start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzisiaj dzieci nasze poszaleją,maja stroje już gotowe - duch i wiedźma
Okno przystrojone już jest,dynia też,cukierki są - jesteśmy zwarci i gotowi !!!
Ja dzisiaj mam kucie w szyjce,jakby ktoś mnie szpilką naparzał :o
Zimno mi i sikam jak najęta.A tak innych objawów NIETiza30, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Dzisiaj dzieci nasze poszaleją,maja stroje już gotowe - duch i wiedźma
Okno przystrojone już jest,dynia też,cukierki są - jesteśmy zwarci i gotowi !!!
Ja dzisiaj mam kucie w szyjce,jakby ktoś mnie szpilką naparzał :o
Zimno mi i sikam jak najęta.A tak innych objawów NIET
Moj synek przebiera sie za szkieleta
Dynia jest okno i drzwi przystrojone, cukierki mamy tez gotowi
A mnie nic nie dolega, tylko te syfy masakra
Anitko juz niedlugo dowiemy sie ale czuje ze u ciebie beda 2 kreseczkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Moj synek przebiera sie za szkieleta
Dynia jest okno i drzwi przystrojone, cukierki mamy tez gotowi
A mnie nic nie dolega, tylko te syfy masakra
Anitko juz niedlugo dowiemy sie ale czuje ze u ciebie beda 2 kreseczki
Tak,niebawem się dowiemy. Ja na razie siedzę spokojnie i nie doszukuję się objawów. Czekam cierpliwie i nie zapeszam.
Ale jak się uda - to będę przeszczęśliwa.
Oby nam się tutaj wszystkim udałoiza30, Karolcia26, mungo, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Tak,niebawem się dowiemy. Ja na razie siedzę spokojnie i nie doszukuję się objawów. Czekam cierpliwie i nie zapeszam.
Ale jak się uda - to będę przeszczęśliwa.
Oby nam się tutaj wszystkim udałoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo!!! Wkońcu usiadłam na tyłku, przed chwilą dowiedziałam się że moja szwagierka z Włoch przylatuje w sobotę Oczywiście gdzie ma mieszkać??? Pod moim dachem no jeszcze tego brakuje.... Nie dość że tak naprawde nie widziałam jej na oczy bo mieszkała tysiąc km stąd to jeszcze nie przyleciała na nasze wesele, i tak naprawde wiem o niej tyle co nic.. Nie wiem jak to będzie, jak mamy serduszkować skoro ściany mamy cieńkie a ona będzie się uczyć po nocach Nie umiem sobie tego wyobrazić i chyba nawet nie chce:(
Plumb80 lubi tę wiadomość