start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jak narazie ta nasza lista nie wygląda zbyt optymistycznie..
Mungo dawaj plusa!!
Mojemu dziecku juz odpuściłam pomaganie. Dostał prezent o 11,50 dokładnie tak jak się urodził i juz go nie ma podejżewam że do wieczora póki goście nie przyjdą będzie się prezentem zajmował, potem będą nowe i jutro też mam dziecko z głowy
teściowa będzie już za jakieś 2godziny więc musze się sprężyćKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->
nezumi-5.11-->
Karolcia26-6.11-->
myszkaazi-8.11-->
Ania1986-9.11-->
Paulia87-9.11-->
iza30-11.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 12:51
-
nick nieaktualny
-
dziękuje dziewczyny za życzenia dla synka !!
ale mnie brzuch boli, już dwie tabletki wzięłam, a dalej mam skurcze
Mungo hop, hop! jakie wieści? nie trzymaj nas w niepewności!
No i teraz mam już bardzo silne postanowienie! koniec z testemi ciążowymi!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:jak narazie ta nasza lista nie wygląda zbyt optymistycznie..
Mungo dawaj plusa!!
Mojemu dziecku juz odpuściłam pomaganie. Dostał prezent o 11,50 dokładnie tak jak się urodził i juz go nie ma podejżewam że do wieczora póki goście nie przyjdą będzie się prezentem zajmował, potem będą nowe i jutro też mam dziecko z głowy
teściowa będzie już za jakieś 2godziny więc musze się sprężyćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 13:46
karmelek lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:dziękuje dziewczyny za życzenia dla synka !!
ale mnie brzuch boli, już dwie tabletki wzięłam, a dalej mam skurcze
Mungo hop, hop! jakie wieści? nie trzymaj nas w niepewności!
No i teraz mam już bardzo silne postanowienie! koniec z testemi ciążowymi!
Wszystkiego Najlepszego dla malegokarmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Al fatalny dzień u mnie Łeb mi pęka, mam mdłości i przed chwilą wymioty. Dwie opcje - albo mnie boli głowa od żołądka, albo wymioty od bólu głowy. Napiłam się coli i trochę lepiej, ale wyglądam jakbym się przebrała za śmierć na Hallowen. Dobrze, że mama ma rosół, bo nic innego mój żołądek nie przyjmie
-
nick nieaktualnymnie zaczyna glowa cmic;/.STOP. pogoda fatalna .STOP.nic sie nie chce a tu trzeba sprzatac .STOP. nie mam pomyslu na obiad;/ .STOP. do dupy.. .STOP.spać! .STOP.
PRZEKAZ ZAKONCZONY .STOP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 14:32
Plumb80, ilonek lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:mnie zaczyna glowa cmic;/ pogoda fatalna, i nic sie nie chce a tu trzeba sprzatac, nie mam pomyslu na obiad;/ do dupy..
-
Hej dziewczyny :-)A ja dopiero sie obudzilam nocka do dupy ....pogoda fatalna leze pod kocem pije kawe dobrze ze maz obiadek robi....A ja dalej niska temp....podbrzusze mnie boli promieniuje do dolnej czesci plecow....:-(Karmelus duuuzo całuskow dla synusia...:-*
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek Wszystkiego Najlepszego dla synka:* a mnie powiem wam też coś głowa pobolewa słaba jestem...mąz pojechał do garażu więc czekam aby dzis on obiad przygotował bo ja nie mam siły z reszta sił obrałam ziemniaki do barszczu bo mi tesciowa przyniosła i chwała jej za to może z głodu jestem taka słaba masakra powiem wam...
Mungo gdzie się podziewasz...??:*karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:mnie zaczyna glowa cmic;/.STOP. pogoda fatalna .STOP.nic sie nie chce a tu trzeba sprzatac .STOP. nie mam pomyslu na obiad;/ .STOP. do dupy.. .STOP.spać! .STOP.
PRZEKAZ ZAKONCZONY .STOP.
Dziękujemy Ania za przekaz
Mnie głowa nie boli,pogoda fatalna,obiad się już robi i też chce się spać. ODBIÓRiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej dziewczyny :-)A ja dopiero sie obudzilam nocka do dupy ....pogoda fatalna leze pod kocem pije kawe dobrze ze maz obiadek robi....A ja dalej niska temp....podbrzusze mnie boli promieniuje do dolnej czesci plecow....:-(Karmelus duuuzo całuskow dla synusia...:-*
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Decyzja zaakceptowane - pierogi ruskie jak najbardziej odpowiednie na leniwy dzień,kiedy się nic robić nie chce
Ja w steamerze gotuję na parze,w sumie samo się robi. STOPWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 14:45
iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość