start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no nie pamiętam o której ale od 2 dni mnie lekko glowa boli
-
myszkaazi wrote:Leć popić, póki możesz
My się umówiliśmy na wieczór ze znajomymi do baru, ale czy z tym moim rzyganiem to wypada w ogóle gdzieś wychodzić?
wypada, nie wypada- czort z tym, najważniejsze czy czujesz się na siłach. Bo też lipa jak pójdziecie a Ty zaraz bedziesz chciała wracać, bo źle się bedziesz czuła, a wiesz jak to w knajpach- mieszanka różnych zapachów, jedzenia, perfum, alkoholu- taki mixik na rzyganko w sam razmyszkaazi, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:wypada, nie wypada- czort z tym, najważniejsze czy czujesz się na siłach. Bo też lipa jak pójdziecie a Ty zaraz bedziesz chciała wracać, bo źle się bedziesz czuła, a wiesz jak to w knajpach- mieszanka różnych zapachów, jedzenia, perfum, alkoholu- taki mixik na rzyganko w sam raz
Nie miałam jelitówy ze 100 lat... I chyba nastąpiła kumulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 17:31
-
nick nieaktualnymungo wrote:wiecie co, może to chamskie, co napiszę, ale się cieszę, że nie jestem sama w tym miesiącu z @ bo w stadzie zawsze raźniej
także cieszę się, ze z Wami jestemmungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Właśnie kurczę niby dobrze się czuję. Fatalnie było po jeździe autem - myślałam,że nie dolecę do domu, po wejściu od razu rzyg, chwilę trzęsawki, myk do łóżka i niby wszystko ok. Potem ze 3 razy biegunka i spokój. Dalej leżenie w łóżku. Ze 2 godziny minęły i znowu impuls do rzygania, zawroty głowy chwilowe i do łóżka. Teraz leżę i niby ok, tylko zgaga cholerna, ale dziwne nie jest. Siłę teoretycznie mam, chęć też (frytki mi się marzą znowu), tylko gorzej jak mnie właśnie te zapachy zmulą
Nie miałam jelitówy ze 100 lat... I chyba nastąpiła kumulacja.
ja chyba bym nie zaryzykowała na Twoim miejscu, ale wiesz z drugiej strony rozumiem parcie na frytasymyszkaazi lubi tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:Hej karola widzę że 10.10 miałas @ ta jak ja;) wiec witam Cię i życze powodzonka:)
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny