start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Malinka ja wokol siebie ma tez duzo znajomych co staraja sie nie miesiacami a.latami...u jednych jest przyczyna u drugich przyczyna nie do konca poznana ...Duzo daje wolnosc umyslu...wyluzowac....
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:no ja ci powiem ze jedna para 10 lat się starala 6 chyba insyminacji ciaza pozamaciczna poronienie itp. ale im się udało przeraziłam się tym wszystkim ale bynajmniej wiem na czym polega in vitro i ten program bardzo pomaga nie ma co się zalamywac przypadki sa rozne
Dlatego trzeba byc silnym w tym.wszystkim.i.miec pozytywne mysli....:-)Wiadomo czasami dopada bezsilnosc przygnebienie-tylkonwtedy warto popatrzec na ludzi w okol....Czy faktycznie moj problemnto problem?czy poprostu wywyzszamnto wszystko?Przeciez inni maja gorzej...! -
Mamy znajomych, dobrze po 30, którzy nie chcieli prędzej mieć dziecka. Walczyli o nie przez ostatnie 4 lata, leczenie, operacje, tysiące konsultacji, inseminacje, in vitro i nic... Postanowili spróbować ostatni raz - sami, bez żadnych wspomagaczy, leków, monitorowania cyklu i udało się, od razu.
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Mamy znajomych, dobrze po 30, którzy nie chcieli prędzej mieć dziecka. Walczyli o nie przez ostatnie 4 lata, leczenie, operacje, tysiące konsultacji, inseminacje, in vitro i nic... Postanowili spróbować ostatni raz - sami, bez żadnych wspomagaczy, leków, monitorowania cyklu i udało się, od razu.
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Mamy znajomych, dobrze po 30, którzy nie chcieli prędzej mieć dziecka. Walczyli o nie przez ostatnie 4 lata, leczenie, operacje, tysiące konsultacji, inseminacje, in vitro i nic... Postanowili spróbować ostatni raz - sami, bez żadnych wspomagaczy, leków, monitorowania cyklu i udało się, od razu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Ale mnie rozbawilas tluszcz ciekawe gdzie chudzielcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 16:55
-
Ewelina23 wrote:hehe Justyna mnie wczoraj pocieszyla . Weszlam a ona do mnie ale sie okragla zrobilas na buzi . wiec cos w tym jest . : P
Kurde 150 pierogow za mna zaraz druga partia jak szalec to na maksamyszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny