start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Hejka dziewczyny
Milego dnia zycze kazdej
Jak samopoczucie?
Ja wlasnie pije kawke -
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:Cześć
Ja wstałam włansie zajadam sniadankoto zaczynamy nowy cykl
milego dnia wam wszystkim życzę
Ja już po śniadanku i po pierwszej kawce właśnie się szykuję do kołaczyka z serem i kawy n'2dzis mi wyjątkowo miło mija dzień
wstałam jakoś tak lekko
chyba czuję zbliżający się piąteczek
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:łaaa szwagierka do szpitala trafila
miesiac wczesniej blizniaki chca wyjsc skurzcy dostala przez weekend zostane znowu ciocia
ja zawsze chciałam mieć bliźniaki ale jak już corke mam to jeszcze jedno chce nie chce mieć więcej tylko dwojeczke
-
noo w rodzince szok byl jak sie dowiedzieli bo moj maz ma siostry blizniaczki wiec to dziedziczne od strony chlopow podobno ze moga miec blizniaki.. no i szwagier zrobil hehehe kacperka i kubusia... a u mnie sie nie sprawdza blizniaki bo ja sama mam (*) brata blizniaka tylko ze przy porodzie umarl... teraz czekam tylko na smsa ze maluszki juz sa z nami....
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry dziewczynki .Wczoraj odstawilam leki a dzis mama spadek huraaaaaaaaa !!! czekalam na to . Wez Ewelina nie ciesz sie tak bo to do piero jeden spadek czekaj cierpliwie !!! Zaraz wam na pisze co z sameg rana odwalilam hahaha
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiotrka siostra ,,damessa,, wczoraj robila sobie jakas salatke gotowala ja w 3 garkach a w czwartym ja wymieszala . No i wyobrazcie sobie ze wszystko mi zosatawila do zmycia i byl caly zlew. U nas w Irlandi co roku w dublinie wylanczaja wode od 20 do 7 rano bo im braknie wody no wiec nie miala jak pozmywac (ale mi przykro ) . Tak wiec jak wstalam i rano to zobacz\ylam . rozscielilam jej lozko i położyłam jej to wszystko . Niech sobie spi tak w tym albo w brudnej poscieli . No co ona myslala ze ze mnie służkę zrobi . a paszla na swoje smieci i tam moze se balagan robic
Karolcia26, karmelek, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Piotrka siostra ,,damessa,, wczoraj robila sobie jakas salatke gotowala ja w 3 garkach a w czwartym ja wymieszala . No i wyobrazcie sobie ze wszystko mi zosatawila do zmycia i byl caly zlew. U nas w Irlandi co roku w dublinie wylanczaja wode od 20 do 7 rano bo im braknie wody no wiec nie miala jak pozmywac (ale mi przykro ) . Tak wiec jak wstalam i rano to zobacz\ylam . rozscielilam jej lozko i położyłam jej to wszystko . Niech sobie spi tak w tym albo w brudnej poscieli . No co ona myslala ze ze mnie służkę zrobi . a paszla na swoje smieci i tam moze se balagan robic
-
Ewelina - uwielbiam cię :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:Ewelina Ty krejzolko:D hahah chciałabym widzieć jej mine tych garów:D:D:Dnakreć ja z ukrycia:P_