start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:Dzien dobry a wlasciwie juz wieczor.
No szalone normalnie, paluchy Was nie bola od pisania -
nick nieaktualny
-
ja dziś niestety długo na miotle latałam dopiero rozgotowałam sobie brokuły (bo poza papką nic nie dam rady jeść )
juz się pogubiłam, która z Was pytała jak długo po podkręceniu aparatu bolą zęby- odpowiadam- mnie średnio 3-4 dni, z tego dwa dni tak bardzo, że dojrzałego banana nie dam rady pogryźć, ale nic to- dobrze mi to zrobi p tym ostatnim obżarstwiePlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..
Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed..
-
nick nieaktualnymungo wrote:ja dziś niestety długo na miotle latałam dopiero rozgotowałam sobie brokuły (bo poza papką nic nie dam rady jeść )
juz się pogubiłam, która z Was pytała jak długo po podkręceniu aparatu bolą zęby- odpowiadam- mnie średnio 3-4 dni, z tego dwa dni tak bardzo, że dojrzałego banana nie dam rady pogryźć, ale nic to- dobrze mi to zrobi p tym ostatnim obżarstwie
To ja, to ja !!!
Dobrze,że tylko parę dni. Czyli w weekend jesz normalnie już bidulkomungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..
Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed..
Ojej,to zdrówka szybkiego dla synkakarmelek lubi tę wiadomość