start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..
Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..
Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed.. -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Dzieki Plumb! Wlasnie maluch mi zasnal a ja leze z nim w lozku i czuwam:)
Ania hop hop co tam u Ciebie?
Paulinka a Ty gdzie sie podziewasz?
Jak wasze brzuszki?
Kto przypomni nasza liste testowa? -
Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił
malinka19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Ania1986-4.11-->
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->
nezumi-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
iza30-11.11-->
ilonek-12.11-->
Martuśka --> (jeszcze nie ma owu)
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie- -
nick nieaktualny
-
Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana
myszkaazi, karmelek, iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana
a to b.wassermanna to na kiłeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:hej a mnei zaczeły bolec piersi ta jak przed @ wiec na pewno dostane @ aż mi się płakać chce..a wam życze zielonych kropek:*
-
Ania1986 wrote:dawaj fote:D wizyta w moje urodzinki:P
a to b.wassermanna to na kiłe
Nie dal mi zdjecia:( Ale ide jutro na te badania i z wynikami do prywatnego i ten pewnie mi da fotke wiec jak tylko ja bede miala i o ile bd umiala ja tu jakos wrzucic to sie pochwale:)
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza
Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza... -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza...
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a mnie za to piersi nie bola tylko kluje lewy jajnik i w pochwie czuje jakby ktoś mi igly wbijal zawroty glowy mam i ciagle jestem glodna kupiłam dwa testy dziś strumieniowe i będę czekac za tydz @ ma być
na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!
na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:) -
malinka19 wrote:ja się nie nakręcam czytam na forach co dziewcyny pisza jak po owu miały i były później w ciąży a mi temp utrzymuje się już pare godzin 37 zmeczona jestem i spiaca a nic takiego dziś nie robiłam żeby się tak czuc hehe ale się nie nakręcam ja mam takie bole jajnikow co miesiąc bol daje się znieść już a nie które dziewczyny tak nie maja