X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Nie znasz nikogo, kto by te koty chciał przygarnąć? Zawsze możesz powiedzieć, że jesteś w ciąży i wolałabyś się nimi nie opiekować. Może znajdzie się ktoś, kto by z chęcią je wziął.

No musze popytac znajomych albo dac gdzies jakies ogloszenie bo nie wyobrazam sobie dziecko male w domu i 2 koty...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No musze popytac znajomych albo dac gdzies jakies ogloszenie bo nie wyobrazam sobie dziecko male w domu i 2 koty...
    Też bym sobie tego nie wyobrażała, mimo że kocham zwierzaki.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Też bym sobie tego nie wyobrażała, mimo że kocham zwierzaki.

To poprostu jest za duzo. Jeszcze te koty wszedzie wskakuja, lenia sie i mialabym pelno wlosow od nich w lozeczu, wozku, na ubrankach...A to nierealne, zebym ciagle zamykala pokoik dziecka

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Aniulka Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja juz mam dosyc tych kotow. Nie mam serca oddac ich do schroniska ani wypuscic na dwor ale w domu ich juz tez nie chce miec!! Ja sobie posprzatam a te pindy male wszysto mi psuja...

Dzieci też rozrabiają i brudzą, przepraszam ale nie rozumiem ludzi, którzy kupują zwierzęta a potem chcą się ich pozbyć bo " wszystko psują". To jest odpowiedzialność, tak jak posiadanie dziecka.

Simba, mungo lubią tę wiadomość

ex2b9vvjc1a8dlo7.png[/url0975efaf2fd64ad1.png
    f2w3rjjgmre2apcb.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka wrote:
    Dzieci też rozrabiają i brudzą, przepraszam ale nie rozumiem ludzi, którzy kupują zwierzęta a potem chcą się ich pozbyć bo " wszystko psują". To jest odpowiedzialność, tak jak posiadanie dziecka.

Ja tych kotow nie kupilam. U nas kolo bloku jest pelno kotow i co chwile sa mlode. I jak sie taka kotka okocila to my wzielismy te kotki do domu a inna sasiadka dala ja wysterylizowac. Nie wzielismy ich z zamialem, ze zostana u nas i dalismy ogloszenie na tablice, ze oddamy koty w dobre rece. No i porozdawalismy a 2 zostaly

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• karmelek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)
    ja staram się jak mogę nastawiać pozytywnie, choć brzuch mnei dzisiaj okropmie boli, zaraz idę jakąś tabletkę łyknąć i kawkę wypić :)

Wczoraj wypiłam tylko dwa piwka więc na szczęście kac nie męczy ;)

No trudno dziewczyny, bilet przebukowałam i pędze dalej z wami w tym pociągu :) :)

Dziś moje dziecko ma urodziny!! 6lat! rety kiedy to zleciało?! Mały łobuz jeszcze śpi :D idę go budzić i po pomocy gonić :)trzeba dla gości jakieś sałatki przyszykować :) całą reszcze mam od mamy po wczorajszym święcie ;)

myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ja staram się jak mogę nastawiać pozytywnie, choć brzuch mnei dzisiaj okropmie boli, zaraz idę jakąś tabletkę łyknąć i kawkę wypić :)

No trudno dziewczyny, bilet przebukowałam i pędze dalej z wami w tym pociągu :) :)

Dziś moje dziecko ma urodziny!! 6lat! rety kiedy to zleciało?! Mały łobuz jeszcze śpi :D idę go budzić i po pomocy gonić :)trzeba dla gości jakieś sałatki przyszykować :) całą reszcze mam od mamy po wczorajszym święcie ;)
    Karmelek najlepsze zyczenia dla synka :)

karmelek lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

To wszystkiego najlepszego dla małego łobuziaka :) W taki dzień to mama mogłaby mu odpuścić i nie ciągnąć do pomocy ;)
    Dobrze, że nastrój lepszy, przecież nowy cykl to nowe nadzieje.

karmelek lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dziewczynki ja juz poprasowalam zaraz jadedo swojego konika pojezdzic konno :D potem obiadek i noc znowu do pracy...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Cześć cześć gosia2020 a mi się dzis o dziwo temp podniosła...coś z męzem nie możemy już spać i zjedlismy sniadanko i tak traz sie bede nudzic bo maż znowu do garażu jedzie olej wymienić a poźniej remontuję tak wiec pójde na spacerek jakis po 10:D a po mi ile przed okresem temp zaczyna spadac?
    kochana, czasem zaczyna spadac z 3-4 dni przed,czasem w dzien @, a czasem przed @ sie podnosi

• nezumi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj mam plamienie... które wygląda jak skąpa miesiączka ( i pewnie nią jest ale nie dopuszczam takiej myśli) tylko że ja w życiu nie miałam tak wcześnie @!!! na razie nie zaznaczam @ poczekam do wieczora... chociaż prawdopodobnie będzie zonk. :(

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    tak dziewczynki ja juz poprasowalam zaraz jadedo swojego konika pojezdzic konno :D potem obiadek i noc znowu do pracy...
    ale ci fajnie ;) ja tez jezdzilam konno ale to kiedy to było ochoo od rana do wieczora siedziałam w stajni przygody takie ze,, raz mnie kon ugryzł w brzuch potem nadepnal na noge ale miałam buty twarde wiec nic się nie stało.. a raz jak lezala moja ulubiona klacz to mnie przytulila glowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tempka moze w dniu @ spasc . dajcie na luz bo nic wam nie da ze bedziecie sie denerwowaly moge sie tempka zamienic zeby mi spadala bo szczerze na nia czekam . nie stresujcie sie bo co wam to da !!??? btrzeba czekac

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to czesc wszystkim :) pogoda pasukdna ale na szczęście nie pada tylko zimno troszkę zaraz się biore za sprzątanie i z mężulkiem na miasto ;)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tempka moze w dniu @ spasc . dajcie na luz bo nic wam nie da ze bedziecie sie denerwowaly moge sie tempka zamienic zeby mi spadala bo szczerze na nia czekam . nie stresujcie sie bo co wam to da !!??? btrzeba czekac
    no pewnie nie ma co dobrze mówisz ja to już odliczam dni do @ nawet jak dostane to nic się nie stanie wręcz przeciwnie wytestuje testy owu ;) i będę wiedziała czy mam owulacje czy tez nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no pewnie nie ma co dobrze mówisz ja to już odliczam dni do @ nawet jak dostane to nic się nie stanie wręcz przeciwnie wytestuje testy owu ;) i będę wiedziała czy mam owulacje czy tez nie
    no bez sensu jest przezywac tempke i tak nic nie zmienimy . ja wiem sama jak ja przezywalam za pierwszym razem ale juz mi to przeszlo nie dlatego ze ten cykl mam do dupy tylko nie ma sensu bo i tak wyniku nie zmienimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no bez sensu jest przezywac tempke i tak nic nie zmienimy . ja wiem sama jak ja przezywalam za pierwszym razem ale juz mi to przeszlo nie dlatego ze ten cykl mam do dupy tylko nie ma sensu bo i tak wyniku nie zmienimy
    wiesz co ja się tak średnio znam na tej tempce ale mierze żeby zobaczyć co mi pokaze ;) mi tak samo przeszlo przezywanie tego wszystkiego będzie dzidzi to będzie ;) z tego wszystkiego to mi się snilo dziś ze test mi wyszedł pozytywny hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    wiesz co ja się tak średnio znam na tej tempce ale mierze żeby zobaczyć co mi pokaze ;) mi tak samo przeszlo przezywanie tego wszystkiego będzie dzidzi to będzie ;) z tego wszystkiego to mi się snilo dziś ze test mi wyszedł pozytywny hehe
    tez mialam dziwne sny miedzy innymi ze urodzilam czworaczki i piotrka przeroslo i nas zostawil . ale to dlatego ze za duzo myslalam teraz jakos nie mam takkich snow bo staram sie nie myslec . Ja sobie mowie ze na kazdego przyjdzie czas . Wiec najlepiej uzbroic sie w cierpliwosc . Ciezko bo ciezko ale wierze ze dacie rade !!!!!!!

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
    Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif

kierzynka-26.10-->heulro9.gif

Ruda27-30.10-->heulro9.gif

kaarolaa-31.10-->heulro9.gif

karmelek-1.11-->heulro9.gif

mungo-2.11-->

Ania1986-4/9.11-->

Plumb80-5.11-->

kada24-5.11-->

nezumi-5.11-->

Karolcia26-6.11-->

myszkaazi-8.11-->

Paulia87-9.11-->

iza30-11.11-->

ilonek-12.11-->

LEGENDA:
    udało sie-sweetcybermqq5.gif
    nie udało sie-heulro9.gif

prosze zmiany nanosic samodzielnie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 12:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
    Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif

kierzynka-26.10-->heulro9.gif

Ruda27-30.10-->heulro9.gif

kaarolaa-31.10-->heulro9.gif

karmelek-1.11-->heulro9.gif

mungo-2.11-->

Ania1986-4.11-->

Paulia87-9.11-->

Plumb80-5.11-->

kada24-5.11-->

nezumi-5.11-->

myszkaazi-8.11-->

iza30-11.11-->

ilonek-12.11-->

Karolcia26-6.11-->

LEGENDA:
    udało sie-sweetcybermqq5.gif
    nie udało sie-heulro9.gif

‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ