start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pęknę dzisiaj
jem wszystko co mam w zasięgu ręki, cały dzień gębą mielę- a może ja się w krowę zamieniam
porzygam się, a będę dalej żreć tak mi się chce wszystkiego
chociaż w sumie zachcianki na jedzenie pojawiają się 1-2 miesiące od poczęcia, więc to na pewno przed małpą -
mungo wrote:pęknę dzisiaj
jem wszystko co mam w zasięgu ręki, cały dzień gębą mielę- a może ja się w krowę zamieniam
porzygam się, a będę dalej żreć tak mi się chce wszystkiego
chociaż w sumie zachcianki na jedzenie pojawiają się 1-2 miesiące od poczęcia, więc to na pewno przed małpą
U mnie widzisz - bóle @ niemal 2 tygodnie przed? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla karolci Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak bym chciala sie doszukowac objawow ciazowych to znow bym ich szereg znalazla:/ nie chce sie nakrecac, tym bardziej ze miesiac temu tez tak bylo.. My ogladamy batmana:)
Mungo ja sobie wmawiam ze inplantacje mialam w piatek:) ale dobrze ze ty tez ja widzisz;)mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka ja tempki nie mierze, jak mi sie w rok nie uda zajsc to moze wtedy zaczne, ale nie ma problemu bo ten cykl jest moj;)
A jak zab?
Myszkaazai ja to tez czasem mysle ze mimo iz okres mialam to moze w ciazy juz dawno jestem bo te objawy ciagna sie za mna i ciagna..
Chyba w srode zrobie test! Bo ja juz chce wiedziec!! To beda dwa dni przed planowanym @ wiec powinien juz wyjsc chyba.. -
mam pyanie i nie wiem co robic 14 wrzesnia mialam @ kochalismy sie z chlopakiem bo staramy sie o dzidziusia kochalismy sie w dni plodne ....obserowalam swoj sluz byl bialy kleisty pozniej po owulacju go nie bylo a pozniej znow sie pojawil tez taki bialy kleisty i zostawial na bieliznie zolty kolor po wyschniecu wykonalam 2 testy ciazowe i byly negatywne ....lekko pobolewal mnie burzuch jak na @ ale jej nie maialm piersi jakos mnie nie bolaly az tu nagle w 43 cyklu dostalam @ czy moge byc w ciazy mimo to ze 2 testy byly negatywne ....jestem zalamana
-
nick nieaktualny