start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:tylko zastanawiam się bo teraz 3dzien mnie kluje jajnik w tamtym miesiącu tylko jeden dzień mnie bolało
i co miesiac wyglada to inaczej:)ja dwa miesiace temu 4 dni mialam takie bole ze ledwo chodzilam, w tamtym miesiacu bolalo mnie ok 4 h ,a w tym 2-3 dni bolalo i kułoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza
Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:bo sobie wyliczyłam 3 dni przed az do owu miałam mokro i sluz taki jak kurze bialko lekki bol plecow i brzucha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka...
-
malinka19 wrote:aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych
Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych
-
Ania1986 wrote:kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!
na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)
Troche mnie mdli, ale synek ma jelitowke i zapewne to przez to i mam taki napecznialy brzuch, ale to w zasadzie tez moze byc ten wirus... Jeszcze dwa dni, juz blizej niz dalejmyszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:21