start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:bardzo dziękuję, że jestem zlewna
i weź tu komuś staraj się pomóc ...Ja np. w sierpniu miałam infekcję gardła i też się okazało, że ciąża. Najważniejsze, żeby nie stosować zbyt dużo środków, płynów do higieny intymnej itp., bo to wbrew pozorom może przynieść więcej szkody, niż pożytku.
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ania mądrze mówi, nie kombinuj dziewczyno sama, bo sobie biedy możesz narobić. Lekarz ma doświadczenie, nie jedno widział i wie co jest grane, poza tym nie ważne kiedy miałaś owulkę- lekarz przed wystąpieniem miesiączki jest w stanie powiedzieć czy ona była czy nie- nieważne czy minęło 5 dni czy 15.
No i Ewelinko, nie obraź się, ale jakie to w tym momencie ma znaczenie, czy ta owulka u Ciebie była czy nie, skoro i tak patrząc na to jaki za przeproszeniem bałagan masz tam w środku zajście w tym cyklu w ciąże byłoby raczej mało rozsądne, bo mogłabyś sobie tym jeszcze większych szkód narobić. -
nick nieaktualnyDziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłamI napewno nic mi nie zaszkodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2013, 17:41
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Dziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłam -
gosia2020 wrote:Dziewczyny, zaraz zwariuję !!!!
Nie dość że mnie mdli jak cholera to jeszcze na dodatek odwiedzam łazienke co 5 min ( nie mówie o wymiotach ani biegunce). Jestem w szoku bo zwykle odwiedzam łazienke jak bardzo dużo jem, a dziś wyjątkowo mało jadłamI napewno nic mi nie zaszkodziło
-
Ewelina23 wrote:czekam do nastempnego cyklu co bedzie jak owu tak robi to niech sie pieprza na dodatek za kase fakt na poczatku za to placilam ale pozniej robilam ich w huja na lewo z zaproszniami . juz sie wkurzylam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:co taka cisza ?? mi przyszla ochota na pizza z tuńczykiem..
Ja nie mam ochoty na jedzenie, nawet nie chce mi się patrzeć na to co jest w lodówcechce usnąć i rano zobaczyć podwyższenie temp. Wtedy to już będe taka happy że wszystko przeżyje. Nawet najgorszy ból
-
Ewelina23 wrote:Wiem kochana ze nie bylo by rozsadne . to nie chodzi mi o to ze chce w tym cyklu zajsc w ciaze a jesli ta owulka byla I dojdzie do zaplodniena to strace po tych tabletkach . juz sama niewiem co mam myslec . Przepraszam kochana ale bylam w kuchni
ja to wiem Ewelinko i lekarz też to wie, tylko, ze ja patrzę na to wszystko trochę bardziej z medycznego punktu widzenia- taki lekarz widzi kilkadziesiąt kobiet dziennie, które są w ciąży, chcą być, mają dolegliwości bardziej i mniej uprzykrzające życie- jemu chodzi w tym momencie przede wszystkim żeby Tobie pomóc- reasumując, gdybym była tym lekarzem i nawet miałabym świadomość, że miałaś owulację i jest sznasa na ciąże, to widząc Twoje parcie na dzidzię, a znając przy tym powikłania, jakie mogą powstać biorąc pod uwagę torbiel i całą resztę, wypisałąbym Tobie te tabletki, powiedziała, że owulki nie było, zebyś myślała nie o tym, że może tymi tabletkami spowodujesz, że ciąża obumrze, tylko, żebyś miała świadomość- wezmę te tabletki, nikomu nie zaszkodzę, sobie pomogę, wyleczę się i w następnym cyklu zajdę w zdrową ciąże.
rozumiesz??
ja może czasami w nieodpowiedni sposób coś powiem, czy napiszę, ale generalnie chodziło mi o to, zeby Ci to porządnie wytłumaczyć.
iza30 lubi tę wiadomość