start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDukan23 wrote:Czy ja dobrze przeczytałam że na twoim teście pojawiła się lekko widoczna kreska ? Przecież to jakiś znak... Może powtórz testa za kilka dni ?
Dukan23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:co planujecie? ja tez chce wiedziec:-)
malinka test prawie zawsze jak nasiaka to dwie kreski widac, ale po chwili kreska oznaczajaca ciaze znika i zostaje tylko testowa... ale oczywisce trzymam kciuki zeby Twoj oznaczal dzidziusia! :* poki nie ma @ trzeba wierzyc:-)
plumb ciesze sie ze dzis juz lepiej z bolem glowy
ja natomist dzis czuje sie fatalnie:/ jestem po nocce niby spalam troche, potem w domu tez przysnelam , ale mimo to glowa mnie boli i taka slaba jestem:/
teraz w sobote znow ide i na miesiac spokoj!
obiecalam synkowi ze go znow zabiore:-) cieszy sie bardzo, a mnie martwi fakt ze znow oka nie zmrozę bo mam tam tylko male lozko jednoosobowe... ale cegoz sie nie robi:-)
ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek? -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:tak ale cos mnie brzuch lekko pobolewa jak na @ no a co dziwnego ze tej kreski nie ma już dziwne
Spokojnie, może ten test był felerny. Według mnie i testów które robiłam zawsze było tak że na początku była kreska kontrolna a potem robiła się testowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:dukan super pomysl:-) mozecie sie fajnie zabawic;)
ewelina to moze lepiej wrocic do tych lekow? -
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina to teraz czekamy na wyjasnienie sprawy, a jak nie to moze warto isc do innego lekarza na kontrole?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, trzymam za Was kciuki, bo mnie juz @ dopadła :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej babeczki:) a ja nadal w zawieszeniu ... tempka nijaka @ brak , objawow brak tylko ten sluz zoltawy..w ilosciach duzych
Ja tez objawów brak.
Dopiero od dzisiaj mam dużo śluzu i też właśnie takiego żółtawego i dopiero dzisiaj na maksa zamknęła się szyjka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:A może zrób test i zobacz,czy coś pokaże
Ja tez objawów brak.
Dopiero od dzisiaj mam dużo śluzu i też właśnie takiego żółtawego i dopiero dzisiaj na maksa zamknęła się szyjka.