start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:o kurde wchodze tu i widze nakrecanie przez nakrecanie BABY TYLKO SPOKOJ NAS URATUJE!!!
Ja cieszę się ze wzrostu temp.,ale czekam spokojnie i nie rozmyślam,czy to już czy nie :p Bo w głowę bym dostała...
Wczoraj miałam silny ból głowy,wieczorem było jeszcze gorzej.Przeszło dopiero dzisiaj o 10:00,masakra - cała noc do dupy...
Dzisiaj łażę jak zombieKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw Tychach z rana słoneczko do południa teraz sie schowało ale mimio wszystko jest ok:) czekam na męża miał kończyć prace o 15 ;/ ale widze ze sie cos przeciągnęło...a ze pracuje w Bielsku to gidzes z pol godz bedzie jechał eh mogłam zjeść obiadek nie czekać bo szczerze to juz umieram z głodu:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:A jak Wam mija dzionek? Ja wykańczam obiad,Mąż zjawi się niebawem. Dzisiaj w Anglii mamy cyklon - wieje jak cholera,do tego deszcze brrrrr... Dobrze,że w domciu dzisiaj
Buziaki Słoneczka !!!
a ja dzis w pracy tylko 2,5 h byłam, a wiec lajcik, a sluz biały to mnie normalnie zalewa jakbym @ miała hehehe
A obiadek dzis moj luby przygotowuje gyroska z piersi, łudeczki, sos czosnkowy i suróweczka colesław:DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:36
Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ŚW.Juda w natarciu:D
a ja dzis w pracy tylko 2,5 h byłam, a wiec lajcik, a sluz biały to mnie normalnie zalewa jakbym @ miała hehehe
A obiadek dzis moj luby przygotowuje gyroska z piersi, łudeczki, sos czosnkowy i suróweczka colesław:D
Tak Św.Juda
Ale mi smaka narobiłaś tym gyrosem !!!!! Pfffff -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hej mam pytanko czy 10.00 rano to już pozno żeby zmierzyć tempke ?
No chyba troche za pozno;p Mozesz ewntulanie odejmowac 0.1st za kazda gdzine ale nie wiem czy to bd wiarodajne. Lepiej niech odp dziewczyny, ktore sa w tym na bierzaco. Ania miarzy kazdy cykl wiec pewnie bd wiedziala -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No chyba troche za pozno;p Mozesz ewntulanie odejmowac 0.1st za kazda gdzine ale nie wiem czy to bd wiarodajne. Lepiej niech odp dziewczyny, ktore sa w tym na bierzaco. Ania miarzy kazdy cykl wiec pewnie bd wiedziala
no tak ale nie będę specjalnie wstawac o 7 rano a w pytania i odpowiedzi nie pisze ze koniecznie z rana trzeba zmierzyć -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:hej mam pytanko czy 10.00 rano to już pozno żeby zmierzyć tempke ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:47
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no tak ale nie będę specjalnie wstawac o 7 rano a w pytania i odpowiedzi nie pisze ze koniecznie z rana trzeba zmierzyć
Widzę,że wcześniejszy pomiar masz o 9:30.Więc śmiało możesz wpisać ten z 10:00.Tylko pamiętaj,żeby teraz mierzyć w tym przedziale czasowym,jaki zaczęłaś.Wszystko będzie w porządku -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Tak Kochana,za późno. Należy mierzyć od razu po przebudzeniu,max do 8:00,kiedy Twoje ciało przez kilka godz było w ogólnym spoczynku i nie chodziłaś.Wtedy taki pomiar jest najbardziej miarodajny.
Możesz podać temp z godz 10:00,ale zaznacz jako ignorowaną,co nie zachwieje wykresem
czekam az 6 tego dostane okres po okresie ide do ginekologa a tu mam nie za fajnych i nie brali mnie na poważnie teraz konkretnie musze powiedzieć
bo jak bylam z 2tyg.temu u ginka to mnie do szpitala wyslal z powodu niby zespołu bolowego miednicy malej wywiadu konkretnego nie przeprowadzil tylko jak mu powiedziałam ze co miesiąc mam silne bole w podbrzuszu po okresie i czasem przed to do szpitala i usg dopochowe mi robil i niby wszystko okej a to ze się staram prawie od roku o dziecko z mezem to to olał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Widzę,że wcześniejszy pomiar masz o 9:30.Więc śmiało możesz wpisać ten z 10:00.Tylko pamiętaj,żeby teraz mierzyć w tym przedziale czasowym,jaki zaczęłaś.Wszystko będzie w porządku
Plumb80 lubi tę wiadomość