start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia26 wrote:mnie cały czas omijacie z lista juz się przyzwyczaiłam...6.11 ale na pewno dostane @
Patrzcie dzewczyny!! Mamy jasnowidza. Dzis jest 30 pazdziernik a ta juz wie co bedzie 6 listopada ;p jak Ci nakopie do....;p;pmungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???
możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy
tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10)
oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji -
nick nieaktualnymungo wrote:możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy
tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10)
oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji