start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie paskowy tylko i mnie tez kreci moze w sobote zrobie rano jak taki czuly jest hehe to akurat 7dpo a i tak 5 ide na bete... amdli mnie strasznie i te cycki swedzace..
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:nie paskowy tylko i mnie tez kreci moze w sobote zrobie rano jak taki czuly jest hehe to akurat 7dpo a i tak 5 ide na bete... amdli mnie strasznie i te cycki swedzace..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wy szalone jestescie!!
Tak myslalam ze jak tu wejde to bedzie full nadrabiania!
Klaudia mi bylo latwiej pozbierac sie po stracie dzieki temu ze mam juz starszego synka.. Musialam sie wziac w garsc i zamiast lezec i plakac w poduszke zajmowalam sie nim. Do tej pory zdarza mi sie slabszy dzien i lzy plyna same i zastanawiam sie dlaczego, ale mimo wszystko dziekuje za to ze mam najcudowniejszego malucha na swiecie! Teraz jest strach czy wszystko bedzie dobrze bo z druga strata chyba bym sobie tak nie poradzila...
Mi do wyjasnienia zostaly dwa dni. Oby bylo zielono! Wierze ze tamten test nic nie znaczyl.. Za wczesnie bylo! Teraz czekamPlumb80, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ale wy szalone jestescie!!
Tak myslalam ze jak tu wejde to bedzie full nadrabiania!
Klaudia mi bylo latwiej pozbierac sie po stracie dzieki temu ze mam juz starszego synka.. Musialam sie wziac w garsc i zamiast lezec i plakac w poduszke zajmowalam sie nim. Do tej pory zdarza mi sie slabszy dzien i lzy plyna same i zastanawiam sie dlaczego, ale mimo wszystko dziekuje za to ze mam najcudowniejszego malucha na swiecie! Teraz jest strach czy wszystko bedzie dobrze bo z druga strata chyba bym sobie tak nie poradzila...
Mi do wyjasnienia zostaly dwa dni. Oby bylo zielono! Wierze ze tamten test nic nie znaczyl.. Za wczesnie bylo! Teraz czekam
Na pewno było za wcześnie,a 01.11. będę trzymać kciuki mocno za Ciebie -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a ja w poniedziałek miałam 36,7 a od wczoraj 36,6 i dziś tak samo 36.6
Kochana,ale taki spadek u Ciebie to malutki jest,także nic straconego. A poza tym nie jest nigdzie powiedziane,że trzeba mieć 37,00 żeby być w ciąży. Chodzi ogólnie o wzrost temp do Twojej średniej.
Głowa do góry !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny