start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ania pewnie , że zostaje juz tak się z wami zrzyłam
Ja właśnie kończe 2piwo... mąż leży obolały (i tak mi do nieczego dziś nie potrzebny) Synek szaleje z wujkami...
humor dalej kiepski, jest mi smutno i mam ogromny żal.. choć sama nie wiem do kogo??
Jestem w kropce, chwilami myśle, że nie moge się poddać i musze walczyć dalej, a chwilami mam juz to w dupie, już nie mam siły nad tym myśleć...
Chociaż wiem że jak nadejdzie połowa cyklu będę znów obliczać dni płodne, sprawdzać śluz, wpatrywać się w objawy... -
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Nadal tak ciężko? A jakbyś podjadała sobie sucharki,albo paluszki słone? To pomaga.
Ja prawie caly czas jade na rogalikach suchych i jogurtach. Obiad to jem na 5 rat...Zaopatrzylam sie w biszkopty. Dawid robi frytki a mi tak pachnie..mmm...ale wiem jak to sie skonczy jak zjem te frytki...wizyta w kiblu -
Plumb boje się tylko, że te moje nadzieje są tak brutalnie zabijane... i w h*j krwi jeszcze po nich zostaje..
heheh... trudno, cóż teraz moge na to poradzić...
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i za to że jesteście :*Ewelina23, Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ja prawie caly czas jade na rogalikach suchych i jogurtach. Obiad to jem na 5 rat...Zaopatrzylam sie w biszkopty. Dawid robi frytki a mi tak pachnie..mmm...ale wiem jak to sie skonczy jak zjem te frytki...wizyta w kiblu
O rany...nie wiedziałam,że aż tak bardzo !!!
To nie pozostało nic,jak tylko odliczać do końca 3 miesiąca,bo wtedy przeważnie mijają mdłości. -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Plumb boje się tylko, że te moje nadzieje są tak brutalnie zabijane... i w h*j krwi jeszcze po nich zostaje..
heheh... trudno, cóż teraz moge na to poradzić...
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i za to że jesteście :*
Traci się siły do walki. Ale potem jakoś te siły się zaczynają regenerować,bo przecież chęć posiadania dzidziusia przezwycięża naszą chandrę i zaczynamy w końcu od nowa.
Wiesz,mnie trochę denerwuje to,że pod każdym wykresem wszyscy wróżą ciążę. To jest takie sztuczne nakręcanie się. My czujemy że @ nadchodzi,a wszyscy widzą zieloności u nas. I nagle jak pojawia się @ - bum ! Bolące zderzenie z rzeczywistością. Dlatego ja zapisuję temp i inne dane na moim wykresie i nie analizuję,nie wnikam,a już tym bardziej nie kieruję się prognozami innych. Wiem,że wszyscy chcą dobrze i robią to z grzeczności i sympatii,ale czasami takie mega nakręcanie kogoś na ciążę bardziej szkodzi,niż pomaga.
Ja czekam i mam świadomość,że @ może przyjść.
Od dzisiaj zaczęły mnie rwać mocno piersi i odczytuję to bardziej jako objaw @,wolę tak i przygotować się na 06.11. Najwyżej,jak się uda,to będzie zaskoczenie miłe.
Głowa do góry !!!mungo, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane
ja dziś po cmentarzach jeździłam aż na 3 w róznych miejscach byliśmy potem mieliśmy gości i tak dzionek zleciał
zaraz jedziemy jeszcze na cementarz u nas bo lubimy wieczorem na spacer iść jak tle tych zniczy pięknie świeci
u mnie wciąż 37 stopni tempka taka sama nie wiem o co chodzi może termometr mi się popsuł czy co
dziś jajnik lewy kuł i sutki trochę wrażliwe przy dotykuPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:
Wiesz,mnie trochę denerwuje to,że pod każdym wykresem wszyscy wróżą ciążę. To jest takie sztuczne nakręcanie się. My czujemy że @ nadchodzi,a wszyscy widzą zieloności u nas. I nagle jak pojawia się @ - bum ! Bolące zderzenie z rzeczywistością. Dlatego ja zapisuję temp i inne dane na moim wykresie i nie analizuję,nie wnikam,a już tym bardziej nie kieruję się prognozami innych. Wiem,że wszyscy chcą dobrze i robią to z grzeczności i sympatii,ale czasami takie mega nakręcanie kogoś na ciążę bardziej szkodzi,niż pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 20:09
Plumb80, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem, ale chyba tylko na troszkę. Nie mam siły dzisiaj, wypompowałam się kompletnie Bóle jajnika u mnie trochę mniejsze, chociaż kilka razy się odezwał, za to mam inną dolegliwość dzisiaj - wrażenie jakbym miała zamarznięty żołądek. Niby jestem głodna, jem różne rzeczy, a jak zjem to mi niezbyt dobrze i tak jakby to wszystko mi siedziało na żołądku i się nie trawiło. Może ja chora jestem? Ten jajnik to mnie przerażał i jeśli nie minie/nie dostanę @/zdarzy się cud i będzie zielona kropka to chyba powinnam to z gin skonsultować
Podsumowując - jest zajebiście!
O ile kilka dni temu byłam podekscytowana tym cyklem, tak dzisiejsza temperatura przywołała mnie do porządku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 20:10
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:witajcie kochane
ja dziś po cmentarzach jeździłam aż na 3 w róznych miejscach byliśmy potem mieliśmy gości i tak dzionek zleciał
zaraz jedziemy jeszcze na cementarz u nas bo lubimy wieczorem na spacer iść jak tle tych zniczy pięknie świeci
u mnie wciąż 37 stopni tempka taka sama nie wiem o co chodzi może termometr mi się popsuł czy co
dziś jajnik lewy kuł i sutki trochę wrażliwe przy dotyku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Kochane wyglądam fatalnie, syfy wybudowały się na każdej przestrzeni mojej twarzy, nigdy tak nie miałam i na dodatek jak poszłam do łazienki zauważyłam zielone żyły na piersiach
ja mam cały czas odkąd pamietam żyły na piersiach wiec hehe WIĘC U MNIE TO NIE JEST OBJAWEM CIĄŻY :p -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ŚWIĘTE SŁOWA, JA PRZEZ TE DWA POPRZEDNIE DNI MUSIAŁAM POWYLEWAC TROCHE ZIMNYCH KUBŁÓW NA GLOWE CO PONIEKTÓRYM ;)BO TERAZ NAKRECANIE ,NAKRECANIE A ZA CHWILE LAMENT BO CO @ PRZYSZŁA A WSZYSCY MOWILI ZE BEDZIE ZIELONO !
Ja też już jestem zmęczona tymi ciągłymi komentarzami.
Może ktoś się na mnie o to obrazi,trudno.
Ale nie chcę żyć nadzieją,że to już,że jestem w ciąży - bo przecież 100 komentarzy o tym mówi.
100 komentarzy - 1 @ i mniejszość wygrywamycha28 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:A ZE TAK KOCHANA ZAPYTAM KASUJESZ WYNIK Z POPRZEDNIEGO DNIA HIHIH(oczywiscie to zart;)wybacz jesli uraziłam, ale ja dzis nieobliczalna jestem:P)
HEHE DOBRE
no nie kasuję tylko strząchuje bo mam zwykły nie elektroniczny -
Plumb80 wrote:Ja też już jestem zmęczona tymi ciągłymi komentarzami.
Może ktoś się na mnie o to obrazi,trudno.
Ale nie chcę żyć nadzieją,że to już,że jestem w ciąży - bo przecież 100 komentarzy o tym mówi.
100 komentarzy - 1 @ i mniejszość wygrywaPlumb80 lubi tę wiadomość