start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Margotka87 wrote:apap jeden wzielam i jakby mi nic nie pomogl szalwia plukam i gozdziki tez mam i czosnek zuje i juz nie wyrabiam na chwile pomaga a potem zas dupa;/ tak jutro bete mam a za tydz pojde do gina no i bete w srode powtorze zeby wiedziec jaki przyrost
-
Margotka87 wrote::o powaznie dziala poronnie? kurde a ja od wczoraj plukalam tym ale nie polykalam tej szalwii....ja pierdziu:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 18:56
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:Mnie tym postem też trochę pocieszyłaś
Kada pizze z tunczykiem też bym zjadła!! choć nie miałam na nią ochoty już chyba od roku!
A im bliżej końca naszych cykli tym bardziej widzę że się nakręcamy! niby nie chcemy a to samo wychodzi!
Mungo Ty nasza czarownico a co powiesz na mój temat?? jakieś przeczucie?? pomyśl o mnie choć chwilkę
Karmelku, myślę, myślę o Tobie i zaglądam na Twój wykres, którego nie ma i tak sobie myślę, że masz dziś implantację
-
Margoś na Twój boląc ząbek możesz:
1. przepłukać usta, skupiając się na okolicach bolącego zęba alkoholem (nie pijąc go) lub wacik nasączyć alkoholem i przytrzymać przy bolącym zębie;
2. przykładać do bolącego zęba wacik delikatnie nasączony jodyną, aż do momentu jak ząb przestanie boleć;
3. możesz zrobić sobie masaż bolącego zęba- uciskać go palcem albo szczoteczką do zębów, możesz też na palec/szczoteczkę nałożyć trochę pasty do zębów;
co do sody oczyszczonej, to ona się sprawdza zawsze jak masz stan zapalny, bo ściąga wszystko w jedno miejsce i może być tak, że Ci się ropka przy tym zębie zbierze po płukaniu sodąmyszkaazi, kada24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:hej hej ja wróciłam od teściów patrze a tu już 120 str:D
az miło poczytac:) jak tam sie czujecie...?ja czekam na master chefa bo co tu innego robic;) -
nick nieaktualny