WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranka z Clostilbegyt
Odpowiedz

Staranka z Clostilbegyt

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po kilku dniach ;)
    Ja nie zdecydowałam się na CLO w tym cyklu, może to coś w tym jest, że dopadł mnie wirus jelitówki i nie wzięłam bo nie chciałam namieszać.. może uda się bez. W 14 dc idę na USG i zobaczę, jeśli pęcherzyka nie będzie to wtedy kolejny cykl bez gadania zaczynam z CLO.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniolek87 wrote:
    Niedawno tutaj pisałam rozżalona ze sie staram i staram inic, ale sluchajcie w ostatnim cyklu z clo lekarz zwiekszyl mi dawke do 2 tabletek raz dziennie od 3 do 9 dnia cyklu ,na monitoringu wyszly 3 jajeczka ( przy mniejszej dawce zawsze jedno) oczywiscie dostalam pregnyl i ......jestem w 5 tygodniu ciazy :)
    Gratulacje kochana! ja w tym cyklu mam tez w koncu dawke 2x1 od 3 do 7 dc +pregnyl + duphaston +luteina_ estrogeny(dong)tak miałam zawsze po 1 tab. zobaczymy co z tego wyniknie, w poprzednim cyklu miałam wlasnie 1x1 i była ciaza bichemiczna

Ja to wogule mam 1 dnia wzielam 2 na noc(bo dopiero popoludniu sie skaplam ze to juz 3dc;) 2 dzien wzielam 1 rano druga wieczorem i od 3 dnia juz biore 2 rano

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 15:29

• szpilka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniołku 87 jeśli chcesz być na liście majówek daj znać z jaką datą Cię wpisać lub sama się wpisz, bo chcemy zamknąć listę zafasolkowanych a ktoś Cię wymienił tylko nie wiemy z jaką datą, pozdrawiam
    Kochane dziewczyny z wątku o clo zostawiam Wam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Aniolek87 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej szpilunia :) jasne wpisz mnie.a o jaka date chodzi ? poczecia? jesli tak to 7maj :)Dzis na wizycie wyszlo ze zrodek ma 9 mm o 7mm wiecej niz tydzien temu :) i wyszedl mi torbiel na lewym jajniku :( stad bole w krzyzu i podbrzusza :( to efekt przestymulowania :( ale co tam, dostalam leki bedzie dobrze :) wazna jest dzidzia :)za dwa tygodnie nastepna wizyta, luteine i duphaston mam brac dalej.

8a56b4b21c3960140dc7e1b42a25ad0b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

TAADAAMMM !!!!!!! :)

• Aniolek87 Koleżanka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania bedzie dobrze , ja w tym ostatnim cyklu nie mialam juz nadzieji po mimo tych trzech pieknych pecherzykow, nawet brzuch mnie nie bolal po pregnylu , a tu niespodzianka :) pierwszy test robilam 10 dni po pregnylu-pozytywny - myslalam ze jest jakis popsuty, na nastepny dzien kolejny i w nastepny kolejny :)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniolek87 wrote:
    Hej szpilunia :) jasne wpisz mnie.a o jaka date chodzi ? poczecia? jesli tak to 7maj :)Dzis na wizycie wyszlo ze zrodek ma 9 mm o 7mm wiecej niz tydzien temu :) i wyszedl mi torbiel na lewym jajniku :( stad bole w krzyzu i podbrzusza :( to efekt przestymulowania :( ale co tam, dostalam leki bedzie dobrze :) wazna jest dzidzia :)za dwa tygodnie nastepna wizyta, luteine i duphaston mam brac dalej.

8a56b4b21c3960140dc7e1b42a25ad0b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Chodzi o date pozytywnego testu, bo wg tego jest lista na majówkach :)
    TAADAAMMM !!!!!!! :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Aniolek87 Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test robilam 23 maja :)

• hellokitty Znajoma

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. mam pytanie... po clo w tym cyklu mam 5 dojrzalych pecherzykow. mozna przy takiej ilosci sie starac czy ryzyko jest za duze? bo IUI lekarz zabronil robic.... co myslicie?

:)
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hellokitty wrote:
    hej dziewczyny. mam pytanie... po clo w tym cyklu mam 5 dojrzalych pecherzykow. mozna przy takiej ilosci sie starac czy ryzyko jest za duze? bo IUI lekarz zabronil robic.... co myslicie?
    starać się możecie ale z pełną świadomością, że może być z tego ciąża mnoga już nie tylko bliźniacza ale większa...to zalezy juz od Was :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • karolinka85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) dołączę do was.. to mój 4cs, po 2 poronieniach a 1 cykl z clo 1x1 od 3-7dc i tylko jeden pęcherzyk w 11dc-14mm, jutro kolejny monitoring..
    w poprzednim cyklu bez clo też miałam 1 pęcherzyk 14dc-20mm i następnego dnia pękł..
    Tak myślę sobie, że jeśli w tym cyklu się nie uda, to spróbuję jeszcze raz z clo tylko, że z 2 tabletkami..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:25

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, 11 dc 12 mm, endo 4.5. Słabizna jak na dwie tabl clo. Nie mam już nadziei na ten cykl... W piątek mam się stawić na drugim monitoringu, ale i lekarz mówi, że szans nie ma :(

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Dziewczyny, 11 dc 12 mm, endo 4.5. Słabizna jak na dwie tabl clo. Nie mam już nadziei na ten cykl... W piątek mam się stawić na drugim monitoringu, ale i lekarz mówi, że szans nie ma :(
    Kochana na endo popytaj lekarza o estrogeny(np naturalne -Dong quai)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Mój gin mówi, że szanse są zawsze :) nigdy nie mów nigdy..

Another lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donga to chyba spróbuję bez jego wiedzy, bo on twierdzi, że jest lekarzem nie znachorem i na ziołach się nie zna tak jak na medycynie i nikomu nic nie będzie zalecał o.O

bpz77ab.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na endometrium to starczy poprosić o estrofem.

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosiłam, odbiło się jak grochem o ścianę. "Nie jest na tyle źle, żeby dodawać kolejne leki", o.

bpz77ab.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmień jełopa :)Endo 4.5 jest za małe na zagnieżdżenie.
    Chociaż i takie przypadki widziałam na forum :)

A dodam jeszcze tyle, moje endometrium czasem w ciągu 2-3 dni potrafiło urosnąć kilkakrotnie, zatem jeszcze nic nie przesądzone ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 14:43

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam słabiznę, ledwo 5 z groszami. To wina clo.
    Ale zastosowałam mieszankę wiesiołek, siemię lniane i 2x1 wit E i moje endo urosło do prawie 9 mm :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co dzisiaj powie lekarz.

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dc pęcherzyk 12 mm, 13 dc 16.5. Ruszyło, oby tyko z górki :)

bpz77ab.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ