start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymungo wrote:patrzę, że tu wszystkie dziś w byle jakim humorze ja to mam takiego doła, że mogłabym przepłakać cały dzień.
połaziliśmy po cmentarzach, zjedliśmy obiad u teściów i jeszcze szwagry z 5-miesięcznym synkiem przyjechali. Pochlastać się tylko
głowa mi pęka, jakieś plamienie mi się pojawiło, jajniki bolą i wszystkie testy negatywne kolejny zmarnowany miesiąc a taką miałam cichą nadzieję, że to już, że się udało
Oj dupowato dzisiaj nam się wszystkim dzieje
Kurna !!! Żeby tak zasnąć i obudzić się jutro z pięknym humorem
Będę zaraz gryźć !!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Oj dupowato dzisiaj nam się wszystkim dzieje
Kurna !!! Żeby tak zasnąć i obudzić się jutro z pięknym humorem
Będę zaraz gryźć !!!!!!!!!!
ja to leczę się ciastkami z czekoladą na zmianę ze schabowymi teściowej, ale gówno pomaga zaraz się jeszcze włączą wyrzuty sumienia
chyba lepiej pójdę sobie zapalić przecież mogę!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:dziewczyny głowa do góry nie ten cykl to następny;) Iza30 swietny ten filmika ale się uśmiałam:)
Ja jeszcze Kochana nic nie wiem,dopiero 06.11 zobaczę
A humor chyba taki beznadziejny przez pogodę,ponuractwo. Nuuuuuuudaaaaaaaa !!! -
nick nieaktualnymungo wrote:to mi zawsze poprawia humor, przynajmniej na chwilkę:
http://www.youtube.com/watch?v=dIwVVlVJTQg
Nas czarują faceci,a je śmieszą Oj,dzieci są mądre !!!mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Uwierz mi, ze mamentami sa uciazliwe ;p
Wiem,ale świadomość skąd się biorą,dodaje sił i codziennie uśmiechasz się sama do siebie,wiedząc że pod serduszkiem nosisz nowe maleńkie życie
To najpiękniejszy okres w życiu kobiety,mimo różnych dolegliwości.
Kiedyś nudności miną,na pewno będzie lepiej po 3 miesiącu. A bycie w ciąży - bezcenneiza30 lubi tę wiadomość
-
Cześć moje gwiazdeczki kochane!!!
Ostanio nie jestem w humorze by w ogóle cokolwiek robić... Smutna już chodzę 4 dzień tempka bez zmian czyli chujowa... Wiem że ten cykl do dupy i to mnie złości... Jak zaczynam chodzić smutna i płaczę po kątach to wiem że idzie @... Tyle popisałyście że zanim nadrobię minie troszkę czasu!!
Jedynie co mnie koi to czytanie Anitki wierszy są FANTASTYCZNE polecam każdej:)Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Plumb80 wrote:Wiem,ale świadomość skąd się biorą,dodaje sił i codziennie uśmiechasz się sama do siebie,wiedząc że pod serduszkiem nosisz nowe maleńkie życie
To najpiękniejszy okres w życiu kobiety,mimo różnych dolegliwości.
Kiedyś nudności miną,na pewno będzie lepiej po 3 miesiącu. A bycie w ciąży - bezcennePlumb80 lubi tę wiadomość