start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nom listopad . Ja niestety nie moge byc na cmentarzu bo w tym roku nie dalam rdy ale napewno w nastempnym nie opuszcze
Niestety,żyjąc tutaj - nie zawsze możemy polecieć do Polski,kiedy tylko chcemy . Nadrobimy KochanaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:No i jak babeczki - nastroje już lepsze? Widzę,że Anię dzisiaj roznosi To dobrze,w końcu to ona tchnęła życie w ten nasz pociąg,więc odpowiada za jego stan techniczny
Dziewczyny,kończymy smutki i kręcimy bioderkami wieczorkiem
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ale mam nadzieje ze zostaniesz z nami co?? nie uciekniesz od naszej wspaniałej gromadki doli i niedoli?
A i walczymy dalej... tym ktorym sie nie uda to wlacza a tym ktorym sie uda kibicuja, i wysyłaja wirusy!!
Ania pewnie , że zostaje juz tak się z wami zrzyłam
Ja właśnie kończe 2piwo... mąż leży obolały (i tak mi do nieczego dziś nie potrzebny) Synek szaleje z wujkami...
humor dalej kiepski, jest mi smutno i mam ogromny żal.. choć sama nie wiem do kogo??
Jestem w kropce, chwilami myśle, że nie moge się poddać i musze walczyć dalej, a chwilami mam juz to w dupie, już nie mam siły nad tym myśleć...
Chociaż wiem że jak nadejdzie połowa cyklu będę znów obliczać dni płodne, sprawdzać śluz, wpatrywać się w objawy...
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny