start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kolo 13 napewno napisze bo przed13 odbieram corke z przedszkola a to po drodze przychodnie mam no chyab ze kolo zadzwonie i sie tel dowiem he a pozniej na 15 do pracy do 19... tylko jak bede w ciazy jak ja zrobie to w pracy..
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Jak masz umowe o prace nawet na okres probny to nie moze Cie zwolnic ani nie przedluzyc umowy bo kobieta w ciazy jest pod ochrona z tego co mi wiadomo. Zrob tak jak ja. Ja poszlam do gin i powiedzialam, ze juz jedno dziecko stracilam i nie zamierzam chowac kolejnego i ze bardzo prosze o l4 bo mam ciezka prace i nie moe pozwolic sobie na taki wysilek fizyczny. Przy dobrych wiatrach do roboty wroce w czerwcu 2015r:) Gdyby nie ciaze pewnie dawno by mnie juz zwolnili. Ja przerobilam 4 miesiace z czego 3 na okresie probnym i 1 juz na okresie na rok. Dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy z Julka i wzielam l4 i tak do konca ciazy siedzialam w domu. Po porodzie dostalam macierzynskie i wcale nie myslalam o powrocie do pracy. Niestety nasza corka zmarlapo 3 tyg ale do pracy nie wrocilam. Potem poszlam na kolejne 3 miesiace i dostalysmy wszystkieprzymosowy urlop bo mielismy remont sklepu. Do pracy wrocilam na poczatku wrzesnia przerobilam miesiac i dowiedzialam sie o terazniejszej ciazy. W czwartek zrobilam test, w piatek wzielam sobie wolne, weekend mialam wolny juz ustalony wczesniej a w pon poszlam do lekarza od razu l4 pojechalam do pracy mialam na 15 i dalam szefowi l4 i powiedzialam DO WIDZENIA:)
-
ja na stacji benzynowej zaczelam pracowac wiec jak cos to i tak ciezka praca a ja jestem po usunieciu prawego jajowodu w sierpniu wiec i tak dostane l4 ale tak glupio mi ze zaczelam od pazdziernika teraz i juz na l4 troche nie wporzadku..
-
Witajcie moje aniołki jestem na siebie wkurwiona bo nie moge zaglądać do Was tak jak bym chciała mam zmianę lokalu i dodatkowo jeżdżę i szukam hurtowni więc jestem tak zabiegana że nie mam czasu na nic jeszcze dziś mam lajpo pod okiem bo kobita chiała mi ukraść skórę za 200 zł i nie chiała mi jej oddać i przywaliła mi z pięści w oko... Ale nie dałam się mąż się ze mnie śmieje że broniłam sklepu jak ta lala i wylądowałam z lajpem no cóż bywa ale powiem na pocieszenie że nie byłam dłużna... Wrrrrrr... groźna Paula...
Przepraszam ze nie mogę do Was zaglądać częściej już w listopadzie będę luźniejsza.. Ha powiem jeszcze jedno mam moja namówiła mnie do wróżki powiedziała mi że między do końca roku doczekam sie ciąży i urodzę zdrową dziewczynkę czekam na to z utęsknieniem...
Kocham was wszystkie i całuje bardzo gorąco:*:*:*:*
gosia2020, Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kada24 wrote:ja na stacji benzynowej zaczelam pracowac wiec jak cos to i tak ciezka praca a ja jestem po usunieciu prawego jajowodu w sierpniu wiec i tak dostane l4 ale tak glupio mi ze zaczelam od pazdziernika teraz i juz na l4 troche nie wporzadku..
Trudno..Przeciez ciaza i dziecko jest wazniejsze niz praca;p Skad moglas wiedziec, ze akurat zajdziesz w ciaze. Jasnowidzem nie jestes. Takich przypadkow jest miliony wiec nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Popatrz na to z 2 str. Myslisz, ze Toba by sie ktos przejmowal? Bo watpie...Wiem jak to jest z robota u "prywacioka" patrzy tylko na swoja dupe...Zaniesiesz l4 i nikt Cie za to nie zabije;p Kase bedziesz dostawala bo to ich zasrany obowiazek -
Paula, a ta wróżka to Ci nie powiedziała, że nie można przekazywać dalej, co zostało wywróżone???
masz szczęście, że tu wszystkie Tobie dobrze życzymy bo wróżba mogłaby się odwrócić! NONONO nie mów więcej nikomu!
ja dziś też zaniedbałam trochę ovf, bo przetwory na zimę robiłam teraz mi cała chata octem śmierdzi, że aż głowa boli :p (bleee ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane kobitki : ) Jak samopoczucie z rana ?? : )