Forum Starając się - ogólne Staranka z Clostilbegyt
Odpowiedz

Staranka z Clostilbegyt

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2014, 18:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już wcześniej pisałam "nie myli się ten, co nic nie robi".... spróbować było trzeba.....

  • karolina Przyjaciółka
    Postów: 90 72

    Wysłany: 20 marca 2014, 20:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam kiedyś podejście z clo 5 dni po 1 tabl i zrobiła się hiperstymulacja, po 2 latach mam drugie podejście ale teraz tylko poł tabletki w 3 i 4 dniu cyklu....zobaczymy

    Karolina
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2014, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina powodzenia;) ja już nie zgodzę się na clo...

  • Another Autorytet
    Postów: 2133 2292

    Wysłany: 20 marca 2014, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie mam pytania, doczytałam :P
    Powodzenia starającym się :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:10

    Malenq lubi tę wiadomość

    "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • ash Autorytet
    Postów: 1326 1092

    Wysłany: 21 marca 2014, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się! Jestem po usg w 9 dc. Na lewym jajniku liczne pęcherzyki , największy 7mm. Na prawym pęcherzyk 7,2. Endometrium 4,5 mm. Kolejne usg we wtorek. poproszę o kciuki!

    ug3715nmrb0zdbvc.png

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 marca 2014, 08:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash kciukasy trzymam, ale zobaczysz jak ładnie urosną:)

    ash lubi tę wiadomość

  • Welonisia Autorytet
    Postów: 593 504

    Wysłany: 21 marca 2014, 09:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Melduję się! Jestem po usg w 9 dc. Na lewym jajniku liczne pęcherzyki , największy 7mm. Na prawym pęcherzyk 7,2. Endometrium 4,5 mm. Kolejne usg we wtorek. poproszę o kciuki!

    trzymam!!!!!

    ash lubi tę wiadomość

    p19uskjohisr6juh.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2197 1501

    Wysłany: 21 marca 2014, 10:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mocniutko trzymam niech pieknie rosna:)

    ash lubi tę wiadomość

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
    02.11.2021 2800g
    08.11.2021 3400g
    16.11.2021 przyjęcie na odział CC.

    17.11.2021 Anielka ♥️
    3100g, 55cm szczęścia 😍
  • Mamax Autorytet
    Postów: 1066 218

    Wysłany: 21 marca 2014, 11:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ash- Powodzenia, niech pecherzyki pieknie rosna ;-)

    A ja zrobilam dzisiaj dwa testy ciazowe ( jestem 10 dni po owulacji) i wyszly bladziochy...Ciekawe co z tego wyniknie...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 11:36

    ash, Welonisia, arizona 87 lubią tę wiadomość

    (**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

    zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

    f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • Welonisia Autorytet
    Postów: 593 504

    Wysłany: 21 marca 2014, 12:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciąża :D

    p19uskjohisr6juh.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 marca 2014, 12:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża jak się patrzy. Długo się starałaś, brałas coś?

  • Mamax Autorytet
    Postów: 1066 218

    Wysłany: 21 marca 2014, 12:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona- Staralam sie 18 cykli a ten cykl jest pierwszy z clo .

    Welonisa- Narazie nie chce jeszcze tak o tym myslec, czekam na dzien @ i jak nie przyjdzie to dopiero zaczne sie cieszyc ;-)

    (**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

    zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

    f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • Mamax Autorytet
    Postów: 1066 218

    Wysłany: 21 marca 2014, 12:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze musze sprostowac bo zle sie wyrazilam, to jeszcze nie sa bladziochy na testach jest widoczny cien kreski ;-) Tak ze jeszcze czekam ;-)

    (**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

    zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

    f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 marca 2014, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli nie brałaś żadnych zastrzyków na pęknięcie pęcherzyka, bo one fałszują wyniki na dodatni, to jesteś w ciąży. Zrób bete z krwi to będziesz pewna. A kiedy @ ma przyjść?

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2197 1501

    Wysłany: 21 marca 2014, 13:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana tu musi byc bobasek trzymam kciuki mocniutko daj znac za kilka dni jak test piwtorzysz ;)
    Mamax wrote:
    Ash- Powodzenia, niech pecherzyki pieknie rosna ;-)

    A ja zrobilam dzisiaj dwa testy ciazowe ( jestem 10 dni po owulacji) i wyszly bladziochy...Ciekawe co z tego wyniknie...

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
    02.11.2021 2800g
    08.11.2021 3400g
    16.11.2021 przyjęcie na odział CC.

    17.11.2021 Anielka ♥️
    3100g, 55cm szczęścia 😍
  • Welonisia Autorytet
    Postów: 593 504

    Wysłany: 21 marca 2014, 14:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax wrote:

    Welonisa- Narazie nie chce jeszcze tak o tym myslec, czekam na dzien @ i jak nie przyjdzie to dopiero zaczne sie cieszyc ;-)

    W takim razie czekamy na dobre wiesci :)

    p19uskjohisr6juh.png
  • Mamax Autorytet
    Postów: 1066 218

    Wysłany: 21 marca 2014, 14:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety nie moge zrobic bo mieszkam w de i tutaj ich sie nie robi. No chyba ze lekarz zleci... A z terminem @ to trudno powiedziec bo mam nieregularne cykle ake najpozniej 25 a najwczesniej jutro .

    (**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

    zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

    f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 marca 2014, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax trzymam kciuki!!!!
    ja się melduję z nowym cyklem, drugi cykl z clo i pregnylem, a w sumie trzeci się staramy :) oby do trzech razy sztuka ;p lecę bo muszę jechać na chwilę do pracy! buziaki

  • lemurek Ekspertka
    Postów: 244 113

    Wysłany: 21 marca 2014, 19:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;) no to świetne informacje ;)
    ja też trzymam kciuki Mamax ;)
    Ash super, że są pęcherzyki ;)
    u mnie niestety małe pęcherzyki dziś na usg było widać :( nie rosną i tyle.... gina powiedziała, że od następnego cyklu zwiększamy dawkę do 1 tablety i zobaczymy co z tego wyniknie. Na pocieszenie poszłam na zakupy ;)

  • staraczka83 Koleżanka
    Postów: 57 16

    Wysłany: 21 marca 2014, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem w pierwszym cyklu brania...11dc cyklu brak pęcherzyków dominujących, 15 dc 1 pęcherzyk dominujący, brak skutków ubocznych w trakcie brania, w poniedziałek kolejny monitoring..

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ