start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Nie znasz nikogo, kto by te koty chciał przygarnąć? Zawsze możesz powiedzieć, że jesteś w ciąży i wolałabyś się nimi nie opiekować. Może znajdzie się ktoś, kto by z chęcią je wziął.
No musze popytac znajomych albo dac gdzies jakies ogloszenie bo nie wyobrazam sobie dziecko male w domu i 2 koty... -
myszkaazi wrote:Też bym sobie tego nie wyobrażała, mimo że kocham zwierzaki.
To poprostu jest za duzo. Jeszcze te koty wszedzie wskakuja, lenia sie i mialabym pelno wlosow od nich w lozeczu, wozku, na ubrankach...A to nierealne, zebym ciagle zamykala pokoik dziecka -
Klaudiaa wrote:Ja juz mam dosyc tych kotow. Nie mam serca oddac ich do schroniska ani wypuscic na dwor ale w domu ich juz tez nie chce miec!! Ja sobie posprzatam a te pindy male wszysto mi psuja...
Dzieci też rozrabiają i brudzą, przepraszam ale nie rozumiem ludzi, którzy kupują zwierzęta a potem chcą się ich pozbyć bo " wszystko psują". To jest odpowiedzialność, tak jak posiadanie dziecka.
Simba, mungo lubią tę wiadomość
-
Aniulka wrote:Dzieci też rozrabiają i brudzą, przepraszam ale nie rozumiem ludzi, którzy kupują zwierzęta a potem chcą się ich pozbyć bo " wszystko psują". To jest odpowiedzialność, tak jak posiadanie dziecka.
Ja tych kotow nie kupilam. U nas kolo bloku jest pelno kotow i co chwile sa mlode. I jak sie taka kotka okocila to my wzielismy te kotki do domu a inna sasiadka dala ja wysterylizowac. Nie wzielismy ich z zamialem, ze zostana u nas i dalismy ogloszenie na tablice, ze oddamy koty w dobre rece. No i porozdawalismy a 2 zostaly -
cześć
ja staram się jak mogę nastawiać pozytywnie, choć brzuch mnei dzisiaj okropmie boli, zaraz idę jakąś tabletkę łyknąć i kawkę wypić
Wczoraj wypiłam tylko dwa piwka więc na szczęście kac nie męczy
No trudno dziewczyny, bilet przebukowałam i pędze dalej z wami w tym pociągu
Dziś moje dziecko ma urodziny!! 6lat! rety kiedy to zleciało?! Mały łobuz jeszcze śpi idę go budzić i po pomocy gonić :)trzeba dla gości jakieś sałatki przyszykować całą reszcze mam od mamy po wczorajszym święciemyszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:cześć
ja staram się jak mogę nastawiać pozytywnie, choć brzuch mnei dzisiaj okropmie boli, zaraz idę jakąś tabletkę łyknąć i kawkę wypić
Dziś moje dziecko ma urodziny!! 6lat! rety kiedy to zleciało?! Mały łobuz jeszcze śpi idę go budzić i po pomocy gonić :)trzeba dla gości jakieś sałatki przyszykować całą reszcze mam od mamy po wczorajszym święciekarmelek lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:cześć
Dziś moje dziecko ma urodziny!! 6lat! rety kiedy to zleciało?! Mały łobuz jeszcze śpi idę go budzić i po pomocy gonić :)trzeba dla gości jakieś sałatki przyszykować całą reszcze mam od mamy po wczorajszym święcie
Dobrze, że nastrój lepszy, przecież nowy cykl to nowe nadzieje.
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Cześć cześć gosia2020 a mi się dzis o dziwo temp podniosła...coś z męzem nie możemy już spać i zjedlismy sniadanko i tak traz sie bede nudzic bo maż znowu do garażu jedzie olej wymienić a poźniej remontuję tak wiec pójde na spacerek jakis po 10:D a po mi ile przed okresem temp zaczyna spadac?
-
A ja od wczoraj mam plamienie... które wygląda jak skąpa miesiączka ( i pewnie nią jest ale nie dopuszczam takiej myśli) tylko że ja w życiu nie miałam tak wcześnie @!!! na razie nie zaznaczam @ poczekam do wieczora... chociaż prawdopodobnie będzie zonk.
-
nick nieaktualnykada24 wrote:tak dziewczynki ja juz poprasowalam zaraz jadedo swojego konika pojezdzic konno potem obiadek i noc znowu do pracy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:tempka moze w dniu @ spasc . dajcie na luz bo nic wam nie da ze bedziecie sie denerwowaly moge sie tempka zamienic zeby mi spadala bo szczerze na nia czekam . nie stresujcie sie bo co wam to da !!??? btrzeba czekac
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no pewnie nie ma co dobrze mówisz ja to już odliczam dni do @ nawet jak dostane to nic się nie stanie wręcz przeciwnie wytestuje testy owu i będę wiedziała czy mam owulacje czy tez nie
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no bez sensu jest przezywac tempke i tak nic nie zmienimy . ja wiem sama jak ja przezywalam za pierwszym razem ale juz mi to przeszlo nie dlatego ze ten cykl mam do dupy tylko nie ma sensu bo i tak wyniku nie zmienimy
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:wiesz co ja się tak średnio znam na tej tempce ale mierze żeby zobaczyć co mi pokaze mi tak samo przeszlo przezywanie tego wszystkiego będzie dzidzi to będzie z tego wszystkiego to mi się snilo dziś ze test mi wyszedł pozytywny hehe
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Ania1986-4/9.11-->
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->
nezumi-5.11-->
Karolcia26-6.11-->
myszkaazi-8.11-->
Paulia87-9.11-->
iza30-11.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
prosze zmiany nanosic samodzielnie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 12:18
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWAadminpatrzyei2.gif
Margotka87-25.10-->sweetcybermqq5.gif
kierzynka-26.10-->heulro9.gif
Ruda27-30.10-->heulro9.gif
kaarolaa-31.10-->heulro9.gif
karmelek-1.11-->heulro9.gif
mungo-2.11-->
Ania1986-4.11-->
Paulia87-9.11-->
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->