start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie siedzę w labolatorium i czekam na swoja kolejkę... Nie wytrzymałam i mimo tych działania większych dwóch negatywnych testów zrobię betę i będę wiedzieć co i jaj bo juz disc na ten miesiąc sikania na testy... Wyniki dziś popołudniu, bardziej tu jestem żeby się upewnić ze nic z tego niż potwierdzić ale chce to mieć za sobą... Kobietki za Was wszystkie trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Jutro jak odbiore wynik z bety dzwonie di lekarza i się umawiam na wizytę kada seria klapsow Ci się należy za neg myślenie;) glowa do gory;*
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
aneta0987 wrote:Witam was wszystkie staraczki.
Chciałam się pochwalić, że mi się chyba udało i mam zieloną kropkę. Życzę Wam wszystkim takiego zakończenia i przesyłam dla Was wszystkich wiruski
Pozdrawiam
Karmelek kawa juz dawno wypita.
Kada wyluzuj bedzie dobrze nie ma co sie dolowac. -
kada24 wrote:mycha28 no ja mysle hehe bo juz sama nie wiem zaczal mnie nzowu lewy jajnik pobolewac
kochana mnie też po owulce bola jajniki ale chyba większośc dziewczyn tak ma
spokojnie bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada acodinu nie wolno stosować w ciąży!
Na kaszel jedynie drosetux jest bezpieczny!
Ja też kawkę wypiłam a tej czekolady to w końcu nie ruszyłam jakoś za słodkościami nie przepadam, co innego śledzik małosolny z cebulką albo grzybki marynowane o rety!! -
nick nieaktualnyhej hej ja juz po alergologu:) i wszystko ok:D nie moge pic kawy bo mi sie rece trzesą tak więc sobie kupiłam inke zbożowa:D leże sobie i odpoczywam...Ja już bym chciała aby e 10 dni szybko zleciało; modle sie bo jak do 5 dni mnie zaczna bolec piersi tzn ze ta wredna @ bedzie...zawsze mnie bolą mega mocno przed...