X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    mnie cały czas omijacie z lista juz się przyzwyczaiłam...6.11 ale na pewno dostane @

Patrzcie dzewczyny!! Mamy jasnowidza. Dzis jest 30 pazdziernik a ta juz wie co bedzie 6 listopada ;p jak Ci nakopie do....;p;p

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak samo mam dosrac @ 6tego heh ale to roznie bywa

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuje to wiesz bolą mnie cycki ta jak na @ więc juz mam 100% pewnosc ;( poryczalam się:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    cuje to wiesz bolą mnie cycki ta jak na @ więc juz mam 100% pewnosc ;( poryczalam się:(
    nic sie nie martw nie koniecznie na to cie bola

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej jeszcze jak byłam z męzem w sklepie stała kobieta w ciązy przedemna gdzies w 8 miesiacu az łzy miałam w oczach;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ej jeszcze jak byłam z męzem w sklepie stała kobieta w ciązy przedemna gdzies w 8 miesiacu az łzy miałam w oczach;(
    Kochana ja jak jestem na zakupach to wszedzie widze babki w ciazy:(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    KOCHANE PYTANIE TECHNICZNE- TYM KTORYM SIE NIE UDA W TYM CYKLU, ZOSTAJEMY TU NA TYM WATKU, CZY ZAKLADAMY NOWY???

A nie da sie zmienic tylko tytulu albo dopisac kolejna date?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 ale masakra mowie Ci ;( ja ksie kapałam przed chwila to sie zamknęłam i rycząłam jak male dziecko aby maz nie słyszał:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    date zmieńmy ;) nowego cyklu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie da sie edytowac :(

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    wlasnie nie da sie edytowac :(

hmmm to nie wiem;p jak tam uwazacie

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:

Cycki bola nawet jak na @ jak sie jest w ciazy :) A jaki zawsze mialas sluz w cyklach nie zakonczonych zielona kropeczka po owulce?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Ania1986 ale masakra mowie Ci ;( ja ksie kapałam przed chwila to sie zamknęłam i rycząłam jak male dziecko aby maz nie słyszał:(
    kochana ja nie raz placze, czasem sie zastanawiam co ja takiego w zyciu zrobilam zlego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa pamietam że przed @ miałam strasznie mokry śluz a teraz mleczny...pierwszy raz taki mleczny widze...

Ania1986 ja sobie to samo zadaje;(

• mungo Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU :):):) poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy :D :D :D

tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10) :P
    oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam :D i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji ;)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na małża i idziemy na piweczko :D

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Karolcia nie jestescie same

Karolcia26 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Klaudiaa pamietam że przed @ miałam strasznie mokry śluz a teraz mleczny...pierwszy raz taki mleczny widze...

Ania1986 ja sobie to samo zadaje;(

No to moze to akurat u Ciebie jest objaw :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    możemy zostać moim zdaniem na tym, przynajmniej skłąd nam się nie zmieni, a tak później każda w innym dniu przyjdzie z @ i weź ustal jedna datę- BEZ SENSU :):):) poza tym wirusy tych zaciążonych będą wokół nas stale krążyć, to może sie w końcu zarazimy :D :D :D

tak piszę, bo durna jak but jestem i zrobiłam sobie teściora (o czułości 10) :P
    oczywiście negatyw wyszedł, ale jakoś w ogóle się tym nie przejęłam :D i tak wiedziałam, że ta wariatka w tym cyklu do mnie przylezie znowu- czułam jej krwawy oddech na plecach od mojej niby owulacji ;)
    w sumie tez z checia zostane tutaj w tej ekipie, tylko zeby nam babeczki nie pouciekały;)

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ