start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Wróciłam z pracy i piję sobie kawkę z mlekiem i jem kanapki. Dziwnie mi dzisiaj słabo. Wczoraj wieczorkiem z M. sobie rozmawialiśmy, a on nagle mówi do mnie: "Chyba jesteś w ciąży, bo jesteś taka rozpromieniona, poza tym mam wrażenie, że ten ostatni seks to było to, ale nie chciałem Ci mówić, żebyś się nie nakręcała". No i co? Oczywiście się tak nakręciłam, że poszłabym już dzisiaj na betę, ale sobie obiecałam, że nie zatestuję przed @, żeby się nie rozczarować. Co ja biedna mam począć? Owu przestawiło mi termin @ na 5.11, czyli przyszły wtorek - to tyleeee czasu, że chyba nie wytrzymam : Nigdy nie miałam takiego parcia na test...
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez się nakręcam! też mam termin @ na przyszły tydzień i szczerze nie wiem jak to wytrzymam.
-
Karolcia26 wrote:myszkaazi ja @ mam 6.11 i powiem Ci ze teraz będa najdłuższe dni jakie miałam chyba:)nie wiem czy swiruje ale od dwóchj dni miałam taki napad gorąca, wczoraj wieczorem mała zgagę...KAROLCIA26 NIE NAKRĘCAJ SIĘ!!!
-
Myszkaazi trzymam mocno kciuki za pomyślną betę!!
Ja z chęcią też bym poszła, ale w zasadzie szkoda mi kasy bo pewnie nic z tego, ale sio złe myśli! poczekam jeszcze!
Kada hascosept jest bezpieczny w ciąży a z syrpów to tylko drosetux jak juz pisałam, acodinu napewno nie wolno! -
karmelek wrote:Myszkaazi trzymam mocno kciuki za pomyślną betę!!
Ja z chęcią też bym poszła, ale w zasadzie szkoda mi kasy bo pewnie nic z tego, ale sio złe myśli! poczekam jeszcze!
Kada hascosept jest bezpieczny w ciąży a z syrpów to tylko drosetux jak juz pisałam, acodinu napewno nie wolno! -
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Myszkaazi to ja zrozumiałam że byłaś juz na becie
Co do cycuchów mi też urosły i ze stanika wyłażą, ale ja mam tak zawsze przed okresem -
nick nieaktualny
-
mycha28 wrote:a ja jakoś żadnych objawów nie mam ciążowych jak narazie jak nigdy
U mnie coś takiego też by było podejrzane
Ja to się wogóle jakoś dziwnie czuje, patrze w lustro i jakaś dziwna jestem normalnie przed okresem jestem ładniejsza
zmykam do pracy!
Milego dnia wszystkim!
Pewnie jak wróce będzie tu z 20stron do nadrobienia!!
Musze wytrwać tylko w jednym postanowieniu, nie kupować testu!! bo jak kupie to pewnie zrobie a to za wcześnie przecież -
kada24 wrote:ja nigdy ze mi przed @ rosna cycki wogole nic a nic a tera ztakie nabrzmiale mam
Ja mialam identycznie przed zrobieniem testu Przed @ zawsze mialam twarde jak kamienie i wyczuwalne te grudki w srodku. Teraz mam jetaki jakby mi ktos napompowal i przy lekkim dotyku bola tak jakby cale w siniakach byly