start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Hejka dziewczyny
Milego dnia zycze kazdej
Jak samopoczucie?
Ja wlasnie pije kawke -
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:Cześć
Ja wstałam włansie zajadam sniadanko to zaczynamy nowy cykl
milego dnia wam wszystkim życzę
Ja już po śniadanku i po pierwszej kawce właśnie się szykuję do kołaczyka z serem i kawy n'2 dzis mi wyjątkowo miło mija dzień wstałam jakoś tak lekko chyba czuję zbliżający się piąteczekiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:łaaa szwagierka do szpitala trafila miesiac wczesniej blizniaki chca wyjsc skurzcy dostala przez weekend zostane znowu ciocia
-
noo w rodzince szok byl jak sie dowiedzieli bo moj maz ma siostry blizniaczki wiec to dziedziczne od strony chlopow podobno ze moga miec blizniaki.. no i szwagier zrobil hehehe kacperka i kubusia... a u mnie sie nie sprawdza blizniaki bo ja sama mam (*) brata blizniaka tylko ze przy porodzie umarl... teraz czekam tylko na smsa ze maluszki juz sa z nami....
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry dziewczynki .Wczoraj odstawilam leki a dzis mama spadek huraaaaaaaaa !!! czekalam na to . Wez Ewelina nie ciesz sie tak bo to do piero jeden spadek czekaj cierpliwie !!! Zaraz wam na pisze co z sameg rana odwalilam hahaha
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiotrka siostra ,,damessa,, wczoraj robila sobie jakas salatke gotowala ja w 3 garkach a w czwartym ja wymieszala . No i wyobrazcie sobie ze wszystko mi zosatawila do zmycia i byl caly zlew. U nas w Irlandi co roku w dublinie wylanczaja wode od 20 do 7 rano bo im braknie wody no wiec nie miala jak pozmywac (ale mi przykro ) . Tak wiec jak wstalam i rano to zobacz\ylam . rozscielilam jej lozko i położyłam jej to wszystko . Niech sobie spi tak w tym albo w brudnej poscieli . No co ona myslala ze ze mnie służkę zrobi . a paszla na swoje smieci i tam moze se balagan robic
Karolcia26, karmelek, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Piotrka siostra ,,damessa,, wczoraj robila sobie jakas salatke gotowala ja w 3 garkach a w czwartym ja wymieszala . No i wyobrazcie sobie ze wszystko mi zosatawila do zmycia i byl caly zlew. U nas w Irlandi co roku w dublinie wylanczaja wode od 20 do 7 rano bo im braknie wody no wiec nie miala jak pozmywac (ale mi przykro ) . Tak wiec jak wstalam i rano to zobacz\ylam . rozscielilam jej lozko i położyłam jej to wszystko . Niech sobie spi tak w tym albo w brudnej poscieli . No co ona myslala ze ze mnie służkę zrobi . a paszla na swoje smieci i tam moze se balagan robic
-
Ewelina - uwielbiam cię :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ewelina Ty krejzolko:D hahah chciałabym widzieć jej mine tych garów:D:D:Dnakreć ja z ukrycia:P_