Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko zastanawiam się bo teraz 3dzien mnie kluje jajnik w tamtym miesiącu tylko jeden dzień mnie bolało

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    tylko zastanawiam się bo teraz 3dzien mnie kluje jajnik w tamtym miesiącu tylko jeden dzień mnie bolało
    a kiedy miałas owulacje? bo po owulacji bol czy klocie jajnika moze utrzymywac sie od kilu godzin nawet do 3-4 dni
    i co miesiac wyglada to inaczej:)ja dwa miesiace temu 4 dni mialam takie bole ze ledwo chodzilam, w tamtym miesiacu bolalo mnie ok 4 h ,a w tym 2-3 dni bolalo i kuło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a kiedy miałas owulacje? bo po owulacje bol czy klocie jajnika moze utrzymywac sie od kilu godzin nawet do 3-4 dni
    23 w srode a zaczelo bolec od poniedziałku

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    23 w srode a zaczelo bolec od poniedziałku
    A skąd wiesz, że wtedy była?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    A skąd wiesz, że wtedy była?
    bo sobie wyliczyłam 3 dni przed az do owu miałam mokro i sluz taki jak kurze bialko lekki bol plecow i brzucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od tego poniedziałku mi chodzi ze jajnik zaczal mnie bolec

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co to za sluz biały nitkowany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    od tego poniedziałku mi chodzi ze jajnik zaczal mnie bolec
    a moze Ci pecherzyk nie pekl i jakas torbielka moze sie tworzyc...

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dziewczyny co to za sluz biały nitkowany?
    ? a skad Ty kochana to wzielas?

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciotka obiecuje Ci, ze jak tylko bd miala zdjecie to od razu Ci wysle na gg :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a moze Ci pecherzyk nie pekl i jakas torbielka moze sie tworzyc...
    aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    bo sobie wyliczyłam 3 dni przed az do owu miałam mokro i sluz taki jak kurze bialko lekki bol plecow i brzucha
    A wiesz, że nie zawsze śluz jest wyznacznikiem owulacji? On oznacza, że ciało faktycznie się przygotowuje do owulki, która z wielu przyczyn może się nie odbyć i w tym samym cyklu może zostać podjęta kolejna próba lub cykl może być po prostu bezowulacyjny. Ponadto nawet nie zawsze wzrost temperatury w drugiej połowie cyklu oznacza, że owulka miała miejsce. Jedynie monitoring jest w stanie powiedzieć, czy owulka była, będzie czy nie.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ciotka obiecuje Ci, ze jak tylko bd miala zdjecie to od razu Ci wysle na gg :)
    ok trzymam za słowo!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka...
    heh na majtkach tez? bo zauwazylam wczoraj taki po owulce dwa dni miałam taki jak balsam jak sciaglam majtki hehe sorrki za wyrażenie to az mi kaplo

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych

Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac :) Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ale mi chodziło o ten cykl, to gin 2 tyg napewno tego nie widział hehe:) najpewniej mierz tempke od nastepnego cyklu od poczatku(zakladajac ze nastepny bedzie)i testy owu zakup:)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)
    Ania oby tak bylo bo ja juz zupelnie bez objawowa..
    Troche mnie mdli, ale synek ma jelitowke i zapewne to przez to i mam taki napecznialy brzuch, ale to w zasadzie tez moze byc ten wirus... Jeszcze dwa dni, juz blizej niz dalej :)

myszkaazi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    2 tygodnie temu pęcherzyk dopiero rósł, więc nie mógł jeszcze pęknąć/nie pęknąć :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac :) Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku :)
    oj kochana i tu sie mylisz:) bo bardzo rzadko wystepuje plamienie przy torbielach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:21

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ