start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej ja mam humorek naraźie ok temp się podniosła... tylko wkurza mnie t najbardziej że jak ją mierze tak wczas to już później usną niestety nie mogę...więc sobie film jakiś wlącze a co:) gosia2020 super ze Ci temp poszla w góre;)Ja Ci powiem że mi nic nie dolega...nic mnie nie kłuje...więc zastanawiam sie czy dobrze ale za 6 dni będzie wszystko wiadomoe;) a jedynie cycki mnie bolą ta jak na @
-
witam miłe panie
alez ja się dziś czuję
zrywa mnie na wymioty, głowa mnie ćmi, w ogóle jest mi niedobrze i kręci mnie w brzuchu jak na sraczusię
w pierwszym momencie jak wstałam to miałam wrażenie jakbym wczoraj paczkę fajek spaliła jedna po drugiej, a w sumie spaliłam tylko dwa razy po pół papierosa
i dziś nie dam rady palić.
Lecę zaraz do pracki- mam nadzieję, że się poczuję lepiej, bo jak nie to będzie męczarnia.
miłego dzionka laseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziś mam totalnego doła... co z tą temperaturą????!!!! i czemu boli mnie brzuch od 5 dni!!!!???? ktość coś wie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:kaarolaa nie smutaj nie ten cykl to następny bedzie Twój:*
Nezumi nie wiem skąd te bóle mnie nic nie boli w ogole poza krawedziami wewnetrznymi piersi ;/a czemu masz doła ?
Nezumi dziwne te bole ale mnie tez nic nie boli bolalo troche po owulacji. A co do tempki to u mnie tez dziwnie jest, dziewczyny nie smutac bedzie dobrze kazda doczeka sie na cykl -
nick nieaktualny
-
ach mam doła bo moja temp też ma doła no czuje taki dziwny ból brzucha jak podczas okresu, ewidentnie macica boli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi ten śluz jest bez wonny...ehh nie kojarze aby mmiała taki śluz przed @.Ale wiecie co wam powiem męczy mnie to juz psychicznie takie czekanie napawde...myślalałm iśc na bete w piątek ale że jest swięto to nie ma jak mmoże i lepiej ale ta nie pewność nie wpływa na mnie korzystnie;(Nie iwem co myslec juz mam piersi mam cięzkie taki ale nie napuchniete jak je dotkne to miękkie...