X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..

Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed.. :/
    Duzo zdrowka dla synusia

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja zaraz oszaleje tak mnie zas kuje lewy jajnik i czuje jakby ktoś mi idle do pochwy wsadzal :( co to może oznaczac

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..

Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed.. :/
    dużo zdorwka dla synka

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Dzieki Plumb! Wlasnie maluch mi zasnal a ja leze z nim w lozku i czuwam:)

Ania hop hop co tam u Ciebie?

Paulinka a Ty gdzie sie podziewasz?
    Jak wasze brzuszki?
    Kto przypomni nasza liste testowa?
    a u mnie cisza...siedze i czekam..czekam..ale na co czekam? na małpiszona..langue43.gif

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił :(

malinka19 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił :(
    ja tak samo mam teraz okropny bol :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
    Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif

kierzynka-26.10-->heulro9.gif

Ruda27-30.10-->heulro9.gif

kaarolaa-31.10-->

karmelek-1.11-->

mungo-2.11-->

Ania1986-4.11-->

Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)

Plumb80-5.11-->

kada24-5.11-->

nezumi-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

iza30-11.11-->

ilonek-12.11-->

Martuśka --> (jeszcze nie ma owu)

LEGENDA:
    udało sie-sweetcybermqq5.gif
    nie udało sie-heulro9.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka,Paulia87 zgłosic sie z datami!!!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce :) Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana

myszkaazi, karmelek, iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce :) Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana
    dawaj fote:D wizyta w moje urodzinki:P

a to b.wassermanna to na kiłe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a mnei zaczeły bolec piersi ta jak przed @ wiec na pewno dostane @ aż mi się płakać chce..a wam życze zielonych kropek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hej a mnei zaczeły bolec piersi ta jak przed @ wiec na pewno dostane @ aż mi się płakać chce..a wam życze zielonych kropek:*
    a mnie za to piersi nie bola tylko kluje lewy jajnik i w pochwie czuje jakby ktoś mi igly wbijal zawroty glowy mam i ciagle jestem glodna kupiłam dwa testy dziś strumieniowe i będę czekac za tydz @ ma być

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    dawaj fote:D wizyta w moje urodzinki:P

a to b.wassermanna to na kiłe

Nie dal mi zdjecia:( Ale ide jutro na te badania i z wynikami do prywatnego i ten pewnie mi da fotke wiec jak tylko ja bede miala i o ile bd umiala ja tu jakos wrzucic to sie pochwale:)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie dal mi zdjecia:( Ale ide jutro na te badania i z wynikami do prywatnego i ten pewnie mi da fotke wiec jak tylko ja bede miala i o ile bd umiala ja tu jakos wrzucic to sie pochwale:)
    bo sie ciotka zafochuje!!!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza...
    ja w 1 ciąży miałam po 2miechach albo trzech mdlosci jak zaszłam zadnych objawow nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a mnie za to piersi nie bola tylko kluje lewy jajnik i w pochwie czuje jakby ktoś mi igly wbijal zawroty glowy mam i ciagle jestem glodna kupiłam dwa testy dziś strumieniowe i będę czekac za tydz @ ma być
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)
    ja się nie nakręcam czytam na forach co dziewcyny pisza jak po owu miały i były później w ciąży a mi temp utrzymuje się już pare godzin 37 zmeczona jestem i spiaca a nic takiego dziś nie robiłam żeby się tak czuc hehe ale się nie nakręcam ja mam takie bole jajnikow co miesiąc bol daje się znieść już a nie które dziewczyny tak nie maja

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja się nie nakręcam czytam na forach co dziewcyny pisza jak po owu miały i były później w ciąży a mi temp utrzymuje się już pare godzin 37 zmeczona jestem i spiaca a nic takiego dziś nie robiłam żeby się tak czuc hehe ale się nie nakręcam ja mam takie bole jajnikow co miesiąc bol daje się znieść już a nie które dziewczyny tak nie maja
    Podwyższona temperatura ciała, niekoniecznie musi wynosić 37, są ciąże z temperaturą 35... powinna utrzymywać się przez 18 DNI, żeby mówić o ewentualnej ciąży.

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ