start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo mam nadzieję że u wszystkich.
mungo, Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez mam nadzieję że u wszystkich, w kupie siła
nezumi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie u mnie..
A snilo mi sie ze robilam test i pozytywny... Ehh czemu to tylko sen
Jak to rozczarowanie boli, mimo ze sie nie nastawialam to i tak mi zle musze cosz e soba zrobic, jakies zajecie sobie znalezc..
Dziewczynki trzymam za was kciuki! Super ze wam tempa rosnie, mysle ze wiekszosci sie uda w tym cyklu.. A co ja gadam wam wszystkimmungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda kurcze przykro mi ze w tym cyklu Ci nie wyszlo;
Ale nastepny napewno bedzoe Twoj!! Trzymam kciuki!!
Margotka jak u Ciebie? Jak po nocce?
Mungo kup sobie ten zel lacibios femina ja sie nim super doleczylam! I juz nic nie piecze i nie boli;)
Nie wczoraj w nocy bolal jaknik i teraz tez mi dokucza, poza tym buzie mi wysypuje w krostach od paru dni, gdzie ja tradziku nigdy nie mialam nawet przed okresem!!
Boje sie nastawiac, ale juz tak bardzo bym chciala zeby sie wyjasnilo!!
Milego dnia kobietki:) -
karmelek wrote:Ruda kurcze przykro mi ze w tym cyklu Ci nie wyszlo;
Ale nastepny napewno bedzoe Twoj!! Trzymam kciuki!!
Margotka jak u Ciebie? Jak po nocce?
Mungo kup sobie ten zel lacibios femina ja sie nim super doleczylam! I juz nic nie piecze i nie boli;)
Nie wczoraj w nocy bolal jaknik i teraz tez mi dokucza, poza tym buzie mi wysypuje w krostach od paru dni, gdzie ja tradziku nigdy nie mialam nawet przed okresem!!
Boje sie nastawiac, ale juz tak bardzo bym chciala zeby sie wyjasnilo!!
Milego dnia kobietki:)
Karmelku u mnie te upławy to już z żółtych zrobiły się zielonkawe, więc lacibios kupię, ale tak czy się z gieńką pogadać trzeba, bo nie wiem, czy się to antybiotykiem nie skończy
-
Ruda27 wrote:Niestety nie u mnie..
Jak to rozczarowanie boli, mimo ze sie nie nastawialam to i tak mi zle musze cosz e soba zrobic, jakies zajecie sobie znalezc..
Dziewczynki trzymam za was kciuki! Super ze wam tempa rosnie, mysle ze wiekszosci sie uda w tym cyklu.. A co ja gadam wam wszystkim
kochana, ja zapewne niebawem do Ciebie dołączę POCZEKAJ DO PIĄTKU, BO WTEDY ZATESTUJĘ SOBIE:P -
Ruda27 wrote:Niestety nie u mnie..
Dziewczynki trzymam za was kciuki! Super ze wam tempa rosnie, mysle ze wiekszosci sie uda w tym cyklu.. A co ja gadam wam wszystkim
Ruda ja tez mialam taki sen i dostalam w tym cyklu @. A na nastepny miesiac zobaczylam 2 kreseczki czego i Tobie zycze -
Ruda temperatura podwyższona. Kiedy testujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNezumi nie mam co testowac. Mam dosc spore plamienia jak od paru miesiecy od poronienia. Na okolo 2 dni przed@ zaczynam plamic, wiec jutro pewnie temperatura spadnie i popoludniu okres..
Niestety ja w tym cyklu testowac nie bede.. Ciekawe kiedy taki zaszczyt mnie spotka.. -
Ruda27 wrote:Nezumi nie mam co testowac. Mam dosc spore plamienia jak od paru miesiecy od poronienia. Na okolo 2 dni przed@ zaczynam plamic, wiec jutro pewnie temperatura spadnie i popoludniu okres..
Niestety ja w tym cyklu testowac nie bede.. Ciekawe kiedy taki zaszczyt mnie spotka.. -
Ja tez nie zaczełam ciekawie dnia dzis 27 dc, zrobilam od rana dwa testy i o ile na jednym w pierwszych 15 sekundach pojawila sie kreseczka tak rownie szybko zniknela a drugi od razu negatyw mysle ze gdyby sie ualo juz by pokazal, tempka niby taka jak wczoraj ale w srodku sluz sie jakis taki bezowy robi, niby na zewnatrz jeszcze nie widac ale nie wrozy to dobrze teraz sie martwie tylko skad w 20dc ten straszny bol piersi i te zgrubienia ktore pozostaly do dzis i palmienie w trakcie cyklu bo nigdy nie miałam
-
Iza ja właśnie idę sobie kawkę zrobić
Ruda ja mialam tak w zeszłym cyklu! Śniło mi się że robie test i on wychodzi pozytywny, ale to było tak realne, ze po brzebudzeniu nie wiedziałam co jest prawdą..
Mungo jak tak to lepiej idz do lekarza! niech da Ci jakieś globulki! przy okazji dowiesz się co tam u ciebie bo juz kroczysz ku końcowi cyklu
Ja tez mam termin na piątek ale może w środę bym już teścik strzeliła? dobrze by było wiedzieć na czym stoje przed długim weekendem
Martyna a może jest jeszcze za wcześnie na test? odczekaj jeszcze z dwa dni i zrób jeszcze raziza30, mungo lubią tę wiadomość