start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:latwo mowic hehe ale okej glowa do góry i będzie dobrze
Kto teraz testuje najszybciej? Bo tyle już nas tutaj,że się pogubiłammycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Najpiękniejsze co w życiu wydarzyć może się,
to malutkie rączki, które obejmą cię.
A usteczka szepną słodkie słówka dwa:
- Ma..ma,Ta..ta
Tak pięknie, słodko brzmią...
Rozgrzewają serca, które słyszą to.
Prawdziwą słodyczą dla Rodziców jest patrzeć jak maleństwo rozwija się, stawia pierwsze kroki, przewraca się, a ty jesteś po to by podnieś je.
Jeżeli w miłości wychowasz dzieciątko swe,
To również miłością odwzajemni się...
Ewelina23, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:hej laseczki, widzę że tutaj od rana ruch
co do testów owulacyjnych to ja też je olałam bo u mnie tak jakoś dzieko wychodziły i nigdy pozytywnie więc w następnym cyklu wykorzystam te co mam i już więcej chyba nie kupię. W tym cyklu nie nastawiam się na zielone bo mój wykres wygląda jak wygląda, same widzicie nawet owulacji dobrze nie widać. Wrzucam na luz, najchętniej nie mierzyłabym tempki i olała to ale muszę mieć te wykresy, bo jak pójdę do lekarza to żeby mnie nie odesłał bo będe miała już to zrobione. A tak jeśli o lekarzu to szukam jakegoś kompetentnego bo jak na razie to szkoda gadać.
humor ok, pogoda w miare bo wieje ale spacer już zaliczony, ogród sprzątnięty, teraz kawka i na 15 do pracy :*
Martuśka
Widziałam Cię na innym forum Ja też jestem z kuj. - pom. (Świecie - ale obecnie od ponad 5 lat Anglia)
Pozdrawiam i masz rację,trzeba wyluzować. Znajdź lekarza,pokaż wykresy i staraj się na luzie prowadzić wykres. Na pewno się niebawem uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-