X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    o kurde wchodze tu i widze nakrecanie przez nakrecanie :D BABY TYLKO SPOKOJ NAS URATUJE!!!zen.gif
    No właśnie,nakręcanie jest najgorsze :/
    Ja cieszę się ze wzrostu temp.,ale czekam spokojnie i nie rozmyślam,czy to już czy nie :p Bo w głowę bym dostała...
    Wczoraj miałam silny ból głowy,wieczorem było jeszcze gorzej.Przeszło dopiero dzisiaj o 10:00,masakra - cała noc do dupy...
    Dzisiaj łażę jak zombie :P

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Wam mija dzionek? Ja wykańczam obiad,Mąż zjawi się niebawem. Dzisiaj w Anglii mamy cyklon - wieje jak cholera,do tego deszcze brrrrr... Dobrze,że w domciu dzisiaj :D
    Buziaki Słoneczka !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Tychach z rana słoneczko do południa teraz sie schowało ale mimio wszystko jest ok:) czekam na męża miał kończyć prace o 15 ;/ ale widze ze sie cos przeciągnęło...a ze pracuje w Bielsku to gidzes z pol godz bedzie jechał eh mogłam zjeść obiadek nie czekać bo szczerze to juz umieram z głodu:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie mogę wytrzymać !!!
    Aż mi burczy w brzuchu,ale twarda jestem !!! ;) A zapach roznosi się po domu,oj ciężko jest,ale dam radę :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    A jak Wam mija dzionek? Ja wykańczam obiad,Mąż zjawi się niebawem. Dzisiaj w Anglii mamy cyklon - wieje jak cholera,do tego deszcze brrrrr... Dobrze,że w domciu dzisiaj :D
    Buziaki Słoneczka !!!
    ŚW.Juda w natarciu:D
    a ja dzis w pracy tylko 2,5 h byłam, a wiec lajcik, a sluz biały to mnie normalnie zalewa jakbym @ miała hehehe

A obiadek dzis moj luby przygotowuje gyroska z piersi, łudeczki, sos czosnkowy i suróweczka colesław:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:36

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz lece na zakupy i tez bede gotowac. U nas we Francji piekne slonce, tylko w nocy padalo. Pozdrowienia dla wszystkich :):)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;) mam pytanko czy 10.00 rano to już pozno żeby zmierzyć tempke ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ŚW.Juda w natarciu:D
    a ja dzis w pracy tylko 2,5 h byłam, a wiec lajcik, a sluz biały to mnie normalnie zalewa jakbym @ miała hehehe

A obiadek dzis moj luby przygotowuje gyroska z piersi, łudeczki, sos czosnkowy i suróweczka colesław:D

Tak Św.Juda
    Ale mi smaka narobiłaś tym gyrosem !!!!! Pfffff

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej do 7.30 nie później gdyż się już ruszasz i temp sie podnosi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    najlepiej do 7.30 nie później gdyż się już ruszasz i temp sie podnosi:)
    no tak ale ja zazwyczaj się do tej godziny ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Ja zaraz lece na zakupy i tez bede gotowac. U nas we Francji piekne slonce, tylko w nocy padalo. Pozdrowienia dla wszystkich :):)
    Pozdrawiam <3

gosia2020 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic ide obierac te nieszczęsne ziemniaki:) jakby nie mogli już sprzedawac obranych:D

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

No chyba troche za pozno;p Mozesz ewntulanie odejmowac 0.1st za kazda gdzine ale nie wiem czy to bd wiarodajne. Lepiej niech odp dziewczyny, ktore sa w tym na bierzaco. Ania miarzy kazdy cykl wiec pewnie bd wiedziala :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Irlandii tez narazie nie jest najgorzej sloneczko swieci choc juz chlodnawo, czuc ze zima idzie. tez dzis u nas wieje ale nie tak jak w angli

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No chyba troche za pozno;p Mozesz ewntulanie odejmowac 0.1st za kazda gdzine ale nie wiem czy to bd wiarodajne. Lepiej niech odp dziewczyny, ktore sa w tym na bierzaco. Ania miarzy kazdy cykl wiec pewnie bd wiedziala :)

no tak ale nie będę specjalnie wstawac o 7 rano :) a w pytania i odpowiedzi nie pisze ze koniecznie z rana trzeba zmierzyć

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    przyjete jest ze mozna mierzyc w godz 4-11,codziennie o tej samej godz. Ale najlpeiej i najwiarygodniej miedzy 6-7:) oczywiscie przed wstaniem z lozka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no tak ale nie będę specjalnie wstawac o 7 rano :) a w pytania i odpowiedzi nie pisze ze koniecznie z rana trzeba zmierzyć

Widzę,że wcześniejszy pomiar masz o 9:30.Więc śmiało możesz wpisać ten z 10:00.Tylko pamiętaj,żeby teraz mierzyć w tym przedziale czasowym,jaki zaczęłaś.Wszystko będzie w porządku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Tak Kochana,za późno. Należy mierzyć od razu po przebudzeniu,max do 8:00,kiedy Twoje ciało przez kilka godz było w ogólnym spoczynku i nie chodziłaś.Wtedy taki pomiar jest najbardziej miarodajny.
    Możesz podać temp z godz 10:00,ale zaznacz jako ignorowaną,co nie zachwieje wykresem ;)
    tak tylko ja od razu po przebudzeniu zmierzyłam ;)
    czekam az 6 tego dostane okres po okresie ide do ginekologa a tu mam nie za fajnych i nie brali mnie na poważnie teraz konkretnie musze powiedzieć
    bo jak bylam z 2tyg.temu u ginka to mnie do szpitala wyslal z powodu niby zespołu bolowego miednicy malej wywiadu konkretnego nie przeprowadzil tylko jak mu powiedziałam ze co miesiąc mam silne bole w podbrzuszu po okresie i czasem przed to do szpitala i usg dopochowe mi robil i niby wszystko okej a to ze się staram prawie od roku o dziecko z mezem to to olał

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj zieloną fasolkę,do tego kolba kukurydzy i jajeczko smażone :)
    A na popołudnie do kawki babka własnej roboty :D

iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Widzę,że wcześniejszy pomiar masz o 9:30.Więc śmiało możesz wpisać ten z 10:00.Tylko pamiętaj,żeby teraz mierzyć w tym przedziale czasowym,jaki zaczęłaś.Wszystko będzie w porządku ;)
    no i mam zamiar mierzyc ;) o tej co dziś mierzyłam rano .. tylko wiesz najlepiej jak pojde do ginekologa we wrześniu miałam zapalenie otrzewnej macicy jestem po cieciu cesarskim 2 rok i przez zrosty mogę tez mieć utrudnienia no coz trzeba się wybrać do lekarza ;0)

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ