start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Dawno Cie nie widzialam, az tak przytylas nie wierze
Kurde 150 pierogow za mna zaraz druga partia jak szalec to na maksa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki
bardzo mi miło się zrobiło, jak tak poczytałam, ze wszystkie takie ciekawe jesteście mojego stanu
ale niestety, ja statystyki nie podbiję
małpa przyszła, dokucza straszliwie, brzuch boli
niestety- nie tym razem
Margoś, Klauducha, ale będziecie nas miały do zawirusowania w tym miesiącumyszkaazi, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:witam dziewczynki
bardzo mi miło się zrobiło, jak tak poczytałam, ze wszystkie takie ciekawe jesteście mojego stanu
niestety- nie tym razem
Margoś, Klauducha, ale będziecie nas miały do zawirusowania w tym miesiącumungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:witam dziewczynki
niestety- nie tym razem
Margoś, Klauducha, ale będziecie nas miały do zawirusowania w tym miesiącu -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:dziewczyny przed okresem tem 37,2 jest normalna? bo od 4dni mam tak ale od południa do wieczora a do @ 4,5 dni zależy którego dnia zechce mnie odwiedzic
-
myszkaazi wrote:Ekstra podpis masz! Przykro mi, ale następnym razem musi Ci się udać :*
no toż proste
walczymy dalej!!!!!
lecę pod szałer, bo śmierdzę jak wędzonka po ognisku i zmykamy do szwagrów podrinkować- póki można trzeba korzystać
miłego wieczorka lasencje
buziaczki :*myszkaazi, iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:dziewczyny przed okresem tem 37,2 jest normalna? bo od 4dni mam tak ale od południa do wieczora a do @ 4,5 dni zależy którego dnia zechce mnie odwiedzic
Ewelina23, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Po południu się nie mierzy temperatury, gdyż ona jest dużo wyższa niż rano. W ogóle nie można takiej temperatury rozpatrywać, jeśli mowa o NPR (naturalnym planowaniu rodziny). Temperaturę mierzy się wyłącznie rano, przed wstaniem z łóżka, bo nawet tak błaha czynność jak pójście siusiu może na nią wpłynąć (choć nie u wszystkich musi).
-
mungo wrote:no toż proste
walczymy dalej!!!!!
lecę pod szałer, bo śmierdzę jak wędzonka po ognisku i zmykamy do szwagrów podrinkować- póki można trzeba korzystać
miłego wieczorka lasencje
buziaczki :*
My się umówiliśmy na wieczór ze znajomymi do baru, ale czy z tym moim rzyganiem to wypada w ogóle gdzieś wychodzić?mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnei lipa bo mam astme oskrzelowa i przepisała mi pani nowe leki które nie pomagają mi w ogóle troszkę mi się ciężej oddycha...;/ dzwoniłam do alergolog to mi kazała przyjść w poniedziałek na 12...zobaczymy może się nie uduszę do poniedziałku...nic miłego naprawde:(
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:kochana ale kiedy masz taka tempke po poludniu ? ? Jak po poludniu to normalne ze rosnie bo jestes w ruchu . ja ostatnio mialam wieczorek 37,5 ale ona sie nie liczy tylko ta z razna sie liczy
-
malinka19 wrote:hehe wiem wiem rano mierze ale cos tak od paru dni zle się czuje jakby na przeziębienie dlatego zmierzyłam popołudniu
-
Karolcia26 wrote:u mnei lipa bo mam astme oskrzelowa i przepisała mi pani nowe leki które nie pomagają mi w ogóle troszkę mi się ciężej oddycha...;/ dzwoniłam do alergolog to mi kazała przyjść w poniedziałek na 12...zobaczymy może się nie uduszę do poniedziałku...nic miłego naprawde:(
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Nie mierz, bo się będziesz zadręczać niepotrzebnie Teraz o choróbsko nie trudno, więc może coś Cię pobiera. Sok z malin albo bzu
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Nie mierz, bo się będziesz zadręczać niepotrzebnie Teraz o choróbsko nie trudno, więc może coś Cię pobiera. Sok z malin albo bzu
-
nick nieaktualny