start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:tak tylko ja od razu po przebudzeniu zmierzyłam
czekam az 6 tego dostane okres po okresie ide do ginekologa a tu mam nie za fajnych i nie brali mnie na poważnie teraz konkretnie musze powiedzieć
bo jak bylam z 2tyg.temu u ginka to mnie do szpitala wyslal z powodu niby zespołu bolowego miednicy malej wywiadu konkretnego nie przeprowadzil tylko jak mu powiedziałam ze co miesiąc mam silne bole w podbrzuszu po okresie i czasem przed to do szpitala i usg dopochowe mi robil i niby wszystko okej a to ze się staram prawie od roku o dziecko z mezem to to olał
Sprawdziłam Twój wykres i widzę,że mierzyłaś ostatnio o 9:30.Także ta z 10:00 może jak najbardziej być.I trzymaj się tego przedziału czasowego i będzie git
No tak,z tymi lekarzami można zwariować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no i mam zamiar mierzyc o tej co dziś mierzyłam rano .. tylko wiesz najlepiej jak pojde do ginekologa we wrześniu miałam zapalenie otrzewnej macicy jestem po cieciu cesarskim 2 rok i przez zrosty mogę tez mieć utrudnienia no coz trzeba się wybrać do lekarza ;0)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny,ja na razie oddalam się do kuchni,bo Mąż już jest i można w końcu spałaszować obiad
Miłego dzionka i samych pozytywnych nastrojów !!!
Pociąg już pędzi pełną parą,a nasze dobre humorki napędzają go do jazdy
Buźkaiza30, Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Dobra dziewczyny,ja na razie oddalam się do kuchni,bo Mąż już jest i można w końcu spałaszować obiad
Miłego dzionka i samych pozytywnych nastrojów !!!
Pociąg już pędzi pełną parą,a nasze dobre humorki napędzają go do jazdy
Buźka -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a u ciebie jak czemu nie możesz zajść jeśli mogę zapytać
Także moje 4 miesiące starań to wcale nie długo.Nie mam żadnych schorzeń itp. Po prostu czekam na ten trafiony miesiąc.Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:lekarz u którego we wrześniu bylam powiedział ze każdy ma po cc zrosty hehe mowie wam mieszkam w Kluczborku woj.opolskie i tu jest maskara z lekarzami
To ja Ci powiem, zebys wybrala sie do innego lekarza...;p Ja tez jestem po cc i o zadnych zrostach nie slyszalam. Wrecz przeciwnie. Bylam na usg 2 miesiace po cesarce i lekarz powiedzial,ze super sie zagoilo i ze praktycznie nie widac, ze bylo ciecia. Takie zrosty moga wystapic po ktorejs cesarce z rzedu ale zeby po jednej? -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:To ja Ci powiem, zebys wybrala sie do innego lekarza...;p Ja tez jestem po cc i o zadnych zrostach nie slyszalam. Wrecz przeciwnie. Bylam na usg 2 miesiace po cesarce i lekarz powiedzial,ze super sie zagoilo i ze praktycznie nie widac, ze bylo ciecia. Takie zrosty moga wystapic po ktorejs cesarce z rzedu ale zeby po jednej?
-
Jedno jest pewne w cc, ze nie ma czegos takiego jak rozejscie blizny na macicy po cc. Wystepowalo to wtedy kiedy byly ciecia od pepka w dol a w tych nowoczesnych cieciach nie ma czegos takiego. Tym bardziej, ze jak kolejna ciaza jest szybko po cc to kolejna tez bedzie tak samo rozwiazana i ciecie planuje sie zanim dochodzi do akcji porodowej, boli itp.
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Jedno jest pewne w cc, ze nie ma czegos takiego jak rozejscie blizny na macicy po cc. Wystepowalo to wtedy kiedy byly ciecia od pepka w dol a w tych nowoczesnych cieciach nie ma czegos takiego. Tym bardziej, ze jak kolejna ciaza jest szybko po cc to kolejna tez bedzie tak samo rozwiazana i ciecie planuje sie zanim dochodzi do akcji porodowej, boli itp.