Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki!
Ja zaczynam dzis drugi cykl z clo, do tego luteina po owulacji.
Wykresiki idealne, przytulanko tez w idealnym momencie i efektow nie widac....
Trzymam kciuki za Was dziewczynki !!!!Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas mialo clo przyspieszyc zajscie w ciaze ale jakos nie chce mi sie wierzyc zeby zadzialalo. Na razie dostalam clo na dwa miesiace, czyli mamy jeszcze jeden cykl.
Pirelka...jak dlugo sie staracie?Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
nick nieaktualny
-
My w sumie nie zababezpieczamy sie od grudnia, czyli tez 4 miesiace. Grudzien i styczen tak z lekkim podejsciem i w styczniu sie udalo. Niestety byly tylko dwa dni radosci, ciaza biochemiczna.
Teraz jakos nic nie wychodzi.Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
nick nieaktualny
-
Biore luteine w drugiej fazie cyklu. Mam troche niski progesteron, niby w normie ale na granicy i lekarz twierdzi ze to moze byc przyczyna poronienia.
A ten dostinex na co jest?
Ja sie wlasnie po poronieniu za mocno wkrecam, a to wiadomo daje niepotrzebny stres....Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
nick nieaktualnyTo ja na progesteron biorę właśnie duphaston w II fazie bo miałam za niski.. 1,19 i też lekarz powiedział, że gdyby nawet się udało do tej pory to taki niski progesteron nie utrzymałby ciąży.
A dostinex biorę na obniżenie prolaktyny co miałam wysoką po obciążeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 12:03
-
hej hej
rowniez i ja chcialabym sie dolaczyc do Was.
O dziecko staram sie juz 2 lata z przerwami, od 2 cykli wspomagam sie clo i progesteronem. Owulacja wywolana predalonem powinna wypac na ok 15.05. wieczorem, do dziaisj nic nie czuje, nic mi sie niedzieje. Jak myslicie kiedy moglabym najwczesniej testowac.
Nie chialabym aby i ten miesiac sie na niczym zakonczyl:( -
nick nieaktualny
-
Dziewczyy pomozcie ! czy myślicie, że stosowanie cLO przy złych wynikach badania nasienia ma sens ???? staramy sie juz 9 misiecy i od 2 m-cy maz sie leczy (testosteron, maca, l-karnityna, salfazin , androvit, folik ) , mamy mało plemnikow w nasieniu bo przed kuracja było 1,2 mln w ml.. ale czuje , że u mie tez cos nie tego z pecherzyakmi jest ..ginka powiedziala, ze zacznie mnie stymulowac jak wyniki meza sie poprawią... ja nie chce czekac ... co robić ??
-
witam,nie wiem czy umieszczam pytanie w dobrym wątku,jak cos to sie nie gniewajcie.Otoz do poniedzialku bralam luteine ale rozbolal mnie brzuch wiec pomyslalam ze znowu sie nie udalo i dalam sobie spokoj,lecz jestem 3 dni po terminie @ i 16 dzien po zastrzyku z pregnylu,2 testy wyszly pozytywnie-czy mozliwe jest ze jestem w ciazy ?
-
witam kochane
widzę że sporo Was się tu orientuje, ja mam bowiem pierwszy cykl z clo i dupkiem,ale...bez monitoringu... dwa cykle tak mi kazała... boję się torbieli,ale narazie po 5 tabl.clo dobrze się czuję. Jak myślicie, ten dupek coś ratuje od 16 dc (tak mam brać) ? Dziękuję -
Podtrzyma Ci ewentualną ciążę a podobno też w razie czego pomaga oczyścić jajniki.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość