start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No wlasnie znow mnie mecza mdlosci;/ zazwyczaj nawiedzaja mnie wieczorami...
O kurczę to niedobrze. Bo wieczorkiem nie dość,że już zmęczona całym dniem,to jeszcze mdłości dokuczają
Idź odpocznij Słońce,oby jutro było łagodniej
Aha - co do naszych wcześniejszych komentarzy - masz rację,inaczej odebrałam to co piszesz,myślałam że chodzi o coś innego.Dlatego sprostowałam później Buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff... Ile wy klikacie dziewczęta! Wróciłam, bo byłam a Biedronie i u mamy. Już wykąpana, przygotowana na jutrzejszą pracę... A chce mi się tam jutro iść, jak świni szczekać! Tym bardziej, że M. w domku jutro! Kurcze strasznie mi dokucza ten mój prawy jajnik, nie wiem czy podziębiłam go, czy co. Tylko, że to takie rzuty - raz boli cholernie, za chwilę prawie nic i znowu...
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kobitki
Dziś temp znowu poszła w góre, nad ranem dostałam lekkiego skurczu w okolicach brzucha, wogóle nie wiem co jest grane. Ból jajników i podbrzusza nadal boli.
Wogóle nie moge spać często się budze w nocy nie wiem nawet dlaczego a zawsze jak chodziłam spać to bywało że wstawałam na 7,8,9 a teraz to przeważnie jestem na nogach już od godz 6:)
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Ania1986-4.11-->
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->