start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no to jutro dolacze do was ;( test negatywny jutro przyjdzie @ japierdziele , a do ostatnich minut dni miałam mala nadzieje ze się uda .... poryczałam się jak dziecko i odechcialo już mi się wszystkiego ale trzeba się wziasc w garść ehh latwo mowic
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Malinka wlasnie spinaj sie bierz sie w garsc i bez zmartwien....ja staram sie wyluzowac na maksa....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj chlop tez w robocie caly dzien wpadnie ok 22giej na obiad i zas w droge dopiero rano bedzie ale zrobie sobie herbatke poogladam tv i trudno byle do jutra
a w ogóle byłam dzis u gina i mnie wkurzyl bo do mojegho dopiero od piatku zapisy a chcialam juz miec karte ciazy:) pomacal pobadal ponaciskal i tyle by bylo na dzisWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 21:04
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Moj chlop tez w robocie caly dzien wpadnie ok 22giej na obiad i zas w droge dopiero rano bedzie ale zrobie sobie herbatke poogladam tv i trudno byle do jutra
a w ogóle byłam dzis u gina i mnie wkurzyl bo do mojegho dopiero od piatku zapisy a chcialam juz miec karte ciazy:) pomacal pobadal ponaciskal i tyle by bylo na dzis
No wlasnie to jest to...sluzba zdrowia...ja niestety wiekszosc zalatwiam prywatnie...choc moj ginekolog przyjmuje prywatnie i ma dyzury w szpitalu w ktorym pracuje wiec nie raz jak cos potrzebuje to zadnych problemow mi nie robi...No musisz Margus poczekac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ania1986 pewnie że Karola_aa zostaje nie ma innej możliwośći:):*
Mikołajowy prezent w postaci II Zaczynamy 6.11 i okolice:-)
Witam Was dziewczyny:-) zaczelam dzisiaj kolejny cykl. Jestem pelna optymizmu i wierze, ze Mikolaj Nam przyniesie swiateczny prezent i te swieta BEDA MAGICZNE:-) zobaczycie:-) kto zaczyna razem ze mna? Zapraszam i dziewczyny ktore zaczynaja w pobliskich dniach:-) pozdrawiam
NASZ WATEK:
start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu
Dziewczyny on leci do Nas Wszyskie dziewczyny ktore zaczely cykl 6.10 lub w bliskiej okolicy tej daty, zapraszamy, "w kupie razniej "Margotka87, mungo, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
A ja mam nowe postanowienie.....Tylko niech bede juz po wizycie u lekarza....wtedy może w koncu bede wiedziala na czym stoje....Ale zero stresu nerwów ciągłego szukania objawów po prostu looooozik
Dobrego dnia dla wszystkich...wieczorem pewnie bede miała co nadrabiacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 06:08
iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość