start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam 5 dpo a już mam wszystkie objawy ciąży ( która nie wiem czy nawet jest) oczywiście nie mogę się doczekać dnia @ żeby wszystko już było jasne i stresy czy się udało czy nie mieć już za sobą Szkoda że nie można przewinąć czasu do przodu żeby się uspokoić
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaS wrote:Ja mam 5 dpo a już mam wszystkie objawy ciąży ( która nie wiem czy nawet jest) oczywiście nie mogę się doczekać dnia @ żeby wszystko już było jasne i stresy czy się udało czy nie mieć już za sobą Szkoda że nie można przewinąć czasu do przodu żeby się uspokoić
kurde, ja tak miałam pod koniec tamtego cyklu
i jak tu się nie nakręcać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynaS wrote:Witajcie Od kilku dni czytam Wasze forum i w końcu postanowiłam się dołączyć do Waszego pociągu ( o ile mnie przyjmiecie) To jest mój pierwszy cykl poważnych starań o dzieciątko więc w sumie jestem świeżą staraczką i nie mam pojęcia co i jak :)ale wszystkiego się pomalutku uczę i wierzę że w końcu Nam się uda zobaczyć tą zieloną kropeczkę
https://ovufriend.pl/graph/11be471e8804da68898d70186f6c483b -
myszkaazi wrote:Martuśka ja mieszkam 100 km od Bydzi
a skąd konkretnie jesteś?
a ja niedawno wróciłam z pracy, szybkie wejście na ovf kąpiel i spać :p
-
Heh, ja ostatnio, jak się okazało, że zaszłam to zrobiłam grzecznie test pierwszego dnia po terminie spodziewanej @, chociaż już od dawna miałam go w domu! Zresztą wiedziałam, że się udało, bo nigdy prędzej nie miałam 3 dni z rzędu takich maleńkich plamień - 1 kropka na dzień i koniec, i chyba dlatego byłam spokojniejsza.
Codziennie mam jakąś nową wkrętkę. Teraz jak tak analizuję poronienie to jedna rzecz mnie nurtuje. Tydzień po zrobieniu testu byłam u gin na nfz. Robił mi usg, ale stwierdził, że nie będzie zbyt wiele szukał, bo może więcej zaszkodzić niż pomóc...Pokazał mi, że "coś" się dzieje (czarna plama) i kazał przyjść za miesiąc, i tu pojawia się problem, czy faktycznie usg dowcipne w tak wczesnej ciąży może zaszkodzić? Bo tak wywnioskowałam z wypowiedzi tego pana dr.
Witam nowe dziewczynki!
U nas dzisiaj miły wieczorek - robiliśmy sobie na kolację domowe burgerki z sosem czosnkowym i teraz tak nas po tym czosnku grzeje, że hu hu Całe szczęście, że oboje lubimy go jeść, bo trochę "wali" -
Witajcie z rana ile miałam czytania ło hoho.. ale moja wina bo bardzo mam dużo pracy przenoszę sklep w inne miejsce i mam roboty po łokcie a jak wracam to padam na ryjek.. witam nowe kobitki oraz życzę spokojnej jazdy naszym pociągiem...
U mnie nastrój zajefajny @ idzie sobie dziś tylko plamienie a mąż mój czeka jak na zbawienie aby serduszkowac bo biedak celibat miał od poprzedniej owulki... Już mówi że jajka mu ciążą
Życzę dobrego dnia kochane złotka i będę wieczorem na bank:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:czesc Dziewczyny humor dzis nie dopisuje wszystko mnie wkurza:/ poczawxzy od tempki a konczac na podejrzeniu przepukliny ;/ jak nie urok to wiecie co milego i spokojnego dnia :*
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
PORADA DNIA
"Starasz się o dziecko już od jakiegoś czasu bez powodzenia? Nie poddawaj się, niezależnie jak długo starasz się zajść w ciążę Twoje szanse nie maleją. Czasami wystarczy zmiana jednego czynnika (np. w Twoim otoczeniu lub w organizmie Twoim lub partnera), a cykl może okazać się tym szczęśliwym! "
TEN CYKL okaże się szczęśliwy moje drogie
Ewelina23, gosia2020, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny, jestem przeszczęśliwa że mój @ sobie poszedł i napewno już nie wróci no chyba że za 9 miesięcy, zaczne teraz myśleć pozytywnie i napewno nie zmieni się mój humor do kobiet które będą już w zaawansowanej ciąży, no troche będzie mi przykro że one mają to wszystko za sobą, ale ja się nie poddam, będę walczyć do upadłego, bo wiem że mnie też takie szczęście spotka:) Także Ci którzy chcą a nie mogą, głowa do góry, ja wiem że w tym cyklu każda żakończy zieloną kropą Buziaki!!!
Plumb80, Ewelina23, evas, mycha28, celia, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak trzymać Bo albo myślimy pozytywnie i robimy wszystko,aby zajść - albo nie zaczynajmy w ogóle starań.
Przed nami te milsze dni - @ idzie i zaczynamy serduszkowanie dziewczyny
Do boju !!!gosia2020, Ewelina23, myszkaazi, celia lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:I tak trzymać Bo albo myślimy pozytywnie i robimy wszystko,aby zajść - albo nie zaczynajmy w ogóle starań.
Przed nami te milsze dni - @ idzie i zaczynamy serduszkowanie dziewczyny
Do boju !!!Plumb80 lubi tę wiadomość