start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka19 wrote:heh na majtkach tez? bo zauwazylam wczoraj taki po owulce dwa dni miałam taki jak balsam jak sciaglam majtki hehe sorrki za wyrażenie to az mi kaplo
Na majtkach to mialam tak, ze najpierw bylo takie cos o konsystencji kremu (nie wiem jak to nazwac dokladnie) ale po jakims czasie wysychalo i robila sie skorupka...teraz mam wlasnie taki o ktorym piszesz. Ciagle mam wrazenie, ze jest mi "mokro". Przed samym wyjsciem na wizyte bralam prysznic i przebieralam bielizne a u lekarza jak sie rozbieralam do badania to juz mialam to na majtkach...leci jak woda z kranu -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:A wiesz, że nie zawsze śluz jest wyznacznikiem owulacji? On oznacza, że ciało faktycznie się przygotowuje do owulki, która z wielu przyczyn może się nie odbyć i w tym samym cyklu może zostać podjęta kolejna próba lub cykl może być po prostu bezowulacyjny. Ponadto nawet nie zawsze wzrost temperatury w drugiej połowie cyklu oznacza, że owulka miała miejsce. Jedynie monitoring jest w stanie powiedzieć, czy owulka była, będzie czy nie.
-
karmelek wrote:Ania oby tak bylo bo ja juz zupelnie bez objawowa..
Troche mnie mdli, ale synek ma jelitowke i zapewne to przez to i mam taki napecznialy brzuch, ale to w zasadzie tez moze byc ten wirus... Jeszcze dwa dni, juz blizej niz dalejPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Na majtkach to mialam tak, ze najpierw bylo takie cos o konsystencji kremu (nie wiem jak to nazwac dokladnie) ale po jakims czasie wysychalo i robila sie skorupka...teraz mam wlasnie taki o ktorym piszesz. Ciagle mam wrazenie, ze jest mi "mokro". Przed samym wyjsciem na wizyte bralam prysznic i przebieralam bielizne a u lekarza jak sie rozbieralam do badania to juz mialam to na majtkach...leci jak woda z kranu
-
malinka19 wrote:najpierw to od listopada będę robila testy później dopiero do lekarza jak nic nie wyjdzie bo może faktycznie możesz mieć racje ale z jakich przyczyn może nie być owulacji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Tak po prostu. Cykle bezowulacyjne się zdarzają Nie przejmuj się niczym. Tak tylko snuję rozważania. Po prostu z Twojego wykresu trudno w tym cyklu cokolwiek wyczytać i dlatego się dopytywałam
-
Karolcia26 wrote:taki mam;( no jak sie myłam włożyłam palec i miałam taki na palcu rozciągliy biały a bardziej jak nitki:(
Kurde no tak mnie nawala ten jajnik prawy, że aż się martwię, co to -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Tak? Myslalam, ze jest plamienie a wystepuja jakies bole przy tym albo cokolwiek po czym moznaby bylo rozpoznac, ze cos jest nie tak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ale mi chodziło o ten cykl, to gin 2 tyg napewno tego nie widział hehe:) najpewniej mierz tempke od nastepnego cyklu od poczatku(zakladajac ze nastepny bedzie)i testy owu zakup:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->