start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochane wiecie moze czy w ciazy moge isc na basen?
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Jak najbardziej basen jest wskazany w ciąży. Delikatne ruchy w wodzie rozluźniają i odprężają. A jak będziesz już miała duży brzuszek,to dopiero frajda Normalnie brzuszek duży ciąży,a w basenie leciutko jak nie wiem
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Tylko trzeba uważać na infekcje intymne
Masz rację,ale w zasadzie te infekcje intymne mogą się pojawić z różnych przyczyn.
Ja w 1 ciąży pływałam i infekcji nie było.Natomiast w 2 ciąży nie pływałam,bo źle znosiłam ciążę i nie mogłam - a infekcja się pojawiła.
Gin sam twierdził,że takie infekcje w ciąży często się zdarzają,bo zmienia się flora bakteryjna. Także reguł nie ma.myszkaazi lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Masz rację,ale w zasadzie te infekcje intymne mogą się pojawić z różnych przyczyn.
Ja w 1 ciąży pływałam i infekcji nie było.Natomiast w 2 ciąży nie pływałam,bo źle znosiłam ciążę i nie mogłam - a infekcja się pojawiła.
Gin sam twierdził,że takie infekcje w ciąży często się zdarzają,bo zmienia się flora bakteryjna. Także reguł nie ma.
Jajniczak prawy mnie znowu boli. W nocy i do południa bóle miesiączkowe i mdłości, potem żyganko i ból głowy, teraz mdłości i ból jajnika i pleców. Może moja gin się pomyliła i to drugi okres po poronieniu ma być taki mega, bo o ile ten pierwszy przyszedł baaardzo niespodziewanie, nawet nie miałam ze sobą podpasek w pracy, bo nic mi nie dolegało, o tyle teraz już 4 dni przed mnie nawala -
nick nieaktualnywiecie co dziewczyny ogladalam na TLC " in vitro starając się o dziecko" to az miałam lzy w oczach przykro mi się zrobilo jak te pary się tyle czasu starają , wlasnie jednym się udało po 3 insyminacjach nie udanych in vitro im pomoglo.. chce wam powiedzieć zebyscie się nie zalamywaly bo to nic nie da ja wiem ze wam ciężko i wogole ale takie dolowanie się nic wam nie da ..
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:dopiero teraz uswiadomilam sobie ile jest przyczyn które przeszkadzają w zajście w ciaze
Malinka ja wokol siebie ma tez duzo znajomych co staraja sie nie miesiacami a.latami...u jednych jest przyczyna u drugich przyczyna nie do konca poznana ...Duzo daje wolnosc umyslu...wyluzowac....