start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Cześć moje gwiazdeczki kochane!!!
Ostanio nie jestem w humorze by w ogóle cokolwiek robić... Smutna już chodzę 4 dzień tempka bez zmian czyli chujowa... Wiem że ten cykl do dupy i to mnie złości... Jak zaczynam chodzić smutna i płaczę po kątach to wiem że idzie @... Tyle popisałyście że zanim nadrobię minie troszkę czasu!!
Jedynie co mnie koi to czytanie Anitki wierszy są FANTASTYCZNE polecam każdej:)
Nie martw się,ja też mam humor do bani Chyba zakończymy tak samo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Anitka kochana dziś do dupy dzień chciałabym by się skończył jak najszybciej.. Jutro do pracy więc zapomnę troszkę o tym wszystkim:(
Kocham -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kurczę,nie jesteś sama. Dzisiaj wszystkie chodzimy z takimi nastrojami. I ja też chcę już mieć koniec dnia. Wieczorkiem zjem sałatkę jarzynową na pocieszenie,a potem lody.
Kocham -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i jak babeczki - nastroje już lepsze? Widzę,że Anię dzisiaj roznosi To dobrze,w końcu to ona tchnęła życie w ten nasz pociąg,więc odpowiada za jego stan techniczny
Dziewczyny,kończymy smutki i kręcimy bioderkami wieczorkiemiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:No i jak babeczki - nastroje już lepsze? Widzę,że Anię dzisiaj roznosi To dobrze,w końcu to ona tchnęła życie w ten nasz pociąg,więc odpowiada za jego stan techniczny
Dziewczyny,kończymy smutki i kręcimy bioderkami wieczorkiemPlumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny