafi w mig doprowadzić pokój do ruiny...no masakra....
Cyna -Prezes iście podniosłe imię -super podoba mi sięczekam na fotki i prezesa i sukienki
Mundek Zgadza się używam tiftona, chciałam semilac ale za drogie jak na początek a czytałam o tych tiftona bardzo dobre opinie więc zobaczymy czy jest to coś warte
Jaśinowa widziałam na necie te filmiki odważna jesteś i to fest!
Idę zjeść i wracam do roboty
cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość