X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..

Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed.. :/
    Duzo zdrowka dla synusia

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja zaraz oszaleje tak mnie zas kuje lewy jajnik i czuje jakby ktoś mi idle do pochwy wsadzal :( co to może oznaczac

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ja dzis z synkiem caly dzien siedze bo go jelitowka dopadla 6 razy nam wymiotowal w nocy i dzis caly dzien oslabiony jest bardzo.. Tak mi biedulka szkoda, nic jesc nie moze, nic mu sie nie chce.. Teraz lezymy w lozeczku..

Co do ciazowych objawow to u mnie dalej cisza, ale brzuch narazie tez mnie nie boli, pewnie jutro zacznie bo mnie lapie zawsze dzien przed.. :/
    dużo zdorwka dla synka

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Dzieki Plumb! Wlasnie maluch mi zasnal a ja leze z nim w lozku i czuwam:)

Ania hop hop co tam u Ciebie?

Paulinka a Ty gdzie sie podziewasz?
    Jak wasze brzuszki?
    Kto przypomni nasza liste testowa?
    a u mnie cisza...siedze i czekam..czekam..ale na co czekam? na małpiszona..langue43.gif

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił :(

malinka19 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hejka! Ja wróciłam po podwójnym zakupowym szaleństwie dzisiejszego dnia, z tym, że NIC nie kupiłam. Polowaliśmy na płaszczyk dla mnie i M., ale oczywiście nie było rozmiaru tego płaszcza, który mi się podobał, a M. we wszystkich wyglądał jak w workach... Jak jutro po południu (po pracy) nic nie kupię to nie będę miała w czym iść na cmentarz, bo posiadam jedynie krótką skórkę i płaszcz zimowy!!! Do tego od południa tak mnie boli brzuch, trochę jajnik prawy, aż tak do pachiwny, a przed chwilą miałam takie coś, jakby mi ktoś 1000000 igieł na raz w brzuch wbił :(
    ja tak samo mam teraz okropny bol :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
    Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif

kierzynka-26.10-->heulro9.gif

Ruda27-30.10-->heulro9.gif

kaarolaa-31.10-->

karmelek-1.11-->

mungo-2.11-->

Ania1986-4.11-->

Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)

Plumb80-5.11-->

kada24-5.11-->

nezumi-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

iza30-11.11-->

ilonek-12.11-->

Martuśka --> (jeszcze nie ma owu)

LEGENDA:
    udało sie-sweetcybermqq5.gif
    nie udało sie-heulro9.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka,Paulia87 zgłosic sie z datami!!!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce :) Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana

myszkaazi, karmelek, iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Melduje sie!! uff naszczescie wszystko dobrze. Serduszko bije szybko i glosno. Malenstwo zagniezdzilo sie z lewej strony naszczescie nie na bliznie po poprzedniej cesarce :) Ma 1.17cm. Kolejna wizyta 21 listopada. Dostalam skierowanie na badania: mocz, morfologia,i jakies wassermana
    dawaj fote:D wizyta w moje urodzinki:P

a to b.wassermanna to na kiłe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a mnei zaczeły bolec piersi ta jak przed @ wiec na pewno dostane @ aż mi się płakać chce..a wam życze zielonych kropek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hej a mnei zaczeły bolec piersi ta jak przed @ wiec na pewno dostane @ aż mi się płakać chce..a wam życze zielonych kropek:*
    a mnie za to piersi nie bola tylko kluje lewy jajnik i w pochwie czuje jakby ktoś mi igly wbijal zawroty glowy mam i ciagle jestem glodna kupiłam dwa testy dziś strumieniowe i będę czekac za tydz @ ma być

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    dawaj fote:D wizyta w moje urodzinki:P

a to b.wassermanna to na kiłe

Nie dal mi zdjecia:( Ale ide jutro na te badania i z wynikami do prywatnego i ten pewnie mi da fotke wiec jak tylko ja bede miala i o ile bd umiala ja tu jakos wrzucic to sie pochwale:)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nie dal mi zdjecia:( Ale ide jutro na te badania i z wynikami do prywatnego i ten pewnie mi da fotke wiec jak tylko ja bede miala i o ile bd umiala ja tu jakos wrzucic to sie pochwale:)
    bo sie ciotka zafochuje!!!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to fajnie a ja czuje ze może teraz się uda czytam na forach i większość pisze ze tydz przed @ bol taki jak ja mam dziś no i sluz bialy później się okazało ze ciaza

Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Czuje sie ogolnie dobrze. Moglabym na okraglo spac i mdlosci mam cholerne. Najgorsze to ze nie umie sie wyrzy....;p;p Przepisal mi na to czopki o nazwie TORECAN, ktore maja troche to usmierzyc. Powiedzial, ze jak sa mdlosci i wymioty to podobno silna ciaza...
    ja w 1 ciąży miałam po 2miechach albo trzech mdlosci jak zaszłam zadnych objawow nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a mnie za to piersi nie bola tylko kluje lewy jajnik i w pochwie czuje jakby ktoś mi igly wbijal zawroty glowy mam i ciagle jestem glodna kupiłam dwa testy dziś strumieniowe i będę czekac za tydz @ ma być
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)

karmelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana, lepiej sie nie nakrecac, bo normalnie kazdej kubel zimnej wody wyleje na glowe;)na otrzeźwienie!!

na objawy to troche za wczesnie:)przewaznie jest tak ze jak sa "objawy"chwile po owulce to ciazy nie ma, a jak objawów brak to ciąża jest:)
    ja się nie nakręcam czytam na forach co dziewcyny pisza jak po owu miały i były później w ciąży a mi temp utrzymuje się już pare godzin 37 zmeczona jestem i spiaca a nic takiego dziś nie robiłam żeby się tak czuc hehe ale się nie nakręcam ja mam takie bole jajnikow co miesiąc bol daje się znieść już a nie które dziewczyny tak nie maja

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja się nie nakręcam czytam na forach co dziewcyny pisza jak po owu miały i były później w ciąży a mi temp utrzymuje się już pare godzin 37 zmeczona jestem i spiaca a nic takiego dziś nie robiłam żeby się tak czuc hehe ale się nie nakręcam ja mam takie bole jajnikow co miesiąc bol daje się znieść już a nie które dziewczyny tak nie maja
    Podwyższona temperatura ciała, niekoniecznie musi wynosić 37, są ciąże z temperaturą 35... powinna utrzymywać się przez 18 DNI, żeby mówić o ewentualnej ciąży.

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ