start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mungo glowa do gory, ja tam mimo minusa jestem dobrej mysli! Nie poddawaj sie! Widzisz ja robilam qczoraj to tez mowilyscie ze za wczesnie! Teraz testowac bede dopiero 2.11 jak @ nie bedzie!!
Co do watku to ja bym z checia tu zostala mimo wszystko, bardzo sie z wami zrzylam, a tytul bedzie nam tylko przypominal od kiedy razem walczymy!!
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
A ja dzis mialam.ciezki dzien....:-(wszystko pod gorke poczytalam Was fajnie ze jestescie.....A teraz ide do lozka chce zamknac oczyska i spac....Jutronwieczorkiem bede aktywna.....Buziolki dla Was....I nie poddajemy sie!
mungo, karmelek, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
ilonek wrote:A ja dzis mialam.ciezki dzien....:-(wszystko pod gorke poczytalam Was fajnie ze jestescie.....A teraz ide do lozka chce zamknac oczyska i spac....Jutronwieczorkiem bede aktywna.....Buziolki dla Was....I nie poddajemy sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Klaudia temperatury nie mierze, zwariowalabym zupelnie:/
Co do objawow to tez nie chce sie nastawiac bo w ubieglym cyklu mialam ich znacznie wiecej i tez nic z tego nie bylo...
Klaudia i gratulacje udanej wizyty!!
Dziekuje Powiem Ci, ze ja im wiecej mialam objawow tym bardziej nic z tego nie wychodzilo ;pPlumb80, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???
Widzę,że dziewczyny są za zachowaniem tego wątku,więc ja też Przynajmniej nie będziemy się szukać na forum i racja
Dziewczyny,nie płakać mi tutaj,bo po tyłku dam !!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 21:20
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny