start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Nie jesteś, no co Ty! Po prostu przeoczenie w tym gąszczu informacji na każdy temat. Przecież to jasne, że ten dzisiejszy spadek u Ciebie to zagnieżdżenie, a jutro tempkę Ci wybije w górę i taka pozostanie :* Infekcją się nie przejmuj. Mnie też trochę dokucza, ale już mniej, mimo że Lacibios biorę się przyplątała. Bądź dobrej myśli, bo po prostu w ciąży organizm jest troszkę słabszy i łatwiej podatny na takie akcje Ja np. w sierpniu miałam infekcję gardła i też się okazało, że ciąża. Najważniejsze, żeby nie stosować zbyt dużo środków, płynów do higieny intymnej itp., bo to wbrew pozorom może przynieść więcej szkody, niż pożytku.
Kada pizze z tunczykiem też bym zjadła!! choć nie miałam na nią ochoty już chyba od roku!
A im bliżej końca naszych cykli tym bardziej widzę że się nakręcamy! niby nie chcemy a to samo wychodzi!
Mungo Ty nasza czarownico a co powiesz na mój temat?? jakieś przeczucie?? pomyśl o mnie choć chwilkę
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:Mnie tym postem też trochę pocieszyłaś
Kada pizze z tunczykiem też bym zjadła!! choć nie miałam na nią ochoty już chyba od roku!
A im bliżej końca naszych cykli tym bardziej widzę że się nakręcamy! niby nie chcemy a to samo wychodzi!
Mungo Ty nasza czarownico a co powiesz na mój temat?? jakieś przeczucie?? pomyśl o mnie choć chwilkę -
nick nieaktualnymungo wrote:ja to wiem Ewelinko i lekarz też to wie, tylko, ze ja patrzę na to wszystko trochę bardziej z medycznego punktu widzenia- taki lekarz widzi kilkadziesiąt kobiet dziennie, które są w ciąży, chcą być, mają dolegliwości bardziej i mniej uprzykrzające życie- jemu chodzi w tym momencie przede wszystkim żeby Tobie pomóc- reasumując, gdybym była tym lekarzem i nawet miałabym świadomość, że miałaś owulację i jest sznasa na ciąże, to widząc Twoje parcie na dzidzię, a znając przy tym powikłania, jakie mogą powstać biorąc pod uwagę torbiel i całą resztę, wypisałąbym Tobie te tabletki, powiedziała, że owulki nie było, zebyś myślała nie o tym, że może tymi tabletkami spowodujesz, że ciąża obumrze, tylko, żebyś miała świadomość- wezmę te tabletki, nikomu nie zaszkodzę, sobie pomogę, wyleczę się i w następnym cyklu zajdę w zdrową ciąże.
rozumiesz??
ja może czasami w nieodpowiedni sposób coś powiem, czy napiszę, ale generalnie chodziło mi o to, zeby Ci to porządnie wytłumaczyć.
myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
Ewelina powiem jeszcze tak chodziłam do mojego byłego gin i w lipcu stwierdził że nie jestem w ciąży tylko miesiączka się zbliża a co się okazało 10 sierpnia ciąża pozamaciczna i zmieniłam od razu lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Ewelina powiem jeszcze tak chodziłam do mojego byłego gin i w lipcu stwierdził że nie jestem w ciąży tylko miesiączka się zbliża a co się okazało 10 sierpnia ciąża pozamaciczna i zmieniłam od razu lekarza
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:myszka ten spadek ajk dla mnie ewidentnie na implantacje wyglada ja taki mailam tylko troszke pozniej a teraz blagam Was Kochane o pomoc! macie jakis domowy sposob na bol zeba??!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Ewelina powiem jeszcze tak chodziłam do mojego byłego gin i w lipcu stwierdził że nie jestem w ciąży tylko miesiączka się zbliża a co się okazało 10 sierpnia ciąża pozamaciczna i zmieniłam od razu lekarza
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
apap jeden wzielam i jakby mi nic nie pomogl szalwia plukam i gozdziki tez mam i czosnek zuje i juz nie wyrabiam na chwile pomaga a potem zas dupa;/ tak jutro bete mam a za tydz pojde do gina no i bete w srode powtorze zeby wiedziec jaki przyrost
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:apap jeden wzielam i jakby mi nic nie pomogl szalwia plukam i gozdziki tez mam i czosnek zuje i juz nie wyrabiam na chwile pomaga a potem zas dupa;/ tak jutro bete mam a za tydz pojde do gina no i bete w srode powtorze zeby wiedziec jaki przyrost
-
nick nieaktualny