start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Wiecie co ostatnio spotalam sie z kobieta na cmentarzu i myslalam, ze jej wykopie dziure i ja tam zakopie. Obok mojej Julki lezy chlopczyk, ktory zmarl w marcu mial 7 miesiecy. Na jego grobku (usypana gorka z ziemi) byly wysuszone kwiatki jeszcze z pogrzebu. Zastanawialam sie zawsze gdzie jest jego rodzina, rodzice. Dlaczego nikt go nie odwiedza. W poniedzialek byla u Juli przystroic jej grobik i ku mojemu zdziwieniu zobaczylam kobiete nad grobem tego chlopczyka. Ja jak zwykle siedzialam i plakalam. Do dzisiaj nie moge sie z tym pogodzic i kazda moja wizyta u niej wlasnie tak wyglada...;( ta kobieta podeszla do mnie i zapytala sie mnie dlaczego placze. Powiedzialam jej, ze tu lezy moja coreczka, ktorej tak strasznie mi brakuje i za ktora ogromnie tesknie kazdego dnia. Popatrzala sie na mnie jak na wariatke...Zapytalam sie jej dlaczego tak rzadko tutaj jest i jej synek ma kwiatki z pogrzbu. Wiecie co mi ta pizda odpowiedziala. "Przeciez on juz nie wroci nigdy. Mam teraz inne zycie, w ktorym nie ma jego"
co to za matka!!! masakra;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,ja się boję aż myśleć. Przed wszystkim zaczęła mnie boleć głowa lekko,a jak skończyłam modły i wydaliłam co miałam - ból nagle minął. Może to od bólu głowy było.Ach...Tak się boję,że temp mi spadnie w najbliższe dni...Dlatego wciąż odrzucam tą myśl,że może się udało.
Zróbcie coś,walnijcie mnie,zróbcie mi grzechotkę,czy coś...Bo zwariuję aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! :o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagda1986 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu pierwszy raz. o dzidziusia staramy sie juz poł roku ale jakoś bez efektów dlatego postanowiłam napisać bo widze że nie ejstem sama, a razem to zawsze raźniej:)
Cześć Magda
Udostępnij wykres,co będziemy mogły lepiej wspierać i doradzać. Pod wykresem masz funkcję UDOSTĘPNIJ WYKRES,wciśnij ją
Powodzenia w staraniach -
nick nieaktualnyczesc Magda;)
dziewczyny jak tak sie na czytałam to aż mi śie smutno zrobilo:(
wyszłam na spacer bo jak w domu siedze sama to sobie ylko przybieram do głowy...jak dzis widziałąm kobiety z wózkami to mi się tak smutno zrobiło i pomyślalam sobie czy ja kiedyś będe pchała wózek ze swoim szkrabem...ehh smutno mi strasznie;(
-
magda1986 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu pierwszy raz. o dzidziusia staramy sie juz poł roku ale jakoś bez efektów dlatego postanowiłam napisać bo widze że nie ejstem sama, a razem to zawsze raźniej:)
witamy nowa koleżanke
mnie dziś tak boli głowa ze chyba pęknie zaraz na pół i cycki zaczęły swędzieć
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Dziewczyny,ja się boję aż myśleć. Przed wszystkim zaczęła mnie boleć głowa lekko,a jak skończyłam modły i wydaliłam co miałam - ból nagle minął. Może to od bólu głowy było.Ach...Tak się boję,że temp mi spadnie w najbliższe dni...Dlatego wciąż odrzucam tą myśl,że może się udało.
Zróbcie coś,walnijcie mnie,zróbcie mi grzechotkę,czy coś...Bo zwariuję aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! :o
Słońce ty moje podnieś dupsko i nie zamartwiaj sie... nie po to nas stawiałaś do pionu żeby teraz się bać. Wszystkie mamy być dobrej myśli bo jak będziemy mieć ciągle stresa to zamiast na porodówce wylądujemy w wariatkowie A tego chyba żadna nie chce. Więc główki i cycki do góry, pokażmy że jesteśmy silneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 13:42
Karolcia26, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na pewno wszytskim sie uda MUSI! ja tu wesze juz kilka zielonych zakonczen a w ogole gdzie nasza czarownica Munguś?:>
strasznie sie tu dzis melancholinjnie u nas na forum zrobilo ....
Dziewczyny glowy do gory i pozytywne nastawinie !
Plumb a tobie to klapsy sie naleza nie ma co :*Plumb80, mycha28, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Słońce ty moje podnieś dupsko i nie zamartwiaj sie... nie po to nas stawiałaś do pionu żeby teraz się bać. Wszystkie mamy być dobrej myśli bo jak będziemy mieć ciągle stresa to kochane moje spotkamy sie nie na porodówce ale w wariatkowie A tego chyba żadna nie chce. Więc główki i cycki do góry, pokażmy że jesteśmy silne
Dziękuję za wstrząs,już jestem grzeczna !!!!
Dziewczyny - ja się nie poddaje Tylko nie myślę tak zupełnie,że mogę być w ciąży i już. Chyba w ten sposób będę spokojniejsza,jak @ przyjdzie No ale nie przyjdzie,prawda? Jak i u Was !!!
Już ruszyłam dupsko,stanęłam na baczność i grzecznie odmeldowuję,że myślę MEGA pozytywnie i już będę grzeczna !!! Mogę spocząć? Chyba spocznę,bo pociąg tak pędzi,że glebę można zaliczyć
Dzięki laseczki !!!Margotka87, gosia2020, mycha28, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:na pewno wszytskim sie uda MUSI! ja tu wesze juz kilka zielonych zakonczen a w ogole gdzie nasza czarownica Munguś?:>
strasznie sie tu dzis melancholinjnie u nas na forum zrobilo ....
Dziewczyny glowy do gory i pozytywne nastawinie !
Plumb a tobie to klapsy sie naleza nie ma co :*
Klapsy?! - Nie obiecuj Hahaha
No już jestem grzeczna !!!!!!!! Tyle Was zarażałam optymizmem,że moje bateryjki zaczęły siadać.Ale już je podładowałyście -
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:czesc Magda;)
dziewczyny jak tak sie na czytałam to aż mi śie smutno zrobilo:(
wyszłam na spacer bo jak w domu siedze sama to sobie ylko przybieram do głowy...jak dzis widziałąm kobiety z wózkami to mi się tak smutno zrobiło i pomyślalam sobie czy ja kiedyś będe pchała wózek ze swoim szkrabem...ehh smutno mi strasznie;( -
nick nieaktualny