start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia2020 wrote:Kobitki ja już wariuję, dopadł mnie mega biały i wodnisty śluz, szyjka macicy jest ciągle wysoko, ale nie moge odróżnić tego czy jest zamknięta czy otwarta i czy jest miękka czy twarda...
Chociaż jedyne do odróżnienia jest to że mam już fioła na punkcie ciąży:)
To chyba zły znak, ale spokojnie, panuję nad sobą.
ja też nigdy nie wiem kiedy szyjka jest otwarta kiedy miękka itp. wiem że teraz jest średnio wysoko
warjuję! nie wytrzymam do 5 list....gosia2020 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:i ten śluz jest bez wonny...ehh nie kojarze aby mmiała taki śluz przed @.Ale wiecie co wam powiem męczy mnie to juz psychicznie takie czekanie napawde...myślalałm iśc na bete w piątek ale że jest swięto to nie ma jak mmoże i lepiej ale ta nie pewność nie wpływa na mnie korzystnie;(Nie iwem co myslec juz mam piersi mam cięzkie taki ale nie napuchniete jak je dotkne to miękkie...
Kochana, może to ci pomoże
http://www.promama.pl/baza-wiedzy/191/objawy-plodnosci-zmiany-zachodzace-w-szyjce-macicy -
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:kaarolaa nie smutaj nie ten cykl to następny bedzie Twój:*
Nezumi nie wiem skąd te bóle mnie nic nie boli w ogole poza krawedziami wewnetrznymi piersi ;/a czemu masz doła ? -
Karolcia26 wrote:i ten śluz jest bez wonny...ehh nie kojarze aby mmiała taki śluz przed @.Ale wiecie co wam powiem męczy mnie to juz psychicznie takie czekanie napawde...myślalałm iśc na bete w piątek ale że jest swięto to nie ma jak mmoże i lepiej ale ta nie pewność nie wpływa na mnie korzystnie;(Nie iwem co myslec juz mam piersi mam cięzkie taki ale nie napuchniete jak je dotkne to miękkie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc Kochane :* o 12stej mam dentyste wiec 3majcie kciuki zeby zrobil mi dobrze no i wyniki z hcg zamiast w poludnie bede miala pozniej no ale zeba zrobic trzeba po nocy nieprzespanej innego wyjscia nie widze
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
Wszyscy mi powtarzaja, ze objawy moga przyjsc duzo pozniej tylko ja wierze jeszcze w cos takiego jak przeczucie. Tez tak macie? Oczywiscie moge sie mylic nie jestem fatalistka i wiem, ze nieraz trzeba troche sobie poczekac na rezultaty. Wiec sobie czekam.. Tylko czasami mnie cholera bierze.. ale tylko czasami Wiem,ze dobrze jest wyluzowac wiec dzisiaj ide sobie na yoge
-
nick nieaktualnyEhh, mam już mętlik w głowie, temp ok, śluz ok, szyjka chyba jest nisko, . Czuję się dziwnie, tak jakbym miała @. A to mnie bardzo dziwi bo nigdy tak bardzo nie bolały mnie jajniki jak miałam dostać @
No i być tu mądrym. Według poprzedniego cyklu @ powinna przyjść jutro, ale co z tego jak temp jest ciągle wysokoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:47
-
Czesc kochane Ja pol nocy przytulalam kibel...Lecialo ze mnie i gora i dolem. Nie wyspalam sie wgl ale mam nadzieje, ze po poludniu uda mi sie to odbic... Co do Hallowen to ja chyba sobie ta dynie na glowe wloze zeby nik nie widzial mojej twarzy bo wysypaly mi sie te cholerne pryszcze jak nigdy. Pije sobie herbatke i lece po jakas maseczke oczyszczajaca bo jutro na tych cmentarzach to straszyc bede Tak wiec nie przestraszcie sie mnie w tym naszym pociagu do sukcesu tylko wskakujcie
Kajaoli, iza30, Karolcia26, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:ja te zmam problem czy jest otwarta czy zamknieta ;/ale mam śluz mlekowy lepki wiec nie wiem...co on oznacza...wczoraj sie męzowi wypłakałam bo juz nie mogła mwytrzymac ja km isie pojawiła 1 oznaka bólu na okres;(
Karolcia jak jest zamknieta to przy wlozeniu palca wyczuwasz jakby koncowke nosa takie zaokraglenie natomiast jak jest otwarta to koncowka wyglada jakbys usta zrobila w taki dziobek. Inaczej tego nie umie wytlumczyc ;p -
Margotka87 wrote:czesc Kochane :* o 12stej mam dentyste wiec 3majcie kciuki zeby zrobil mi dobrze no i wyniki z hcg zamiast w poludnie bede miala pozniej no ale zeba zrobic trzeba po nocy nieprzespanej innego wyjscia nie widze
Hej Margotka, trzymam kciuki zeby dentysta Ci ulzyl, daj znac pozniej jaki wynik. Mielgo dnia