start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:bardzo dziękuję, że jestem zlewna
i weź tu komuś staraj się pomóc ...mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ania mądrze mówi, nie kombinuj dziewczyno sama, bo sobie biedy możesz narobić. Lekarz ma doświadczenie, nie jedno widział i wie co jest grane, poza tym nie ważne kiedy miałaś owulkę- lekarz przed wystąpieniem miesiączki jest w stanie powiedzieć czy ona była czy nie- nieważne czy minęło 5 dni czy 15.
No i Ewelinko, nie obraź się, ale jakie to w tym momencie ma znaczenie, czy ta owulka u Ciebie była czy nie, skoro i tak patrząc na to jaki za przeproszeniem bałagan masz tam w środku zajście w tym cyklu w ciąże byłoby raczej mało rozsądne, bo mogłabyś sobie tym jeszcze większych szkód narobić. -
nick nieaktualnyDziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłam I napewno nic mi nie zaszkodziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 17:41
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Dziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłam -
gosia2020 wrote:Dziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłam I napewno nic mi nie zaszkodziło -
Ewelina23 wrote:czekam do nastempnego cyklu co bedzie jak owu tak robi to niech sie pieprza na dodatek za kase fakt na poczatku za to placilam ale pozniej robilam ich w huja na lewo z zaproszniami . juz sie wkurzylam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:co taka cisza ?? mi przyszla ochota na pizza z tuńczykiem..
Ja nie mam ochoty na jedzenie, nawet nie chce mi się patrzeć na to co jest w lodówce chce usnąć i rano zobaczyć podwyższenie temp. Wtedy to już będe taka happy że wszystko przeżyje. Nawet najgorszy ból -
Ewelina23 wrote:Wiem kochana ze nie bylo by rozsadne . to nie chodzi mi o to ze chce w tym cyklu zajsc w ciaze a jesli ta owulka byla I dojdzie do zaplodniena to strace po tych tabletkach . juz sama niewiem co mam myslec . Przepraszam kochana ale bylam w kuchni
ja to wiem Ewelinko i lekarz też to wie, tylko, ze ja patrzę na to wszystko trochę bardziej z medycznego punktu widzenia- taki lekarz widzi kilkadziesiąt kobiet dziennie, które są w ciąży, chcą być, mają dolegliwości bardziej i mniej uprzykrzające życie- jemu chodzi w tym momencie przede wszystkim żeby Tobie pomóc- reasumując, gdybym była tym lekarzem i nawet miałabym świadomość, że miałaś owulację i jest sznasa na ciąże, to widząc Twoje parcie na dzidzię, a znając przy tym powikłania, jakie mogą powstać biorąc pod uwagę torbiel i całą resztę, wypisałąbym Tobie te tabletki, powiedziała, że owulki nie było, zebyś myślała nie o tym, że może tymi tabletkami spowodujesz, że ciąża obumrze, tylko, żebyś miała świadomość- wezmę te tabletki, nikomu nie zaszkodzę, sobie pomogę, wyleczę się i w następnym cyklu zajdę w zdrową ciąże.
rozumiesz??
ja może czasami w nieodpowiedni sposób coś powiem, czy napiszę, ale generalnie chodziło mi o to, zeby Ci to porządnie wytłumaczyć.
iza30 lubi tę wiadomość