start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada trzeba wierzyć!!
U mnie w tym cylku też za często się nie kochaliśmy do połowy cyklu i owszem a potem jak złapałam tą infekcje i jeszcze ra rankę do odpadło bo mnie po prostu bolało!
Ale liczę że wystarczy to co było, w maju i czerwcu jak zaczeliśmy się starac to kochaliśmy się non stop i co?? nic z tego też nie wyszło..
Zreszta jak patrzę na wykresy tu zaciążonych to tam czasem dziewczyny sex zaznaczały tylko raz albo dwa i się im udało!
Także musimy mieć nadzieję!
Trzymamy kciuki tu wszystkie!!
Iza jak kawka wypita? ja dopiero się za moją zabieram i czekoladkę z orzeszkamiiza30 lubi tę wiadomość
-
U mnie temperatura troche szaleje w tym miesiacu, raz w gore, raz w dol. Odbieram to jako dobry znak, gdyz jest to pierwszy cykl, w ktorym tak skacze po owulacji.
Kada, dlaczego uwazasz, ze w tym miesiacu sie nie uda? Twoja temperaturka ladnie rosnie -
aneta0987 wrote:Witam was wszystkie staraczki.
Chciałam się pochwalić, że mi się chyba udało i mam zieloną kropkę. Życzę Wam wszystkim takiego zakończenia i przesyłam dla Was wszystkich wiruski
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
aneta0987 wrote:Witam was wszystkie staraczki.
Chciałam się pochwalić, że mi się chyba udało i mam zieloną kropkę. Życzę Wam wszystkim takiego zakończenia i przesyłam dla Was wszystkich wiruski
Pozdrawiam
gratulacje
łapię wiruski -
nick nieaktualny