X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też na to patrzę więc się nie załamuje jak nie wychodzi inne pary maja gorzej

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Malinka ja wokol siebie ma tez duzo znajomych co staraja sie nie miesiacami a.latami...u jednych jest przyczyna u drugich przyczyna nie do konca poznana :-(...Duzo daje wolnosc umyslu...wyluzowac....
    no ja ci powiem ze jedna para 10 lat się starala 6 chyba insyminacji ciaza pozamaciczna poronienie itp. ale im się udało ;) przeraziłam się tym wszystkim ale bynajmniej wiem na czym polega in vitro i ten program bardzo pomaga nie ma co się zalamywac przypadki sa rozne

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    No ja też na to patrzę więc się nie załamuje jak nie wychodzi inne pary maja gorzej
    no wlasnie dużo można się dowiedzieć az mi się przykro robi ale wsparcie jest najważniejsze bez tego nic się nie uda

• ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no ja ci powiem ze jedna para 10 lat się starala 6 chyba insyminacji ciaza pozamaciczna poronienie itp. ale im się udało ;) przeraziłam się tym wszystkim ale bynajmniej wiem na czym polega in vitro i ten program bardzo pomaga nie ma co się zalamywac przypadki sa rozne

Dlatego trzeba byc silnym w tym.wszystkim.i.miec pozytywne mysli....:-)Wiadomo czasami dopada bezsilnosc przygnebienie-tylkonwtedy warto popatrzec na ludzi w okol....Czy faktycznie moj problemnto problem?czy poprostu wywyzszamnto wszystko?Przeciez inni maja gorzej...!

63b363a823.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy znajomych, dobrze po 30, którzy nie chcieli prędzej mieć dziecka. Walczyli o nie przez ostatnie 4 lata, leczenie, operacje, tysiące konsultacji, inseminacje, in vitro i nic... Postanowili spróbować ostatni raz - sami, bez żadnych wspomagaczy, leków, monitorowania cyklu i udało się, od razu.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjmiecie mnie :) ? Co prawda zaczęłam 10.10 ale w pobliżzu :D Czekam na efekty ;) oby się zazieleniło :)

Plumb80, iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Mamy znajomych, dobrze po 30, którzy nie chcieli prędzej mieć dziecka. Walczyli o nie przez ostatnie 4 lata, leczenie, operacje, tysiące konsultacji, inseminacje, in vitro i nic... Postanowili spróbować ostatni raz - sami, bez żadnych wspomagaczy, leków, monitorowania cyklu i udało się, od razu.
    to fajnie ;) nie którym się od razu udaje nie którym troszkę później

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    ja mam zamiar po @ jakby przyszla badania wszystkie czy mam prawidłowy poziom tych wszystkich czynnikow odpowiadających za zapłodnienie ( chyba zle napisałam hehe ale wiadomo o co chodzi )

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Przyjmiecie mnie :) ? Co prawda zaczęłam 10.10 ale w pobliżzu :D Czekam na efekty ;) oby się zazieleniło :)
    jasne ze Cie przyjmiemy kochana:)

Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:

Zapraszamy :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Zapraszamy :)

Oj ciezki dzien cos dzis mam....Tak jak Ty mam zmierzch przy swiecach....Sciskam

Plumb80 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi dupsko zmarzlo jak wyszlam do sklepu . straszny ten wiatr ledwo szlam . zeby nie ten moj tluszcz to by mnie zwialo hehehe : P

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Witam nowa kolezanke : )

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Hej karola :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ale mi dupsko zmarzlo jak wyszlam do sklepu . straszny ten wiatr ledwo szlam . zeby nie ten moj tluszcz to by mnie zwialo hehehe : P
    Ale mnie rozbawilas :P tluszcz ciekawe gdzie chudzielcu :P

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Ale mnie rozbawilas :P tluszcz ciekawe gdzie chudzielcu :P
    hehe Justyna mnie wczoraj pocieszyla . Weszlam a ona do mnie ale sie okragla zrobilas na buzi . wiec cos w tym jest . : P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 16:55

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hehe Justyna mnie wczoraj pocieszyla . Weszlam a ona do mnie ale sie okragla zrobilas na buzi . wiec cos w tym jest . : P
    Dawno Cie nie widzialam, az tak przytylas nie wierze :)
    Kurde 150 pierogow za mna zaraz druga partia :) jak szalec to na maksa :)

myszkaazi lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy jakaś jelitówa się do mnie nie przypętała. Pół dnia na kibelku jak nie jedną stroną, to drugą... Aż mi się w głowie kręci :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Hej :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej karola widzę że 10.10 miałas @ ta jak ja;) wiec witam Cię i życze powodzonka:)

karola_aa lubi tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ