Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt każdy ma inne objawy ja dopiero zaczynam moja ginek powiedziała że moge zajsc nawet po 6 miesiącach ale tez musze to sprawdzać narazie czekam na @ żeby zaczac stymulacje Pozdrawiam i dziekuje wam za odpowiedz ja staram sie z moim od 2 lat i 3 miesięcyPaulina 28maluszek
-
Witam dziewczyny jestem tu nowa ja clo brałam już dwa cykle, bez monitoringu...coś kiepsko to widzę...
-
a jak długo można kobiete stymulować CLO ?
ja w pierwszym cyklu chyba nie bede miec monitorowanego bo gin bedzie na wakacjach a zaraz po nim ja jade na tydzień...
o chyba że owu będzie prędzej to pojde może gdzieś indziej podejrzeć co sie tam dzieje, ale nie wiem gdzie.. nie znam w mojej okolicy dobrego gin prócz mojego a na kase nie chce isc . -
Dziękuję Paulinko hmm to może lekarza powinnam zmienić ? kurde już sama nie wiem ... im bardziej się staram tym mi się bardziej nie chce ((((((
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Stymulować się czym innym.
Jeżeli w ogóle potrzebujesz stymulacji.
Ja pół roku temu potrzebowałam stymulacji, miałam ją przez 4 cykle z rzędu, bo naturalnie nic mi nie rosło. I tak mi ładnie Clo pobudziło jajniki, że w tym cyklu bez stymulacji miałam w środę 2 piękne jaja. Jak dla mnie to już postęp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena83 wrote:Dziękuję Paulinko hmm to może lekarza powinnam zmienić ? kurde już sama nie wiem ... im bardziej się staram tym mi się bardziej nie chce ((((((
-
Ania1986 wrote:kochana a jaka dawke masz? mi lekarz powiedział ze dopiero przy 2x1/3x1 monitoring jest konieczny..
Ja dopiero zaczyna z jedną tabletka ale moja ginka powiedziała że odrazu mam przychodzic żeby sprawdzać bo lepiej chuchac na zimno
Paulina 28maluszek -
Magdalena83 wrote:Dziękuję Paulinko hmm to może lekarza powinnam zmienić ? kurde już sama nie wiem ... im bardziej się staram tym mi się bardziej nie chce ((((((
Ja zmieniałam 7 razy i trafiłam na kobiete w wieku około 60lat i odrazu mi powiedziała co w trawie piszczy może warto zmienic na innego
Paulina 28maluszek -
Ja biore 1x1 od 3 dc do 7 dc ... o minitoringu nic nie wspominała ... hmm chyba zmienie tylko poczekam na badanie nasienia zeby z kompletem wynikow isc...
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:dziewczyny a jak u was z dietami co jecie jakieś specjalne dania czy cos zwykłego bo wiem że z pcos trzeba przestrzegać jakiejś diety ale mi to nie wychodzi
-
Ania1986 wrote:ja sie nie wypowiem na temat pcos poniewaz mnie ono nie dotyczy, clo biore na poleprzenie owulacji, od tego cyklu rowniez biore metformax(poniewaz mam nadwage) a polaczenie clo +metformax podobno daje bardzo dobre efekty jesli chodzi o jakosc owulacji tez.
niestety ja też mam nadwage i to sporą nie moge sie jej pozbyc
Paulina 28maluszek