X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Dzień dobry dziewczynki :-)
    Edycik mam teraz podobnie tez juz powinnam dostac@ i zaczynam cykl z clo mam nadzieje że tym razem cos zalapie.

no to czekamy na te @ i pora zaczynać nowy cykl
    a mój grudniowy miał byc odpuszczony i na totalnym luzie

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cinnamonku to będziesz mieć radochę z tymi psiakami :)
    włosy hmmm noszę jakie są...ale będę wracać do blond :D

a jednak ;) a wyobrażasz sobie jakbyś te czarne zrobiła tak jak planowałaś? :)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby cieszę się że aż tak mi nie odbiło :P niby w tych źle się nie czuję tak bardzo ale jakoś mało pewna siebie jestem :P
    blond to blond :D najlepiej mi w nim

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no może w sobotę się ubiorę w tą jedną co kupiłam przez fb :P to zrobię zdjęcie :D a imiona już chyba mamy :) nasz będzie Prezes :D a Szwagrów Peper :D hahaha

Edycik, Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku świetne imiona :) bardzo mi się podobają.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja na grudzień mam rezerwy cierpliwości, ale po Nowym Roku koniec zabawy! :P
    To tak jak u mnie :) Zwłaszcz, że normalnie kształt mojego wykresu doprowadziłby mnie do łez, a teraz mam to gdzieś ;)
    A do ubierania innych i startowania w programach typu project runway to trzeba mieć więcej talentu i umiejętności ;) Ale pochwalę się jak coś uszyję :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon ale fajnie, że będzie piesek :) A nawet dwa ;) Zawsze to maleństwo do kochania, a jak się dzidziuś pojawi, to też się będzie lepiej rozwijał ze zwierzakiem :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby cieszę się że aż tak mi nie odbiło :P niby w tych źle się nie czuję tak bardzo ale jakoś mało pewna siebie jestem :P
    blond to blond :D najlepiej mi w nim

A pamiętasz jak myslalas nad czarnym?? :-)

Edycik lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa pamiętam :) dobrze że tego nie zrobiłam.Po świętach albo po nowym roku wracam do mojego kochanego blondziku :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka też tak uważam :) a póki nie ma fasolki to będę niańczyć szczeniaka, oby mi tylko nie odbiło ;) a wracając do tematu szycia, widzę w gazetce że od dzisiaj w Biedronce maszyna Łucznik za 289zl, a ile kosztowała ta co w Lidlu kupiłaś?

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ja też jestem blondynka :-) kiedyś przefarbowalam się na ciemno i tez zalowalam i to bardzo :-) idę 15stego do fryzjera oczywiście na pasemka blond :-)

Edycik lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) ja do tej pory nie miałam intwernetu w pracy ale na szescie już mam :) Cinamin u mnie w prcy jest pies co sie nazywa prezes
    Agatia nie można sie załamywac dasz rade :) a my bedziemy Cie wspierac...
    Ruby no szacun :) a z jakiej firmy masz te lakiery? ja uzywam z semilaca to sie na spokojnie dwa tygodnie trzymają :)
    ide dzisiaj na wizyte do ginekologa ciekawe jak tam wyniki mojego wymazu...
    Paryzetka tez byłam dzisiaj w lidlu rano kupiłam koszule ale maszyn to chyba juz nawet nie było jak zaszłam...

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon 600 lub 700zl. Jakoś tak.

Mundek Ruby ma z firmy Tifton prawdopodobnie :-)

2da6343587.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku moja 599zl ale rok na nią odkładałam i mam ;)
    Mundek ja byłam pierwsza przy maszynach, ale jakoś chętnych nie było. Choć po pracy pewnie już ich ne będzie, nie dziwię się - są o 50% tańsze niż normalnie :)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

U mnie od rana praca wre, ale wpadam do Was się przywitać.

Mama Tuśka- niestety nie mogę się pochwalić bułeczkami : ( chyba ta mąka żytnia się nie nadaje. W ogóle nie urosły i były twarde, a w środku mokra klucha. Następnym razem zrobię z normalną mąką, czułam, że ta żytnia to może być lipa, ale nie miałam innej.

Agatia- przykro mi i przytulam, ale jak tu wszyscy piszą, ja napiszę to samo, postymulujesz się, przeleczysz i będą jajca jak ta lala, więc głowa do góry : )

Kjopa- bardzo dziękuję : )
    Dla faceta do duże przeżycie, mój pewnie też by uciekł ; ), ale masz racje, że dni płodnych nie odpuściłaś, a nuż coś się zadzieje.

Reni- organizm sam się zbuntował, że chłopa nie będzie i postanowił nie pojajeczkować ; ), albo jeszcze Cię zaskoczy później.

Paryzetka- niezła akcja z walką w Lidlu, bez ochroniarza nie warto na takie akcje wychodzić, a jeszcze jak wywalczyłaś maszynę to brawo!
    Pamiętacie słynną walkę o karpia w lidlu w zeszłym roku, co powstało pełno filmików na youtube na ten temat? Brałam w niej udział, więc wiem co to jest za jazda. Poszłam niczego nieświadoma rano przed pracą, przed otwarciem lidla, bo wiedziałam, że mam następnego dnia 20 osób na wigilii i chciałam kupić karpia przed pracą.
    A tam przed sklepem tłumy ustawione w ryzach startowych i po otwarciu sklepu szał. Nawet muszę się pochwailić, że i ja dorwałam się do lodówki i szarpałam tacki miałam niezły ubaw. Mężowi jak opowiadałam, to beczeliśmy ze śmiechu, że o rybę tak walczyłam ; )

Madka- powodzenia u kardiologa,

Cynamon- teraz to ja się wzruszam, wspaniale, cudownie, że będziesz miała owczarka w niedzielę!! zobaczysz, jakie to szczęście taka puchata kulka, niedźwiadek. I nie łudź się Kochana, że Ci nie odbije, zapewniam Ci, że odbije Ci na jego punkcie : ) I rewelacja, że będzie miał kumpla, bo będzie od początku spcjalizowany z innym psem. Przypominam sobie jak nasz był mały. Mój pies to moja wielka miłość, owczarki są super! Poczytaj sobie jak go układać, jak uczyć, bo one bardzo lubią pracę/zajęcie, nie lubią się nudzić : )
    A w niedzielę zdjęcie poprosimy tutaj : )

Ewelinka- dobra żonka z Ciebie, skoro męża do pracy dopchałaś w aucie ; ) żartuję oczywiście, ale w pierwszym brzmieniu zabawny obraz wyrysował się przed moimi oczami, : )

Edycik- odpuścisz i wyluzujesz, jak się " podreperujesz", na razie w 100% popieram Twoje podejście do sprawy : )

No dobra, zabieram się do pracy : )

cinnamon cookie, Edycik, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze Mundek- miałam napisać, że kciuki za wyniki. Jak będzie wynik, będzie wiadomo, czym leczyć, dobrze, że podrążyłaś sprawę.

Mundek lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa dziękuję za parę słów :) liczyłam na Ciebie ;) bierzemy braciszków, więc będzie wesoło :) akurat kończą 7 tygodni, więc już można zabierać :) nie mogę się doczekać! :) Mąż ze Szwagrem już widzieli, zrobili zdjęcia, cudne puchate miśki :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon też chcemy zdjęcia puchaty kuleczek :D

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik oczywiście, że wstawię! :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od 3 godzin sprzątam u młodej żeby choinkę do czystego pokoju wstawić, jakaś masakra! to dziecię ma 5 lat a potrafi w mig doprowadzić pokój do ruiny...no masakra....:)

Cyna -Prezes iście podniosłe imię -super podoba mi się :) czekam na fotki i prezesa i sukienki ;)

Mundek Zgadza się używam tiftona, chciałam semilac ale za drogie jak na początek a czytałam o tych tiftona bardzo dobre opinie więc zobaczymy czy jest to coś warte ;)

Jaśinowa widziałam na necie te filmiki odważna jesteś i to fest! :)

Idę zjeść i wracam do roboty :)

cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ