Forum Starając się - ogólne Staranka z Clostilbegyt
Odpowiedz

Staranka z Clostilbegyt

Oceń ten wątek:
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 27 maja 2014, 12:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie tak bylo po pierwszej dawce 1 tab nic wogole owu nie bylo cykl 50 pare dni a teraz znow wzielam po 1 tab i juz jestem po owu :)

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Another Autorytet
    Postów: 2133 2292

    Wysłany: 27 maja 2014, 12:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dzięki za uspokojenie :)

    "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 maja 2014, 08:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, czekam na @ chyba lada moment mnie nawiedzi.. test wczoraj wyszedł negatywny, nieźle mnie to dobiło choć kompletnie nie nastawiałam się na ciąże w całym cyklu, by uniknąć rozczarowania..ale dopadło mnie.
    Już chyba nie będę czekać kolejnego cyklu tylko już w najbliższym zacznę brać CLO jak przyjdzie @.. może będzie szybciej z tą ciążą. A tak chciałam uniknąć kolejnych tabl. :(

  • Aniolek87 Koleżanka
    Postów: 47 22

    Wysłany: 28 maja 2014, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedawno tutaj pisałam rozżalona ze sie staram i staram inic, ale sluchajcie w ostatnim cyklu z clo lekarz zwiekszyl mi dawke do 2 tabletek raz dziennie od 3 do 9 dnia cyklu ,na monitoringu wyszly 3 jajeczka ( przy mniejszej dawce zawsze jedno) oczywiscie dostalam pregnyl i ......jestem w 5 tygodniu ciazy :)

    Another, M4DZI4, szpilka, zonaboba, Anette lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 maja 2014, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniolek gratuluję :) wspaniała nowina.
    Mi lekarz zaleciła CLO 1 tabl. od 3 dc do 7 dc czyli 5 dni. Wezmę, choć miałam wcześniej dominujący pęcherzyk i ostatnio chyba też, ale nadal nic. Może są zbyt małe.. wezmę CLO w tym cyklu i zobaczymy.

  • potforzasta Autorytet
    Postów: 6168 2261

    Wysłany: 28 maja 2014, 11:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołek gratulacje.
    Ja już dawno po clo teraz jadę na dupku. Ale mam 1x1 clo i tak samo dupka. No nic nadzieje już straciłam więc teraz czekam tylko na @.

    Hashimoto, niedoczynność, PCOS
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 28 maja 2014, 12:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kochana :* beda blizniaki? ;)
    Aniolek87 wrote:
    Niedawno tutaj pisałam rozżalona ze sie staram i staram inic, ale sluchajcie w ostatnim cyklu z clo lekarz zwiekszyl mi dawke do 2 tabletek raz dziennie od 3 do 9 dnia cyklu ,na monitoringu wyszly 3 jajeczka ( przy mniejszej dawce zawsze jedno) oczywiscie dostalam pregnyl i ......jestem w 5 tygodniu ciazy :)

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Another Autorytet
    Postów: 2133 2292

    Wysłany: 28 maja 2014, 12:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołek87 gratuluję :) Spokojnej ciąży.

    Dziewczyny pytanie. Jak bierzecie dwie tabl to bierzecie dwie na raz, czy jedną rano drugą wieczorem?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 12:22

    "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • pleasure Autorytet
    Postów: 1414 354

    Wysłany: 28 maja 2014, 12:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:20

    Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 maja 2014, 12:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another ja zależnie jaką, dostinex przyjmuję zawsze wieczorem, resztę łykam rano ;)

  • Another Autorytet
    Postów: 2133 2292

    Wysłany: 28 maja 2014, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi o cllostillbegyt oczywiście :P

    "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • potforzasta Autorytet
    Postów: 6168 2261

    Wysłany: 28 maja 2014, 13:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA mam jedną dziennie więc nie pomogę ;) A od następnego cyklu jeżeli będzie potrzeba ( Boże proszę nie ) To dalej 1x1 bo ładnie na mnie zadziałał.

    Hashimoto, niedoczynność, PCOS
  • Aniolek87 Koleżanka
    Postów: 47 22

    Wysłany: 28 maja 2014, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Gratulacje kochana :* beda blizniaki? ;)


    Nie wiem dziewczyny czy bliżniaki wszystko na to wskazuje ale wiadomo bedzie na nastepnym usg :)

  • Aniolek87 Koleżanka
    Postów: 47 22

    Wysłany: 28 maja 2014, 19:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Witajcie, czekam na @ chyba lada moment mnie nawiedzi.. test wczoraj wyszedł negatywny, nieźle mnie to dobiło choć kompletnie nie nastawiałam się na ciąże w całym cyklu, by uniknąć rozczarowania..ale dopadło mnie.
    Już chyba nie będę czekać kolejnego cyklu tylko już w najbliższym zacznę brać CLO jak przyjdzie @.. może będzie szybciej z tą ciążą. A tak chciałam uniknąć kolejnych tabl. :(

    Ja po jednej tabletce tez mialam jeden dominujacy , zawsze ok 19, 20 mm ale po ostatnim razie (po podwojnej dawce) mialam az 3 dominujace :) i sie udalo

  • Aniolek87 Koleżanka
    Postów: 47 22

    Wysłany: 28 maja 2014, 19:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Aniołek87 gratuluję :) Spokojnej ciąży.

    Dziewczyny pytanie. Jak bierzecie dwie tabl to bierzecie dwie na raz, czy jedną rano drugą wieczorem?

    Ja tez bralam jedna rano a druga wieczorem

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 maja 2014, 19:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bez CLO też był jeden pęcherzyk ok. 20 mm i nic niestety..może jest u mnie zbyt mały by pęknąć.. czort wie co..ale wezmę chyba CLO w tym cyklu po raz pierwszy i zobaczymy wtedy te pęcherzyki.

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 28 maja 2014, 22:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny ja mam wrażenie że w końcu się udało. Weźcie mnie walnijcie bo pewnie znów się rozczaruje:(

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Magda_lena88 Autorytet
    Postów: 1837 3255

    Wysłany: 29 maja 2014, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Kurcze dziewczyny ja mam wrażenie że w końcu się udało. Weźcie mnie walnijcie bo pewnie znów się rozczaruje:(
    ja takich "pewności" przez ponad 3 lata walki miałam masę... :| a udało się w cyklu, w którym byłam przekonana na 100%, że nic z tego :P
    Ja od wczoraj wróciłam do CLO ale tym razem mam od 3dc do 7dc (wcześniej brałam od 5dc do 9dc) póki co jest OK. w pn będę dzwoniła do lekarza umawiać się na usg..aha co do dawkowania ja biorę 2x1tabl. i lekarz mówił, że mam brać rano i wieczorem...nie wiem czy to robi jakąś różnicę czy się je bierze oddzielnie czy od razu dwie ... a tak poza tym co coś czuję, że znowu (mimo CLO) będzie cykl bezowulacyjny bo zawsze już od 1dc miałam w temp. góry i doliny a teraz znowu mam płaską temp. normalnie linia zgonu...no nic. To nasz 3cs pp może do 3 razy sztuka.. może teraz się uda..zobaczymy co dla nas przygotował BÓG <3

    relghdgecegtmzr9.png

    P6dtp2.png
  • Another Autorytet
    Postów: 2133 2292

    Wysłany: 29 maja 2014, 12:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna. Co człowiek to opinia. Ciekawa jestem ilu ludzi już zabiły rady internetu o.O Szukałam odpowiedzi: jak brać 2 clo, razem czy osobno, wieczorem czy rano. Taki zamęt mam w głowie, że brak słów. W końcu zdecydowałam brać dwie rano jednocześnie. Zobaczymy jaki będzie efekt.

    "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 29 maja 2014, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy wcześniej takiego przeczucia nie miałam a staramy sie dwa lata.
    Magda_lena88 wrote:
    ja takich "pewności" przez ponad 3 lata walki miałam masę... :| a udało się w cyklu, w którym byłam przekonana na 100%, że nic z tego :P
    Ja od wczoraj wróciłam do CLO ale tym razem mam od 3dc do 7dc (wcześniej brałam od 5dc do 9dc) póki co jest OK. w pn będę dzwoniła do lekarza umawiać się na usg..aha co do dawkowania ja biorę 2x1tabl. i lekarz mówił, że mam brać rano i wieczorem...nie wiem czy to robi jakąś różnicę czy się je bierze oddzielnie czy od razu dwie ... a tak poza tym co coś czuję, że znowu (mimo CLO) będzie cykl bezowulacyjny bo zawsze już od 1dc miałam w temp. góry i doliny a teraz znowu mam płaską temp. normalnie linia zgonu...no nic. To nasz 3cs pp może do 3 razy sztuka.. może teraz się uda..zobaczymy co dla nas przygotował BÓG <3

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego