start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was moje najdroższe
Jestem mega szczęsliwa temp wzrosła do 37.12. Wgl mam teraz pakiet podstawowy i chodzi mi głównie o to czy też wszystko widzicie na niebiesko (chodzi o wykres)????
Buziaczki :*:*:*
Wkraczamy w 22 dzień cyklumyszkaazi, nezumi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
gosia2020 wrote:Witam was moje najdroższe
Jestem mega szczęsliwa temp wzrosła do 37.12. Wgl mam teraz pakiet podstawowy i chodzi mi głównie o to czy też wszystko widzicie na niebiesko (chodzi o wykres)????
Wkraczamy w 22 dzień cyklu
-
gosia2020 wrote:Witam was moje najdroższe
Wkraczamy w 22 dzień cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Witam was moje najdroższe
Wkraczamy w 22 dzień cyklu -
nick nieaktualny
-
Ja też zaraz do pracy, znaczy na 8:50, ale nie chce mi się jak nie wiem Dobrze, że tylko godzinka i z powrotem do domku. Ciągnie mnie bardzo brzuch, tak jakbym dużo ćwiczyła no i mnie dziwnie piecze w buzi, żeby nie było tak monotonnie - biegunka z rana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mycha28 daj znać co i jak po wizycie
-
mycha28 wrote:dam znać dam
troche sie stresuje bo to murzyn hehe no i zawsze chodziłam do kobiet więc nie wiem jak to jest z facetem ginem
myślicie że powie mi czy była owulka bez wcześniejszego monitoringu? -
u mnie tempka też do góry idzie dziś mam ciężki dzień w pracy, byle do 15...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry Babeczki
u mnie dziś tak pięknie słonko świeci, że aż miło aż się wstawać chciało
tylko ta paskudna infekcja nie daje mi spokoju będę dziś dzwonić do mojej gieńki, niech na rzęsach staje, musi mnie przyjąć dziś, a nie za dwa tygodnie!!!
idę się ogarniać, bo trzeba lecieć sprawy załatwiać, coby wolnego dnia nie zmarnowaćPlumb80 lubi tę wiadomość