start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Bardzo dobrze:) Tempka jak narazie w miejscu, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:)
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Głowa mi pęka i strasznie męczące sny miałam. Humor dopisuje, bo dzisiaj miłe popołudnie - zakupy czyli to co lubię najbardziej No i ta świadomość, że do pracy dopiero we wtorek
-
myszkaazi wrote:Z tym ph moczu - też miałam 7 i gin powiedziała mi, że jak nie ma nabłonków w moczu to jest spoko, kazała tylko 3 razy dziennie brać urosept i witaminę C
no biorę właśnie wit C nabłonków nie ma Kupie może jeszcze cos z żurawina tez podobno działa -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:u mnie polowe cyklu w miejscu dzis spadek niech leci w gore dzis bierzemy sie do roty bo jak poszybuje w gore to owulka bedzie jutro albo pojutrze . chociaz zastanawiam sie czy juz jej nie bylo w 13 dniu lub 14
Kochana nie martw się... serduszkuj ile wejdzie i ciesz się bo może to być ten ostatni cykl w którym dostałaś @ -
nick nieaktualnyKobietki kochane zaczynam nowy etap w swoim życiu z nową fryzurką, dziś ogarnia mnie pozytywne myślenie i dobry humorek. Mam nadzieję że będzie tak do końca:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2013, 19:59
Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Kochana nie martw się... serduszkuj ile wejdzie i ciesz się bo może to być ten ostatni cykl w którym dostałaś @
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:podaje wynik <1,20 mIU/mL normy 1-10tydz <1,20 -417 430
11-15 tydzień 16996-247465 16-22 tydz 6860- 50239 23-40tydz 1583-65911 wiec nie wiem o co juz chodzi
Poczekaj jeszcze kilka dni i jak @ nie przyjdzie,to powtórz badanie. Mieścisz się w dolnej granicy,ale w normie. Dlatego warto porównać wyniki. Idź jeszcze raz w poniedziałek. Jeśli parametry wzrosną - wiadomo,że się udało. A w weekend zrelaksuj się trochę -
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Kobietki kochane zaczynam nowy etap w swoim życiu, nowe podglądy na świat, pozytywne myślenie, dobry humorek i oczywiście nowa fryzurka:)
Kobietki - my już ruszyłyśmy,pociąg zaczął podróż i nie ma już odwrotu. Zatem nie marudzimy,tylko czerpiemy jak najwięcej energii z pozytywnego myślenia i wygrywamy na mecie !!!!
A teraz w weekend do dzieła!!!
Ależ będzie miłośnie w naszych domach w weekend Buziaki dla Was wszystkich !!!mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Paulia87 nie mogę z Ciebie. Jaka waleczna:* Dobrze, że nie byłaś dłużna i mam nadzieje, że przywaliłaś konkretnie:) A ja... też chciałabym być mamuśka w 2014. Nie wiem tylko jak to uczynimy.
Witamy serdecznie u nas i do dzieła !!! Na pewno się uda -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Witajcie moje aniołki jestem na siebie wkurwiona bo nie moge zaglądać do Was tak jak bym chciała mam zmianę lokalu i dodatkowo jeżdżę i szukam hurtowni więc jestem tak zabiegana że nie mam czasu na nic jeszcze dziś mam lajpo pod okiem bo kobita chiała mi ukraść skórę za 200 zł i nie chiała mi jej oddać i przywaliła mi z pięści w oko... Ale nie dałam się mąż się ze mnie śmieje że broniłam sklepu jak ta lala i wylądowałam z lajpem no cóż bywa ale powiem na pocieszenie że nie byłam dłużna... Wrrrrrr... groźna Paula...
Przepraszam ze nie mogę do Was zaglądać częściej już w listopadzie będę luźniejsza.. Ha powiem jeszcze jedno mam moja namówiła mnie do wróżki powiedziała mi że między do końca roku doczekam sie ciąży i urodzę zdrową dziewczynkę czekam na to z utęsknieniem...
Kocham was wszystkie i całuje bardzo gorąco:*:*:*:*
Mordko moja kochana!!!! Brawo za odwagę !!! Mam nadzieję,że dzisiaj ta wstrętna pipa ma jeszcze większego lajpa od Ciebie i ją napierdziela niemiłosiernie !!!! :p
No i mam nadzieję,że mąż za bohaterstwo wynagrodzi w weekend
Należy Ci się Buźka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny