X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko zastanawiam się bo teraz 3dzien mnie kluje jajnik w tamtym miesiącu tylko jeden dzień mnie bolało

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    tylko zastanawiam się bo teraz 3dzien mnie kluje jajnik w tamtym miesiącu tylko jeden dzień mnie bolało
    a kiedy miałas owulacje? bo po owulacji bol czy klocie jajnika moze utrzymywac sie od kilu godzin nawet do 3-4 dni
    i co miesiac wyglada to inaczej:)ja dwa miesiace temu 4 dni mialam takie bole ze ledwo chodzilam, w tamtym miesiacu bolalo mnie ok 4 h ,a w tym 2-3 dni bolalo i kuło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a kiedy miałas owulacje? bo po owulacje bol czy klocie jajnika moze utrzymywac sie od kilu godzin nawet do 3-4 dni
    23 w srode a zaczelo bolec od poniedziałku

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    23 w srode a zaczelo bolec od poniedziałku
    A skąd wiesz, że wtedy była?

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    A skąd wiesz, że wtedy była?
    bo sobie wyliczyłam 3 dni przed az do owu miałam mokro i sluz taki jak kurze bialko lekki bol plecow i brzucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od tego poniedziałku mi chodzi ze jajnik zaczal mnie bolec

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co to za sluz biały nitkowany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    od tego poniedziałku mi chodzi ze jajnik zaczal mnie bolec
    a moze Ci pecherzyk nie pekl i jakas torbielka moze sie tworzyc...

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dziewczyny co to za sluz biały nitkowany?
    ? a skad Ty kochana to wzielas?

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciotka obiecuje Ci, ze jak tylko bd miala zdjecie to od razu Ci wysle na gg :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a moze Ci pecherzyk nie pekl i jakas torbielka moze sie tworzyc...
    aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    bo sobie wyliczyłam 3 dni przed az do owu miałam mokro i sluz taki jak kurze bialko lekki bol plecow i brzucha
    A wiesz, że nie zawsze śluz jest wyznacznikiem owulacji? On oznacza, że ciało faktycznie się przygotowuje do owulki, która z wielu przyczyn może się nie odbyć i w tym samym cyklu może zostać podjęta kolejna próba lub cykl może być po prostu bezowulacyjny. Ponadto nawet nie zawsze wzrost temperatury w drugiej połowie cyklu oznacza, że owulka miała miejsce. Jedynie monitoring jest w stanie powiedzieć, czy owulka była, będzie czy nie.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ciotka obiecuje Ci, ze jak tylko bd miala zdjecie to od razu Ci wysle na gg :)
    ok trzymam za słowo!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Malinka ja po owulce mialam dokladnie taki bialy sluz. W srodku bylo go pelno. Jak badalam szyjke to na palcu mi zostawal wygladal jak takie brzydko mowiac "spiki" ;p a na zewnatrz zasychal i robila sie bailo-zoltawa skorupka...
    heh na majtkach tez? bo zauwazylam wczoraj taki po owulce dwa dni miałam taki jak balsam jak sciaglam majtki hehe sorrki za wyrażenie to az mi kaplo

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    aniu miałam 2tyg usg dopochwowe i lekarz powiedział ze wszystko okej ze nie widzi zadnych zmian patologicznych

Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac :) Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ale mi chodziło o ten cykl, to gin 2 tyg napewno tego nie widział hehe:) najpewniej mierz tempke od nastepnego cyklu od poczatku(zakladajac ze nastepny bedzie)i testy owu zakup:)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)
    Ania oby tak bylo bo ja juz zupelnie bez objawowa..
    Troche mnie mdli, ale synek ma jelitowke i zapewne to przez to i mam taki napecznialy brzuch, ale to w zasadzie tez moze byc ten wirus... Jeszcze dwa dni, juz blizej niz dalej :)

myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    2 tygodnie temu pęcherzyk dopiero rósł, więc nie mógł jeszcze pęknąć/nie pęknąć :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Z tego co wiem to przy torbielkach wystepuje plamienie, ktorego Ty jak widze nie masz wiec nie masz sie czym przejmowac :) Tym bardziej jak bylas u ginka i stwierdzil, ze wszystko w porzadku :)
    oj kochana i tu sie mylisz:) bo bardzo rzadko wystepuje plamienie przy torbielach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 19:21

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ