start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Witajcie z rana ile miałam czytania ło hoho.. ale moja wina bo bardzo mam dużo pracy przenoszę sklep w inne miejsce i mam roboty po łokcie a jak wracam to padam na ryjek.. witam nowe kobitki oraz życzę spokojnej jazdy naszym pociągiem...
U mnie nastrój zajefajny @ idzie sobie dziś tylko plamienie a mąż mój czeka jak na zbawienie aby serduszkowac bo biedak celibat miał od poprzedniej owulki... Już mówi że jajka mu ciążą
Życzę dobrego dnia kochane złotka i będę wieczorem na bank:) -
kada trzymam kciuki bedzie dobrze
a to moje wyniki :
- w moczu podwyższone pH 7,0 ( norna 5,0-6,5) reszta w porządku
- morfologia w normie wszystko
-TSH 2,92 9 norma 0,25 - 4,5)
- Prolaktyna 9,9 ng/ml ( norma 1,3 - 25,0))
chyba dobrze co ?
jak myślicie?
prolaktyne powtorze jeszcze po owulce razem z progesteronem.
Nie wiem co myśleć o tym podwyzszonym pH moczu czytałam że to może być cos z nerkami a mnie ostatnio kłuje na dole pleców -
nick nieaktualnyahoj babeczki:) jak dzionek mija? jutro juz piątunio<3 i 3 dni laby:P
a tak poza tym :
co jakis czas pobolewa lewy jajnik, czyzby zapowiedz owulacji z lewusa? oby oby, w szczesliwym cyklu tez jajo bylo z lewego !
Trzymajcie kciuki za lewuska:PPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ahoj babeczki:) jak dzionek mija? jutro juz piątunio<3 i 3 dni laby:P
a tak poza tym :
co jakis czas pobolewa lewy jajnik, czyzby zapowiedz owulacji z lewusa? oby oby, w szczesliwym cyklu tez jajo bylo z lewego !
Trzymajcie kciuki za lewuska:P
Aniu mnie też pobolewa lewy jajnik czasem oba to normalne żeby tak zaraz po @ bolały ? -
kurcze robilam teraz saamobadanie szyjki macicy i na sluzie bylo troche rozowej chyba krwi ale sluz bialy taki grudki czy jakos tak wies chyba moja nadzieja na zielona kropke wynosi 0 chyba przyjdzie ta wstretna @!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:wynik jutro mam kolo 11.... wiec sie doczekac nie moge
-
moze nie bedzie tak zle... wiesz ja w sieprniu przeszlam usuniecie prawego jajowodu ciaza pozamaciczna ale lekarz powiedzial jezeli czuje sie psychicznie dobrze to moge probowac przepisal acard i kwas foliowy 15mg
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:wynik jutro mam kolo 11.... wiec sie doczekac nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 19:06
-
nick nieaktualny