X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    mnie cały czas omijacie z lista juz się przyzwyczaiłam...6.11 ale na pewno dostane @

Patrzcie dzewczyny!! Mamy jasnowidza. Dzis jest 30 pazdziernik a ta juz wie co bedzie 6 listopada ;p jak Ci nakopie do....;p;p

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak samo mam dosrac @ 6tego heh ale to roznie bywa

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuje to wiesz bolą mnie cycki ta jak na @ więc juz mam 100% pewnosc ;( poryczalam się:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    cuje to wiesz bolą mnie cycki ta jak na @ więc juz mam 100% pewnosc ;( poryczalam się:(
    nic sie nie martw nie koniecznie na to cie bola

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej jeszcze jak byłam z męzem w sklepie stała kobieta w ciązy przedemna gdzies w 8 miesiacu az łzy miałam w oczach;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ej jeszcze jak byłam z męzem w sklepie stała kobieta w ciązy przedemna gdzies w 8 miesiacu az łzy miałam w oczach;(
    Kochana ja jak jestem na zakupach to wszedzie widze babki w ciazy:(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???

A nie da sie zmienic tylko tytulu albo dopisac kolejna date?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 ale masakra mowie Ci ;( ja ksie kapałam przed chwila to sie zamknęłam i rycząłam jak male dziecko aby maz nie słyszał:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    date zmieńmy ;) nowego cyklu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie da sie edytowac :(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    wlasnie nie da sie edytowac :(

hmmm to nie wiem;p jak tam uwazacie

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

Cycki bola nawet jak na @ jak sie jest w ciazy :) A jaki zawsze mialas sluz w cyklach nie zakonczonych zielona kropeczka po owulce?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Ania1986 ale masakra mowie Ci ;( ja ksie kapałam przed chwila to sie zamknęłam i rycząłam jak male dziecko aby maz nie słyszał:(
    kochana ja nie raz placze, czasem sie zastanawiam co ja takiego w zyciu zrobilam zlego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa pamietam że przed @ miałam strasznie mokry śluz a teraz mleczny...pierwszy raz taki mleczny widze...

Ania1986 ja sobie to samo zadaje;(

• mungo Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU :):):) poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy :D :D :D

tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10) :P
    oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam :D i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji ;)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na małża i idziemy na piweczko :D

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Karolcia nie jestescie same

Karolcia26 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudiaa pamietam że przed @ miałam strasznie mokry śluz a teraz mleczny...pierwszy raz taki mleczny widze...

Ania1986 ja sobie to samo zadaje;(

No to moze to akurat u Ciebie jest objaw :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU :):):) poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy :D :D :D

tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10) :P
    oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam :D i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji ;)
    w sumie tez z checia zostane tutaj w tej ekipie, tylko zeby nam babeczki nie pouciekały;)

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ